Parasolka dla lalki...
- Dampirg85
- Kontakt:
Re: Parasolka dla lalki...
Czy te parasolki u Chińczyków tak wyglądają:

- Mono
- Kontakt:
Mnie więcej. Ta u mnie nie miała tak zdobionej rączki - miała ją płaską, szeroką, okropną, że nawet po przemalowaniu wyglądałaby niefajnie.
- Dampirg85
- Kontakt:
Szkoda...
Miałem cichą nadzieję, że to właśnie takie parasolki ktoś widział w Chińskim.
Pozostaje mi dalej szukać jakiejś parasolki, chociaż by do przerobienia. Moja próba zrobienia parasola okazała się fiaskiem.
Pozostaje mi dalej szukać jakiejś parasolki, chociaż by do przerobienia. Moja próba zrobienia parasola okazała się fiaskiem.
- Madelaine
- Kontakt:
Te połamane, które ja widziałam, wyglądały chyba tak. Możliwe, że w tygodniu odwiedzę jakiegoś chińczyka, wtedy się rozejrzę.
- Dampirg85
- Kontakt:
Będę bardzo wdzięczny!
Ja patrzyłem po chińczykach w swoim mieście ale nie rzuciły mi się w oczy żadne parasolki.
Jeszcze raz będę próbował sam jakąś zrobić, może tym razem mi się to uda.
Jeszcze raz będę próbował sam jakąś zrobić, może tym razem mi się to uda.
- akrimeks
- Kontakt:
ja mam parasolkę z chińczyka, ale tak jak pisała Mono z płaską rączką. można spróbować zrobić samemu z takich parasolek do drinków - wystarczy zdjąć papier z góry i wyciąć na jego wzór z materiału czy czego się chce i przykleić 
- LuLu
- Kontakt:
Ja jestem właśnie w trakcie robienia parasolki na wzór swojej własnej
Cały szkielet pod materiał zrobiłam z drucików od sztucznych kwiatków obdartych z tego zielonego plastiku. Jako ta "główna" rurka służy u mnie patyczek od szaszłyków. Rączką jest kawałek druciku wbity i wklejony w patyczek. Może jutro w dzień uda mi się zrobić zdjęcie i pochwalę się swoim prawie ukończonym dziełem
Cały szkielet pod materiał zrobiłam z drucików od sztucznych kwiatków obdartych z tego zielonego plastiku. Jako ta "główna" rurka służy u mnie patyczek od szaszłyków. Rączką jest kawałek druciku wbity i wklejony w patyczek. Może jutro w dzień uda mi się zrobić zdjęcie i pochwalę się swoim prawie ukończonym dziełem
Broken Doll in the Middle of Chaos...