A z kąd kupujecie mebelki dla lalek ?
Ja wpadłam na pomysł aby kupić taką zwykłą komodę na biżuterię w empiku. Ona jest z drewna do samodzielnej dekoracji, wiecie o co chodzi ? Kosztuje 14 zł i mogłaby być szafką dla Pullip
Ten pomysł jest tu już powszechnie znany. Nie tylko w empiku można spotkać takie mebelki, czasami w sklepach typu wszystko po 5 zł można spotkać szkatułki na biżuterię w kształcie kanap, komód, foteli. Na allegro też tego pełno, a niektóre piękne jak prawdziwe.czapka38 pisze: Ja wpadłam na pomysł aby kupić taką zwykłą komodę na biżuterię w empiku. Ona jest z drewna do samodzielnej dekoracji, wiecie o co chodzi ? Kosztuje 14 zł i mogłaby być szafką dla Pullip
Ja znam akurat ten sklep, też polecam. Kupowałam tam lalkę, tez dość szybko przyszła. No ceny nie są za niskie, ale niektóre lalki są czasami w podobnych cenach jak na pullipstyle.Malina pisze:Sklep delikatnie mówiąc drogi, ale melduję, że wszystko dojechało całe, dobrze zapakowane i w 5 dni od zaksięgowania wpłaty.
http://www.plasticpop.de/
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość