Zdjęcia pochodzą od Integrity Toys!

Na koniec okłada Haute Doll:

Czy po prostu ze mną jest coś nie tak, że nie zauważam,gdy lalki są piękne? Czy po prostu ta nie jest ładna?

Ej, dlaczego coś ma być z tobą nie tak? W takim razie jest nas dwie ;-) Na szczęście nie ma jeszcze wytycznych, jakie lalki musimy lubić ;-)marshalka pisze:Hej! Niedawno osoby należące do Wclubu mogły wziąć udział w loterii, żeby wygrać zakup tej lalki. Każdy, ale to każdy był nią zachwycony, a mnie ona nie ujęła za serce. Czy komuś z Was się podoba? Mi oprócz ciuszków nic nie przypadło do gustu.
Czy po prostu ze mną jest coś nie tak, że nie zauważam,gdy lalki są piękne? Czy po prostu ta nie jest ładna?

To fajnie, że ze mną jest ok. Czasami nie rozumiem tych ludzi z Wclubu, że tak im wszystkim(no prawie wszystkim) podobają takie lalki, które mi nie pasują. A pewnie jak bym wzięła udział w loterii to bym ją wygrała, bo jej nie chcę.Grażyna pisze:Mnie ona ani ziębi, ani grzeje ;-)
Nie mam też szału na Jem w serialu animowanym. Ot, obejrzałam z ciekawości cztery odcinki na youtube, i wzruszyłam ramionami.
Ej, dlaczego coś ma być z tobą nie tak? W takim razie jest nas dwie ;-) Na szczęście nie ma jeszcze wytycznych, jakie lalki musimy lubić ;-)marshalka pisze:Hej! Niedawno osoby należące do Wclubu mogły wziąć udział w loterii, żeby wygrać zakup tej lalki. Każdy, ale to każdy był nią zachwycony, a mnie ona nie ujęła za serce. Czy komuś z Was się podoba? Mi oprócz ciuszków nic nie przypadło do gustu.

podpisuje sie obydwoma rekami! Jem jest wspaniała! ta śliczna twarz, tak inna od typowych, nadętych, zarozumiałych twarzy FR! może ją kiedyś kupie, na razie pieniądze które chciałam na nią przeznaczyć wysłałam jako dotacje w sprawie walki o prawa człowieka. niby mogłabym ją kupią mi tego, ale staram się być choć trochę konsekwentna. nie wiem na ile starczy mi siły woli XDBarbieDream pisze:Jak mi FR ogółem się nie podobają to ona wręcz przeciwnie - jest zachwycająca

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 1 gość