Zdjęcia chapsnięte z sieci.

Moje pierwsze wrażenie jest takie, że ładne, ale oczy mają trochę takie bez wyrazu. Proporcje mają poprawne i może je nawet wcześniej gdzieś widziałam, ale zupełnie ich nie zapamiętałam - brakuje im właśnie takiego charakterystycznego czegoś, co by je wyróżniało.Stary_Zgred pisze:Ciekawe, czemu ludzie mniej je lubią niż dyniogłówki
No właśnie, zawsze pozostanie tylko namiastką, a na tle innych plastików wypada blado. Dyniogłówki wyróżniają się swoistymi proporcjami i specyficznymi buźkami- to taki ich znak firmowy, a J-dolls są nijakie.nmin pisze: Myślę, że mogłaby robić za plastikową namiastkę BJD, gdyby wrzucić ją na obitsu, dać wymarzoną perukę, nowe oczy. Nie wiem, nie planujęAle osobiście mogłabym uwierzyć, że to BJD, gdybym nie wiedziała, że J-doll.
Może dlatego że ich ciałka tak szybko pękają, że moja przyszła z odpadniętą dłonią? Jest śliczna... ale nie wiem co mam z tym zrobicprivace pisze:Nie mam pojęcia, czemu tak negatywnie o j-dollkach się pisze??.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości