Lalki Mizi od jiesendaimeng Cultural Communication Co., Ltd.

Miejsce dla lalek, które nie mają oddzielnego działu.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Stary_Zgred
Kontakt:

Lalki Mizi od jiesendaimeng Cultural Communication Co., Ltd.

Post autor: Stary_Zgred »

Zamarzyła mi się ostatnio jakaś lalka w klimatach retro, więc podpytałam lalkowych znajomych, czy nie podrzuciliby mi jakiegoś pomysłu. Ludzie nie zawiedli - dzięki kolegom z Flickr dowiedziałam się o istnieniu lalek "Mizi". To mój typ, bo ciągnie mnie do okrągłych, nabzdyczonych twarzyczek i fryzur z epoki Gene Kelly :)

Zdjęcie pożyczone od kolegi: Obrazek z jego konta pod adresem https://www.flickr.com/photos/mood4mod/

Strona producenta: http://www.mizidoll.com/
Obrazek

Awatar użytkownika
Aarjelin
Kontakt:

Re: Lalki Mizi od jiesendaimeng Cultural Communication Co.,

Post autor: Aarjelin »

o matejko, przeta ona jest śliczna :szok: te lekko nadąsane usteczka cudne :zakochany: a pierwsze o nich słyszę, lecę do linka rozeznać się w temacie xD
"You surf the way you wanna surf, I'll surf the way I wanna surf." z cudnego "Barbie: Life in the Dreamhouse" x3

Awatar użytkownika
barbusia77
Kontakt:

Post autor: barbusia77 »

taaaaa usta ma ładne ale makijaż jak miś panda :haha: ;)
<3

Awatar użytkownika
Aarjelin
Kontakt:

Post autor: Aarjelin »

oj tam oj tam, zresztą takie oko na misia pandę to chyba nawet kiedyś było całkiem trendy :mysli: za to jakby nie patrzeć mold jest śliczny :zakochany: lubię takie twarzyczki :3
"You surf the way you wanna surf, I'll surf the way I wanna surf." z cudnego "Barbie: Life in the Dreamhouse" x3

Awatar użytkownika
Stary_Zgred
Kontakt:

Post autor: Stary_Zgred »

Hyhy, prawda z tą pandą :P Te lalki zdecydowanie idą w estetykę makijaży w kształcie kolistym :D Na początku myślałam, że są wydawane w skali 16', ale to jednak drobinki wielkości lalek od FR. Swoją drogą mogą się z nimi nieźle komponować.
Obrazek

ODPOWIEDZ