REAL DOLLS
- Only NM
- Kontakt:
Re: REAL DOLLS
Z tego co wiem, to ludzie kupując ich lalki często zamawiają swoje ulubione postacie filmowe...Albo swoje ex dziewczyny...Jak dla mnie wyglądają plastikowo - przynajmniej panie, choć niektórzy panowie też się kwalifikują. Te panny nigdy nie będą dla mnie tak piękne jak dollfie...
Życie, to nie jest sport dla widzów!
- Dzwonnik z Notre Dame
Jeśli chcesz mnie odwiedzić kliknij TUTAJ
- Dzwonnik z Notre Dame
Jeśli chcesz mnie odwiedzić kliknij TUTAJ
- Lirazel
- Kontakt:
Jeśli mowa o takich lalkach... mnie osobiście zachwycają japońskie Candygirls:

drugie zdjęcie (SFW)
trzecie (SFW, obsunięte ramiączko, ale nic nie widać)
Inna sprawa, że wykorzystywanie lalek o tak młodym wyglądzie kompletnie mnie niesmaczy... Nie sposób jednak odmówić im piękna.

drugie zdjęcie (SFW)
trzecie (SFW, obsunięte ramiączko, ale nic nie widać)
Inna sprawa, że wykorzystywanie lalek o tak młodym wyglądzie kompletnie mnie niesmaczy... Nie sposób jednak odmówić im piękna.
- marioletta
- Kontakt:
Do Luny już chyba dotarl lalek ? i nic się nie chwali
chyba jest zajeta
chyba jest zajeta
- Yoshimitsu
- Kontakt:
Mariolleto, zdaje się że trzeba będzie poczekać na swoją kolej 
-- 3 cze 2014, o 10:36 --
czas oczekiwania na realdolla od 3-6 miesięcy:) Chyba się jeszcze nie doczekamy
-- 3 cze 2014, o 10:36 --
czas oczekiwania na realdolla od 3-6 miesięcy:) Chyba się jeszcze nie doczekamy

-
Luna
- Kontakt:
Nie chwale, bo jeszcze nie mam czym
niestety, trwa to dłużej niż miało...
Czas oczekiwania na niego niby powinien wynosić max 12tyg. (tak jest napisane na ich stronie)
Pojutrze mija już 16 tyg mojego czekania
Mam nadzieję, że jednak nie przeciągnie się to do pół roku
Nie martwcie się, będzie to pierwsze miejsce, w którym moje "się chwalenie" się zacznie
niestety, trwa to dłużej niż miało...
Czas oczekiwania na niego niby powinien wynosić max 12tyg. (tak jest napisane na ich stronie)
Pojutrze mija już 16 tyg mojego czekania
Mam nadzieję, że jednak nie przeciągnie się to do pół roku
Nie martwcie się, będzie to pierwsze miejsce, w którym moje "się chwalenie" się zacznie
- Yoshimitsu
- Kontakt:
oj naprawdę długo trzeba czekać:( Jestem ciekawa jak będziesz go na spotkania zawozić albo gdzieś indziej
Już widzę taką kontrolę drogową, jak pan policjant patrzy a tu obok na miejscu pasażera jakiś sztywny przystojniak:) Luna widząc ździwienie na twarzy policjanta mówi "no co, przecież pasy ma zapięte" 

-
Luna
- Kontakt:
Witam! A więc na początku przepraszam za tak dłuuuugie milczenie, ale nie miałam się czym chwalić... 
(aż do teraz!:) Po ponad 10 miesiącach!!! wreszcie lalka została do mnie wysłana ;]
Wprawdzie jeszcze nie dotarła, bo wysłali ją tuż przed świętami (świetny czas sobie wybrali.. więc pewnie jeszcze trochę poczekam)
ale mogę się już pochwalić zdjęciami, które wykonali przed wysyłką.
Jak dla mnie wyszedł mega przystojny
(choć gustuję raczej w długowłosych;)
W pewnym momencie oczekiwania myślałam, że się już nigdy nie doczekam
a po 8 miesiącach byłam już totalnie zniechęcona
Nawet pozmieniałam kilka ostatecznych "opcji" nie wymagających dopłacania, tak, żeby było go łatwiej sprzedać
I kiedy już w końcu zdecydowałam, że rezygnuję, i żeby już go do mnie nie wysyłali..
(oczywiście wiązałoby się to ze sporą finansową stratą dla mnie) ..to napisali, że zostały im do zrobienia już tylko brwi i rzęsy i niebawem wyślą.
Co i tak przeciągnęło się do kolejnych 2 miesięcy - chyba te brwi i rzęsy wszczepiali po jednym włosku dziennie..
Kiedy na początku mój entuzjazm był ogromny, to potem zanikł prawie do zera (teraz oczywiście znów jestem podekscytowana;)
Na początku pomyślałam, że może kiedyś i kobietkę kupię do pary
i już nawet ją sobie "zaprojektowałam" ;D
ale przez tę swoją opieszałość stracili potencjalnego ponownego klienta we mnie.
Trochę się rozpisałam, więc na koniec wypada się chyba pochwalić
http://www.aukcjoner.pl/gallery-demo/18858082.html
(aż do teraz!:) Po ponad 10 miesiącach!!! wreszcie lalka została do mnie wysłana ;]
Wprawdzie jeszcze nie dotarła, bo wysłali ją tuż przed świętami (świetny czas sobie wybrali.. więc pewnie jeszcze trochę poczekam)
ale mogę się już pochwalić zdjęciami, które wykonali przed wysyłką.
Jak dla mnie wyszedł mega przystojny
W pewnym momencie oczekiwania myślałam, że się już nigdy nie doczekam
Nawet pozmieniałam kilka ostatecznych "opcji" nie wymagających dopłacania, tak, żeby było go łatwiej sprzedać
I kiedy już w końcu zdecydowałam, że rezygnuję, i żeby już go do mnie nie wysyłali..
(oczywiście wiązałoby się to ze sporą finansową stratą dla mnie) ..to napisali, że zostały im do zrobienia już tylko brwi i rzęsy i niebawem wyślą.
Co i tak przeciągnęło się do kolejnych 2 miesięcy - chyba te brwi i rzęsy wszczepiali po jednym włosku dziennie..
Kiedy na początku mój entuzjazm był ogromny, to potem zanikł prawie do zera (teraz oczywiście znów jestem podekscytowana;)
Na początku pomyślałam, że może kiedyś i kobietkę kupię do pary
ale przez tę swoją opieszałość stracili potencjalnego ponownego klienta we mnie.
Trochę się rozpisałam, więc na koniec wypada się chyba pochwalić
http://www.aukcjoner.pl/gallery-demo/18858082.html
- Stary_Zgred
- Kontakt:
Mamma mia! W jego przypadku przyznanie się"zmacałabym"nabiera krwiście różowych rumieńców
Jest bardziej seksowny od 99% facetów których znam. Jak już do Ciebie dojedzie, to koniecznie, ale to koniecznie zrób fotografie na żywo. Dla mnie mogą być kompletnie bez odzienia i oczywiście piszę to w imię bardzo ważnego celu jakim jest poznanie w szczegółach nowej lalki 

