piknikowa wyprawka :)

Akcesoria, dodatki
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
buzzcocks
Kontakt:

piknikowa wyprawka :)

Post autor: buzzcocks »

hej, hej : ) nie było mnie tutaj od dłuższego czasu, a zdążyłam zmagać się między innymi z całkowitym brakiem internentu (xxi wiek, kurczę?). co jakiś czas przeglądałam jednak Wasze forum i aż mi się tęskno zrobiło. a żeby nie wracać tak 'z gołymi rękami', mam tutaj chyba całkiem sympatyczny zestaw ;)

Obrazek

jak pewnie nietrudno zgadnąć pyszności wykonane są z modeliny, talerzyki i naczynka znalazłam w chyba całkiem popularnym tutaj sklepiku dla was, który również spokojnie mogę polecić

Obrazek

czegoś brakuje? może do poczytania ;)

Obrazek

zdjęcie zrobione już ponad rok temu (dzięki, flikerze) i jak widać przysłowiową mikrofalówką, ale większość egzemplarzy się uchowała :) może znajdę jeszcze jakieś focie 'w akcji' :)

(ach, i sukineczka małej blajt również moim dziełem była - jednym z bardzo pierwszych ;))

Awatar użytkownika
sowa58
Kontakt:

Re: piknikowa wyprawka :)

Post autor: sowa58 »

Wata cukrowa wyglada smakowicie.

Awatar użytkownika
Batman
Kontakt:

Post autor: Batman »

Mi najbardziej spodobały się komiksy i gazetki. W środku mają kartki czy to tylko pokazowe okładki ?
Niedawno rozpoczęłam blog lalkarski - http://teatimewithbatman.blogspot.com/
Jeszcze nad nim pracuje, ale zachęcam do odwiedzin (ღ˘⌣˘ღ)

Awatar użytkownika
buzzcocks
Kontakt:

dzięki, nie miały być dla moich lalek, ale zostało mi sporo z tych, które robiłam dla koleżanki c:

i hmm, nie miały kartek, ale czasem jakąś pokazową stronę po prostu ;) strasznie dużo zabawy z wybieraniem i robieniem okładek! o strony też się może kiedyś pokuszę...

(wybacz, że tak troszkę późna odpowiedź)

Awatar użytkownika
Batman
Kontakt:

Post autor: Batman »

Tak myślałam że tylko okładki. Trudno się zszywa takie książki -,-

Tak się tym zainteresowałam, bo mam w planach zrobienie tomiku mangi dla moich lal ;3
Niedawno rozpoczęłam blog lalkarski - http://teatimewithbatman.blogspot.com/
Jeszcze nad nim pracuje, ale zachęcam do odwiedzin (ღ˘⌣˘ღ)

Awatar użytkownika
buzzcocks
Kontakt:

hm, myślę, że dobrym pomysłem byłoby sklejenie brzegów 'na gorąco', tylko zostawić troszkę miejsca po środku żeby książeczka mogła 'pozować' otwarta ;)

ODPOWIEDZ