Tangkou

Wszystko o tych azjatyckich pięknościach
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Hongse
Kontakt:

Re: Tangkou

Post autor: Hongse »

Super zdjęcia :) też od niedawna jestem strasznie zauroczona lalkami Tangkou ;)

Awatar użytkownika
Ania_DollSecondHand
Kontakt:

Post autor: Ania_DollSecondHand »

Hongse pisze:Super zdjęcia :) też od niedawna jestem strasznie zauroczona lalkami Tangkou ;)
Dziękuję :-) Muszę się przyznać, że na zdjęciach u innych bardzo mi się spodobały, jednak dopiero na żywo widać cały ich urok. Tylko mi coś ten mechanizm oczek szwankuje... Wam też?

Awatar użytkownika
Hongse
Kontakt:

Post autor: Hongse »

Ja z mechanizmem miałam na początku mały problem oczka się zacinały i nie chciały przeskakiwać ale metodą prób i błędów doszłam do idealnej metody ;) wcześniej za szybko klikałam tym mechanizmem :) teraz jak klikam to dosłownie chwileczkę przytrzymuję go na zamkniętych oczkach lalki i dopiero puszczam - działa jak należy, oczka zmieniają się bez problemu :)

Awatar użytkownika
Ania_DollSecondHand
Kontakt:

Hongse, sprawdziłam i Twój sposób faktycznie działa :) Dzięki :D

MajaDoll
Kontakt:

Post autor: MajaDoll »

Wchodzę na allegro, wpisuje Tangkou i co?Relacje na blogaczy klinika lalek :mysli:

Awatar użytkownika
Manhamana
Kontakt:

Post autor: Manhamana »

Aniu jak już wcześniej pisałam zdjęcia cudne! Z oczkami to właśnie jest tak, że trzeba klikać zdecydowanie a powoli, albo jak kto woli dokładnie ;)
Natomiast u perukowych przycisk jest pod peruką i czasem może się zahaczyć choć to rzadko się zdarza
MajaDoll pisze:Wchodzę na allegro, wpisuje Tangkou i co?Relacje na blogaczy klinika lalek :mysli:
Majadoll tak się składa że jako pierwsza zakupiłam lalkę - a dokładnie 3 lalki w tym sklepie i właściciel poprosił o możliwość podlinkowania bloga gdyby ktoś chciał zobaczyć inne zdjęcia niż firmowe- jedynie trzeba poszukać po tagach, wystarczy wpisać w blogową wyszukiwarkę tangkou - jakiś problem?
Po wpisaniu Tangkou na allegro wyświetlane są aukcje Expert-Plus i ciesz się bo gdybym nie poprosiła o zmianę nagłówka aukcji znalazłabyś guzik z pętelką a nie Tangkou.
http://klinikalalek.blogspot.com/

Nie piję, nie palę, na lale wydaję cash :)

Awatar użytkownika
mangusta
Kontakt:

Post autor: mangusta »

A mi ten sprzedawca znienacka przysłał dwie, powiedzmy, pocztówki z Tangkou, jedna przedstawia Grace.

Jeśli chodzi o oczka, to przytrzymywanie zamkniętych w przypadku niedziałania mechanizmu jest oficjalnie podawanym na fanpage'u Facebookowym Tangkou sposobem radzenia sobie z tym problemem.

Awatar użytkownika
Manhamana
Kontakt:

mangusta pisze:A mi ten sprzedawca znienacka przysłał dwie, powiedzmy, pocztówki z Tangkou, jedna przedstawia Grace.

Jeśli chodzi o oczka, to przytrzymywanie zamkniętych w przypadku niedziałania mechanizmu jest oficjalnie podawanym na fanpage'u Facebookowym Tangkou sposobem radzenia sobie z tym problemem.
Z tego co wiem wszyscy posiadacze Tangkou dostali pocztówki z Grace i Pinokio ;) ja też- uważam że jest to miłe 0 z jednej strony reklama a z drugiej komuś się chciało ;)

Awatar użytkownika
mobe
Kontakt:

Post autor: mobe »

Mój tata uznał, że tymi pocztówkami sprzedawca subtelnie przypomina, że można rezerwować Grace tylko u niego ;) ale ja i tak byłam mile zaskoczona. Druga pocztówka przedstawiała France, Aussie i Italię z króliczkiem.

Awatar użytkownika
kaoha
Kontakt:

Post autor: kaoha »

Znałam te lalki wcześniej i gdy je pierwszy raz ujrzałam to pomyślałam sobie, że to mieszanka Pullip z Blythe - dla tych co nie mogą się zdecydować, którą kupić.
Może to dziwne, ale zakochałam się w tych ich ustach! :3 No, a po za tym.. Za Blythe nie przepadam, więc za Tangkou również - zbytnio mi je przypomina. Nie podobają mi się :) Chociaż na niektóre mam czasem wielką chęć kupienia..
Jeszcze wspomnę, iż uważam, że Tangkou są nieco ładniejsze od Blythe. Ale gdy ktoś zrobi piękny custom (dobrze użyłam tego słowa?) z Blythe to od razu powiem, ze Blythe są ładniejsze od Tangkou. :D

Awatar użytkownika
Manhamana
Kontakt:

mobe pisze:Mój tata uznał, że tymi pocztówkami sprzedawca subtelnie przypomina, że można rezerwować Grace tylko u niego
W końcu to jedyny oficjalny dystrybutor tych lalek w PL ;) ja się nawet cieszę że taka możliwość jest - po ostatniej akcji z czekaniem na Basaaka i próbie kradzieży oklejonej tajwańskimi nalepkami paczki wolę kupować na rodzimym portalu- szybko i bezpiecznie bez koszmarnego czekania przez długie tygodnie.

BTW ciekawa jestem do kogo trafią Grace ;) dwie już poszły ;)

Awatar użytkownika
Urshula
Kontakt:

Post autor: Urshula »

a pokażecie te pocztówki?

Awatar użytkownika
Grażyna
Kontakt:

Post autor: Grażyna »

Ach, tak mi się zachciało Chinki! http://www.toyboxphilosopher.com/2012/1 ... -girl.html
Zupełnie nie moja bajka, ale mam ochotę na jakiś szalony zakup :zawstydzony: dobrze, że w tej chwili nie mam pieniędzy...
Obrazek

Awatar użytkownika
mobe
Kontakt:

Post autor: mobe »

Obrazek wybaczcie mi kiepską jakość, ale szczerze mówiąc nie chciało mi się kombinować światełka.

Awatar użytkownika
Ania_DollSecondHand
Kontakt:

Grażyna pisze:Ach, tak mi się zachciało Chinki! http://www.toyboxphilosopher.com/2012/1 ... -girl.html
Zupełnie nie moja bajka, ale mam ochotę na jakiś szalony zakup :zawstydzony: dobrze, że w tej chwili nie mam pieniędzy...
Grażynko, ja właśnie tę Chinkę kupiłam od Dollbbiego :) Jest świetna i słodka, polecam :D

ODPOWIEDZ