hmm... ja specjalnie nie narzekam na isulowe ciałko, brakuje mi tylko artykulacji pod klatką piersiową bo siedzi cały czas jakby kija połknął. i nóg nie umie skrzyżować.
Trochę sztywniak ale i tak swojego Hirokiego kocham
A ja chcialam pewno glupio zapytac,jak sie dostac do tych bioder?Nie am pojecia jak rozkladac takie obitsu:/ Matko,gdzie ja te pianke znajdeRuda Mysz pisze:musisz ją pianką kreatywną wypchać
oo, musisz takie krążki wyciąć z dziurką w środku i wypchać biodra i pod biustem. Będzie się dobrze trzymaćwszystkie moje są tak wypchane
Jakiego koloru jest ciałko tego obitsu... Sama chcę taką sama sobie kupić (mini dal +obitsu)Nanettcia pisze:Hihi, może ja też coś napiszę?
Otóż ja posiadam little pullipkę na obitsu 11cm - i według mnie jej to pasuje.Z tym że little Purezza ma dość dziecinną twarzyczkę.
Tak wygląda; http://img401.imageshack.us/img401/4269/p1020763.jpg (przepraszam za jakość, zrobiłam je przed chwilką. XD) Ma też magnesy w stópkach:. Bardzo przydatne, sama stanie i może robić jeszcze lepsze pozy. :3
Na 23cm pullipy mi sie zbytnio nie podobaja.Bo dla mnie urok tych lalek polega w części na tych niewymiarowych główkach. <3
Jak kogoś nurtują małe ciałka to zapraszam.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość