Tangkou
- Hongse
- Kontakt:
Re: Tangkou
Super zdjęcia
też od niedawna jestem strasznie zauroczona lalkami Tangkou 
- Ania_DollSecondHand
- Kontakt:
Dziękuję :-) Muszę się przyznać, że na zdjęciach u innych bardzo mi się spodobały, jednak dopiero na żywo widać cały ich urok. Tylko mi coś ten mechanizm oczek szwankuje... Wam też?Hongse pisze:Super zdjęciateż od niedawna jestem strasznie zauroczona lalkami Tangkou
- Hongse
- Kontakt:
Ja z mechanizmem miałam na początku mały problem oczka się zacinały i nie chciały przeskakiwać ale metodą prób i błędów doszłam do idealnej metody
wcześniej za szybko klikałam tym mechanizmem
teraz jak klikam to dosłownie chwileczkę przytrzymuję go na zamkniętych oczkach lalki i dopiero puszczam - działa jak należy, oczka zmieniają się bez problemu 
- Ania_DollSecondHand
- Kontakt:
Hongse, sprawdziłam i Twój sposób faktycznie działa
Dzięki 
-
MajaDoll
- Kontakt:
Wchodzę na allegro, wpisuje Tangkou i co?Relacje na blogaczy klinika lalek 
- Manhamana
- Kontakt:
Aniu jak już wcześniej pisałam zdjęcia cudne! Z oczkami to właśnie jest tak, że trzeba klikać zdecydowanie a powoli, albo jak kto woli dokładnie 
Natomiast u perukowych przycisk jest pod peruką i czasem może się zahaczyć choć to rzadko się zdarza
Po wpisaniu Tangkou na allegro wyświetlane są aukcje Expert-Plus i ciesz się bo gdybym nie poprosiła o zmianę nagłówka aukcji znalazłabyś guzik z pętelką a nie Tangkou.
Natomiast u perukowych przycisk jest pod peruką i czasem może się zahaczyć choć to rzadko się zdarza
Majadoll tak się składa że jako pierwsza zakupiłam lalkę - a dokładnie 3 lalki w tym sklepie i właściciel poprosił o możliwość podlinkowania bloga gdyby ktoś chciał zobaczyć inne zdjęcia niż firmowe- jedynie trzeba poszukać po tagach, wystarczy wpisać w blogową wyszukiwarkę tangkou - jakiś problem?MajaDoll pisze:Wchodzę na allegro, wpisuje Tangkou i co?Relacje na blogaczy klinika lalek
Po wpisaniu Tangkou na allegro wyświetlane są aukcje Expert-Plus i ciesz się bo gdybym nie poprosiła o zmianę nagłówka aukcji znalazłabyś guzik z pętelką a nie Tangkou.
- mangusta
- Kontakt:
A mi ten sprzedawca znienacka przysłał dwie, powiedzmy, pocztówki z Tangkou, jedna przedstawia Grace.
Jeśli chodzi o oczka, to przytrzymywanie zamkniętych w przypadku niedziałania mechanizmu jest oficjalnie podawanym na fanpage'u Facebookowym Tangkou sposobem radzenia sobie z tym problemem.
Jeśli chodzi o oczka, to przytrzymywanie zamkniętych w przypadku niedziałania mechanizmu jest oficjalnie podawanym na fanpage'u Facebookowym Tangkou sposobem radzenia sobie z tym problemem.
- Manhamana
- Kontakt:
Z tego co wiem wszyscy posiadacze Tangkou dostali pocztówki z Grace i Pinokiomangusta pisze:A mi ten sprzedawca znienacka przysłał dwie, powiedzmy, pocztówki z Tangkou, jedna przedstawia Grace.
- mobe
- Kontakt:
Mój tata uznał, że tymi pocztówkami sprzedawca subtelnie przypomina, że można rezerwować Grace tylko u niego
ale ja i tak byłam mile zaskoczona. Druga pocztówka przedstawiała France, Aussie i Italię z króliczkiem.
- kaoha
- Kontakt:
Znałam te lalki wcześniej i gdy je pierwszy raz ujrzałam to pomyślałam sobie, że to mieszanka Pullip z Blythe - dla tych co nie mogą się zdecydować, którą kupić.
Może to dziwne, ale zakochałam się w tych ich ustach! :3 No, a po za tym.. Za Blythe nie przepadam, więc za Tangkou również - zbytnio mi je przypomina. Nie podobają mi się
Chociaż na niektóre mam czasem wielką chęć kupienia..
Jeszcze wspomnę, iż uważam, że Tangkou są nieco ładniejsze od Blythe. Ale gdy ktoś zrobi piękny custom (dobrze użyłam tego słowa?) z Blythe to od razu powiem, ze Blythe są ładniejsze od Tangkou.
Może to dziwne, ale zakochałam się w tych ich ustach! :3 No, a po za tym.. Za Blythe nie przepadam, więc za Tangkou również - zbytnio mi je przypomina. Nie podobają mi się
Jeszcze wspomnę, iż uważam, że Tangkou są nieco ładniejsze od Blythe. Ale gdy ktoś zrobi piękny custom (dobrze użyłam tego słowa?) z Blythe to od razu powiem, ze Blythe są ładniejsze od Tangkou.
- Manhamana
- Kontakt:
W końcu to jedyny oficjalny dystrybutor tych lalek w PLmobe pisze:Mój tata uznał, że tymi pocztówkami sprzedawca subtelnie przypomina, że można rezerwować Grace tylko u niego
BTW ciekawa jestem do kogo trafią Grace
- Urshula
- Kontakt:
- Grażyna
- Kontakt:
Ach, tak mi się zachciało Chinki! http://www.toyboxphilosopher.com/2012/1 ... -girl.html
Zupełnie nie moja bajka, ale mam ochotę na jakiś szalony zakup
dobrze, że w tej chwili nie mam pieniędzy...
Zupełnie nie moja bajka, ale mam ochotę na jakiś szalony zakup

- mobe
- Kontakt:
wybaczcie mi kiepską jakość, ale szczerze mówiąc nie chciało mi się kombinować światełka.- Ania_DollSecondHand
- Kontakt:
Grażynko, ja właśnie tę Chinkę kupiłam od DollbbiegoGrażyna pisze:Ach, tak mi się zachciało Chinki! http://www.toyboxphilosopher.com/2012/1 ... -girl.html
Zupełnie nie moja bajka, ale mam ochotę na jakiś szalony zakupdobrze, że w tej chwili nie mam pieniędzy...