Czego to Chińczycy nie wymyślą!
- astridnat
- Kontakt:
Re: Czego to Chińczycy nie wymyślą!
Kupiłam ją. Tak z ciekawości. I tak miałam ochotę na jakiś rower, tylko, że przemaluję go na srebrno lub biało.
- arigato78
- Kontakt:
astridnat: Jak lalka dotrze do Ciebie, to daj znać jakiej jakości są te stawy (czy np. nie mają mega luzów), i czy stopy są kompatybilne z Barbie.
- BarbieDream
- Kontakt:
Z tego co pamiętam to Dollbby ją miał
Mógłby się wypowiedzieć na ten temat jak tu zajrzy :p
- astridnat
- Kontakt:
Stawy były trochę luźne biodrach, ale zwykłe gumki do robienia bransoletek pomogły. Po dwie na nogę. Problemem jest kilka innych rzeczy. Po pierwsze dłonie i stopy mają inny odcień (bardziej pomarańczowy), tak samo rzepka w kolanach (bardziej żółty). Poza tym odlewy są takie sobie, gdzie nie gdzie odstają takie cypki. Stawy generalnie wyglądają na słabe, a ciałko jest lżejsze i mniej solidne.arigato78 pisze:astridnat: Jak lalka dotrze do Ciebie, to daj znać jakiej jakości są te stawy (czy np. nie mają mega luzów), i czy stopy są kompatybilne z Barbie.
Włosy są koszmarne i z rzadka rotowane, a do tego okulary przyklejono do nich na hot glue...
W weekend postaram się wrzucić fotki.
Ale rower jest fajny:)
- arigato78
- Kontakt:
A buuuuuuu :-( No to kiszka, jednym słowem... W sumie czego można było się spodziewać... Dobrze, że chociaż z jednośladu jesteś zadowolona :-)
- astridnat
- Kontakt:
Acha, a co do stóp, to nie są kompatybilne z Barbie. Mają wielkość taką jak Livkove.arigato78 pisze:A buuuuuuu :-( No to kiszka, jednym słowem... W sumie czego można było się spodziewać... Dobrze, że chociaż z jednośladu jesteś zadowolona :-)
- arigato78
- Kontakt:
No i mam tera doła :-(
A tak na serio - dzięki za tę cenną mini-reckę :-) Raczej tego produkta nie zakupię.. Nawet dla jowejka ;-)
A tak na serio - dzięki za tę cenną mini-reckę :-) Raczej tego produkta nie zakupię.. Nawet dla jowejka ;-)
- astridnat
- Kontakt:
Wcale się nie dziwię, mimo, że kupiłam dla roweru to i tak czuję pewien niedosyt...
- arigato78
- Kontakt:
Kurczę... teraz to sobie chyba palnę w łeb... To moja wina... To ja wspomniałem o tej aukcji na All i prawdopodobnie przeze mnie skusiłaś się na to badziewie :-( Wybacz, o Pani! Wybacz mnie grzesznemu!! ;-)
- astridnat
- Kontakt:
- arigato78
- Kontakt:
astridnat pisze:Wybaczone
- astridnat
- Kontakt:
A więc rzeczona hybryda Livki z głową Tereski:

Lalka w pełnej odsłonie

Na rowerze:

Z Livką ( Klon składał się jak scyzoryk
)

A tu już po uszczelnieniu stawów gumkami:

Lalka w pełnej odsłonie

Na rowerze:

Z Livką ( Klon składał się jak scyzoryk

A tu już po uszczelnieniu stawów gumkami:

- dollbby
- Kontakt:
miałem tą tereskę, identyczną. Latała trochę, to fakt, i widać że klonik ale całkiem przyjemny 
- arigato78
- Kontakt:
Dzięki, astridnat za relację. Raczej nie skuszę się na to COŚ. Mordka jakaś taka nijaka... Ciałko w odcieniu specyficzne... No i te różowe "koniczyny" dolne (stopy). Kurde, teraz naprawdę trudno o solidne i w miarę tanie ciałka dla lalek typu Barbie. Fashionistkowe ciało, które kupiłem ok. 1,5 roku temu i dałem jednej mojej Kennedy (My Scene) już ma w kolanach luzy, chociaż praktycznie jej nie "wyginałem", itd... Stopy artukułowanych Steffi Love latają jak szalone (o ile do zdjęć można coś tam ustawić, to poza sesją trudno nadać stopom ludzką pozę. Jestem tym wszystkim zasmucony i chyba ciałka TNT wrócą do łask ( o ile nie będzie się wyrabiał mechanizm w talii)... Odbiegłem od tematu - wiem. Ale cały czas zastanawiam się jakie ciałka wybrać dla moich lalek...
- Ashley Shell
- Kontakt:
eno ekstra klonik
jak za taką cenę ... kurcze te kloniarskie firmy zaczynają się wyrabiać tutaj znalazłam klona barbie - kreator mody ze zginalnymi rękami jak u fashionek http://allegro.pl/lalka-modelka-kreator ... 82715.html