Tangkou
- Manhamana
- Kontakt:
Re: Tangkou
Tangkou pod względem make upów można podzielić na dwa kierunki - make up "podstawowy" jaki na Chinka, England, Italy, i bardziej dopracowany jak u Aundrey, Loli, Vampirelli i Grace.
- oleg
- Kontakt:
Mysle, ze to idzie w kierunku tego bardziej dopracowanego.
Czekam na kolejne lalki, choc ja najprawdopodobniej wezme najtansza Aussie i ja wycustomizuje. 
- Manhamana
- Kontakt:
Wszystko pewnie będzie zależało od twórców, Audrej ma dopracowany make up, ale wszyte włosy - bo przy posiadanej fryzurze peruka mogłaby spadaćoleg pisze:Mysle, ze to idzie w kierunku tego bardziej dopracowanego.Czekam na kolejne lalki, choc ja najprawdopodobniej wezme najtansza Aussie i ja wycustomizuje.
Możliwe że teraz będą powstawały bardziej charakterne lalki
- Sknercia
- Kontakt:
oleg pisze:Bo w gruncie rzeczy ta lalka nie jest aż taka brzydka.Owszem, ma inny kształt oczu, ale to nie oznacza, że gorszy od tych pullipowych. Dobrze ktoś określił, że tamte są takie mangowe.
Tylko uważam, że projektanci powinni popracować trochę nad makijażem, choć już pracują, widać po Grace.
Makijaż Grace wcale nie jest taki najgorszy. Mnie się coraz bardziej podoba. Wspaniale pasuje do zimowej kreacji, którą dla niej stworzyłam:

I wcale nie nie jest aż taka brzydka.
Trochę więcej zdjęć w nowej stylizacji tu:
a-co-tam-bede-sie-chwalic-t1395.html#p25297
PS: Ale nad błyszczeniem się faktycznie powinni jeszcze popracować.
- oleg
- Kontakt:
Chodziło mi o to, że generalnie Tangkou przy Pullipach trochę wychodzą jeszcze blado (ale za to się świecą, hehSknercia pisze:oleg pisze:Bo w gruncie rzeczy ta lalka nie jest aż taka brzydka.Owszem, ma inny kształt oczu, ale to nie oznacza, że gorszy od tych pullipowych. Dobrze ktoś określił, że tamte są takie mangowe.
Tylko uważam, że projektanci powinni popracować trochę nad makijażem, choć już pracują, widać po Grace.
Makijaż Grace wcale nie jest taki najgorszy. Mnie się coraz bardziej podoba.
- Fleur
- Kontakt:
A ta strona nie była tu chyba jeszcze wspominana: http://www.theworldoftangkoudolls.co.uk/
Widziałam te lalki na przedostatnim targu lalek na którym byłam, mam kilka zdjęć do pokazania… było ich tam całe stoisko, każda kosztowała £25 plus była jeszcze zniżka na kupienie od sprzedawcy przez internet, ale na szczęście udało mi się oprzeć pokusie!
Widziałam te lalki na przedostatnim targu lalek na którym byłam, mam kilka zdjęć do pokazania… było ich tam całe stoisko, każda kosztowała £25 plus była jeszcze zniżka na kupienie od sprzedawcy przez internet, ale na szczęście udało mi się oprzeć pokusie!
- oleg
- Kontakt:
Słuchajcie, napisałem na maila Tangkou i otrzymałem odpowiedź, że kolejna lalka powinna pojawić się w ciągu 2-3 miesięcy, także... pracują nad nią! :)
- mobe
- Kontakt:
- Hongse
- Kontakt:
Natknęłam się dzisiaj na ten custom Aussie i musiałam się z wami podzielić
:

więcej zdjęć tu: http://www.flickr.com/photos/47923923@N ... 492062042/

więcej zdjęć tu: http://www.flickr.com/photos/47923923@N ... 492062042/
- Mad-Telepath
- Kontakt:
Piękny makijaż i bardzo stylowa całość. Podziwiam. Chociaż chętnie zobaczyłabym ją z nieco ciemniejszymi rzęsami (praktycznie ich nie widać) i dodałabym brwi.
Strasznie mi się spodobało to ptaszysko w tle jednego ze zdjęć
Strasznie mi się spodobało to ptaszysko w tle jednego ze zdjęć
Kłopot z myśleniem polega na tym, że kiedy już się zacznie, niełatwo przestać.
Terry Pratchett
Moi chłopcy: http://madtelepath.blogspot.com/
Terry Pratchett
Moi chłopcy: http://madtelepath.blogspot.com/
- Hongse
- Kontakt:
O ten ptaszek rzeczywiście jest świetny, za pierwszym razem jakoś mu się nie przyjrzałam 
- oleg
- Kontakt:
Bardzo ładna stylizacja. :) To wig defaultowy czy customowy?
- mobe
- Kontakt:
Uwaga, obcięłam Lucynie grzywkę. Niewiele, ale chciałam się pochwalić póki jeszcze jej nie rozkręciłam. No i mam słabość do krótkich grzywek.
klik
klik
- oleg
- Kontakt:
Niewiele, a jednak różnica kolosalna, bo widać będzie ewentualne brwi.. :) A ja czekam na nowy post.
- oleg
- Kontakt:
Czy ktoś ma porównanie, jeśli chodzi o artykulację ciałek pullip i tangkou?