Tu jest mój Łyżek aka Spoon. Chciałabym dla niego znaleźć jakiś sculpt ale póki co nie mam pomysłu, zwłaszcza że nie siedzę w męskich BJD i prawie nigdy nie zwracam na nie uwagi. XD

Oj, bo wiesz. Według pewny osób, które znam, Cait tylko wygląda uroczo a w rzeczywistości to wredna bestia, która żeruje na innych i w ogóle! I ten pyszczek to tak dla niepoznaki! (A tak serio, fakt, pyszczek jest nieco za słodki, ale jak się pracuje na niskim budżecie to marudzić nie można. Plus w sumie to ten mold nawet nieźle pasuje, więc YOLO)Rudy Królik pisze: Ciekawy kontrast pomiędzy słodyczą pyszczka, a "ostrością" ciucha.

Dziękuję! Jak masz jakieś propozycje to chętnie wysłucham.Łyżek jest suuuuper, zrób go na lalku, zrób! Chętnie pomogę w doborze chłopa, bo ja tylko w lalkowych facetach siedzę, panny po mnie spływają jak woda po kaczce
Lubię patrzeć, jak ludzie już wcielą swoje OC w życie. Ja w sumie zarzucę jeszcze moim diabłem, którego macie na poprzedniej stronie. Śmiem twierdzić, że trafiłam idealnie
(Na zdjęciu jeszcze bez butów, ale już się dorobił takim samych jak na arcie)
To dziewczyny z Sion & Kimirra Art-group mają talent. Jakiś czas temu wygrałam szkic ich autorstwa i zażyczyłam sobie, żeby mi narysowały Sola. ;p (A moje rysunki można obejrzeć na dA)Illama pisze:Pięknie, masz kawał talentu

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość