Założyłem Flickra.

Masz bloga? Flicka? Stronę? Pokaż nam!
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Pink Flamingo
Kontakt:

Założyłem Flickra.

Post autor: Pink Flamingo »

Wreszcie zmobilizowałem się i założyłem flickra. Będę go powoli aktualizował i strumień zdjęć urośnie jeszcze, bo mam spoooro nieretuszowanego materiału zdjęciowego. I sporo lalek, które czekają na swoje pięć minut przed obiektywem. Na razie powoli odnajduję się w tym nowym medium. Odsłaniajcie przede mną swoje flickry, z chęcią zafollowuję :)

https://www.flickr.com/photos/131265587@N05/

Awatar użytkownika
dollbby
Kontakt:

Re: Założyłem Flickra.

Post autor: dollbby »

kocham, kocham! <3 obłędne wszystko, i lalki i ciuchy i zdjęcia <33333

Awatar użytkownika
privace
Kontakt:

Post autor: privace »

Follownełam (bosh, jaki dziwny słowotór xD )
Co prawda od dawna nie dodaję (może mi "niechciejstwo" kiedyś minie), ale mam zawiadomienie na maila i nowości u innych oglądam ;)
Super są te suknie kwiatowe, czyje to dzieło?

Awatar użytkownika
Stary_Zgred
Kontakt:

Post autor: Stary_Zgred »

No i już Cię obserwuję :)
Obrazek

Awatar użytkownika
BarbieDream
Kontakt:

Post autor: BarbieDream »

Już co prawda pisałam, ale jeszczw raz powiem, że jestem pod ogromnym wrażeniem :) Ukrywałeś się do tej pory :)

Awatar użytkownika
Neytiri
Kontakt:

Post autor: Neytiri »

WRESZCIE! ;D Pink Flamingo, wiedziałam! Po prostu od razu wiedziałam! ;> Masz niesamowity talent do lalek! Piękne, profesjonalne sesje. Fantastyczne, zachwycające, oryginalne stylizacje. Szczęka opada, rewelacyjne ciuchy, zestawienia, dodatki, fryzury, no wszystko dopięte na ostatni guzik. Cud, miód i orzeszki! :D Nie mam flickra, ale będę zaglądała na Twojego, już zapisałam w zakładkach, istna uczta dla oczu :))

Awatar użytkownika
Pink Flamingo
Kontakt:

O rety, dziękuję Wam bardzo za ciepłe przyjęcie :) Flickr to dla mnie nowy sposób komunikacji i badam ciągle jego możliwości. Cały czas będę jeszcze szukać forumowych dusz, bo tam można się o Was i Waszych lalkach dowiedzieć trochę więcej :) Followuję wzajemnie, jestem oczarowany i zazdrosny, bo macie te lalki, które ja też chcę :P

Bardzo mi miło, że to, co czasem wyczyniam moim lalkom się podoba. Ciągle uczę się robić zdjęcia i mam nadzieję trzaskać kiedyś takie fotki jak BarbieDream czy dollbby.
Praktycznie wszystkie ciuchy lalkowe wyszły spod mojej ręki, z wyjątkiem tych z metką Mattel :) Ach i sweterek biały to dzieło mojej rękodzielniczo (jeszcze dziwniejszy słowotwór ;) ) cioci, posiadam jeszcze cudny puchaty seledynowy, muszę go uwiecznić na zdjęciach :)

PS: Neytiri, świetna Diana z lat 80! Bardzo udana stylizacja, a trwała wygląda genialnie! :)

Awatar użytkownika
dollbby
Kontakt:

haha to mnie rozwaliłeś! Ja bym chciał robić takie jak ty! Są tak profesjonalne że szok, moje się chowają przy twoich ! Suknie masz obłędne... idę w kąt... chlip ;(

Awatar użytkownika
jewelsnake
Kontakt:

Post autor: jewelsnake »

Oczywiście Cię obserwuję i zgadzam się z przedmówcami, świetne zdjęcia! Dzięki za polubienie paru moich zdjęć :D
"It's not that I can't find worth in anything
It's just that I can't find worth in enough"
Manic Street Preachers

Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Post autor: Mangalarga »

Dołączyłam do grona obserwujących ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Pink Flamingo
Kontakt:

jewelsnake pisze:Dzięki za polubienie paru moich zdjęć
Masz wyjątkowy talent do facetów IT, a ręcznie szyte ubranka, które wyglądają tak jak Twoje to mistrzostwo.
Mangalarga pisze:Dołączyłam do grona obserwujących
I nawzajem :)
dollbby pisze:haha to mnie rozwaliłeś! Ja bym chciał robić takie jak ty! Są tak profesjonalne że szok, moje się chowają przy twoich ! Suknie masz obłędne... idę w kąt... chlip
Co Ty, rozstawić tło i lampę to proste sprawy, zrobić lalce ciekawe zdjęcie w plenerze i pokazać ją inaczej niż stojącą na stojaku to jest istota lalkowej fotografii, przynajmniej moim zdaniem :)

Awatar użytkownika
dollbby
Kontakt:

tak naprawdę każdy robi jak umie i jak czuję... bo uczucia do zdjęć to też ważna sprawa :D

ODPOWIEDZ