Oh wow, duże wow nawet. Skąd Jessy Ayala wiedział, że ideałem Dashy jest dla mnie jej krótkowłose rude wcelenie?

Vero a'la Bettie Page rewelacyjna, Mademoiselle Jolie przepięknie zmysłowo naturalna, platynowowłosa Adele pewnie jako gest dobrej woli w stronę tych, którzy nie załapali się na konwentową Frosted Glamour.
Ach, jak to dobrze, że nie mam miejsca i nie mogę kupić żadnej

I też wolę lalki w pełnych strojach, ta bielizna choć wykończona i odszyta nieziemsko nie jest dla mnie jakimś wielkim nęcącym elementem.
Hm, wydaje mi się, że w tym roku IT podzieli kolekcję FR na 2 wypusty, tak jak z Poppy Parker w ubiegłym roku - ten 1 bieliźniany jest w trochę niższej cenie niż regularne wydania w pełnej garderobie + przypuszczam, że później będzie można spodziewać się dalszej części tegorocznej kolekcji. To ciekawe rozwiązanie, bo jest więcej lalek i można pokazać więcej postaci w tym pewnie jakieś dawno niewidziane moldy. Jestem ciekaw dalszego ciągu.
Nie dziwię się wcale, że wyprzedane wszędzie, bo edycje szczuplutkie w sztuki - Najwięcej jest Agnes, 715, ale to lalka loteryjna więc tylko dla wybranych, pozostałe 515 i 615 egz.,