I druga prośba. Jesli ktoś posiada naszyjnik krótki przy samej podstawie szyi to czy mogę prosić o jego zmierzenie? Jaka jest jego długość z zapięciem? I drugi wymiar o którym chciałbym mieć jakiś pogląd to naszyjniki dłuższe do dolinki między piersiami ale żeby nie wchodziły pod ubranie. Jesli nie ma naszyjnika to można zmierzyć sznureczkiem. Z góry wielkie dzieki za pomoc
Prosze o pomoc w pomiarach
- Frida
- Kontakt:
Prosze o pomoc w pomiarach
Czy osoby posiadające większą ilość lalek mogą zmierzyć i odpowiedzieć mi na pytanie czy wszystkie lalki typu Barbie, Kristi, Steffi itd maja ten sam obwód szyi i przegub dłoni? Zależy mi na dokładnej informacji. Różnica 2 mm jest już dla mnie bardzo dużą różnicą.
I druga prośba. Jesli ktoś posiada naszyjnik krótki przy samej podstawie szyi to czy mogę prosić o jego zmierzenie? Jaka jest jego długość z zapięciem? I drugi wymiar o którym chciałbym mieć jakiś pogląd to naszyjniki dłuższe do dolinki między piersiami ale żeby nie wchodziły pod ubranie. Jesli nie ma naszyjnika to można zmierzyć sznureczkiem. Z góry wielkie dzieki za pomoc
Pracownia Fridy pracownia-fridy-t3464.html