- Pink Flamingo
- Kontakt:
Uau, wygląda mega! Włosy i zarost są zrobione chyba po mistrowsku - piszę chyba, bo czekam na Twoją opinię po obejrzeniu tego przystojniaka z bliska
Na fotkach wygląda jak bardzo rzeczywista grafika komputerowa, świetnie
BTW, zgadzam się totalnie ze Zgredką, dla celów poznawczych będziemy potrzebować jeszcze innych zdjęć 
Mój flickr: http://www.flickr.com/photos/doll_enthusiast/
-
Luna
- Kontakt:
No ja czekam i czekam na zmacanie lalka od stóp do głów, oraz udokumentowania tego zmacania
i kiedy jest tak blisko, to wciąż oczekuję
Noż ile można
Lalek (a właściwie Niko(dem)
) został wysłany jakimś kurierem, więc zupełnie nie mam pojęcia gdzie mam go teraz namierzać w Polsce?
Na stronie firmy kurierskiej, z której go "nadano" info kończy się na 26.12 (wówczas dotarł do miejsca docelowego - czyli sądzę że do Polski)
Od tego momentu nie ma żadnej aktualizacji na tej stronie. Nie mam pojęcia gdzie się aktualnie znajduje..
Jutro zamierzam zadzwonić do celnego, może tam go przetrzymują (i wykorzystują;)
Ale jeśli tak, to czemu nie ma żadnej informacji na ten temat? i nie dostałam do tej pory żadnego pisma od nich?
Czy w Polsce lalek jest automatycznie "przejmowany" przez pocztę?? Bo jeśli tak, to na razie na stronie PP nic nie ma na jego temat
Pierwszy raz ktoś wysłał do mnie z usa kurierem, a nie pocztą, więc nie mam pojęcia co potem się z lalką dzieje i jak się tego dowiedzieć.
Jeśli ktoś miał styczność z podobną sytuacją, proszę o pomoc i z góry dziękuję
Noż ile można
Lalek (a właściwie Niko(dem)
Na stronie firmy kurierskiej, z której go "nadano" info kończy się na 26.12 (wówczas dotarł do miejsca docelowego - czyli sądzę że do Polski)
Od tego momentu nie ma żadnej aktualizacji na tej stronie. Nie mam pojęcia gdzie się aktualnie znajduje..
Jutro zamierzam zadzwonić do celnego, może tam go przetrzymują (i wykorzystują;)
Ale jeśli tak, to czemu nie ma żadnej informacji na ten temat? i nie dostałam do tej pory żadnego pisma od nich?
Czy w Polsce lalek jest automatycznie "przejmowany" przez pocztę?? Bo jeśli tak, to na razie na stronie PP nic nie ma na jego temat
Pierwszy raz ktoś wysłał do mnie z usa kurierem, a nie pocztą, więc nie mam pojęcia co potem się z lalką dzieje i jak się tego dowiedzieć.
Jeśli ktoś miał styczność z podobną sytuacją, proszę o pomoc i z góry dziękuję
-
Luna
- Kontakt:
Mam już pewną informację, że lalek ugrzązł na cle, pewnie zastanawiają się do jakiej kategorii "toto" zaliczyć i na ile "toto" wycenić
I tak najgorszy z tego wszystkiego jest podatek... Na szczęście miałam dużo czasu na zebranie kasy, ale nie uśmiecha mi się płacić 30%, albo i więcej

I tak najgorszy z tego wszystkiego jest podatek... Na szczęście miałam dużo czasu na zebranie kasy, ale nie uśmiecha mi się płacić 30%, albo i więcej
- Szklanooka
- Kontakt:
Luna, nie ma czegoś takiego.Luna pisze:30%, albo i więcej![]()
- Miranda
- Administrator
- Kontakt:
Nie podobają mi się te lalki. Owszem, są świetnie zrobione, realistyczne, ale tak naprawdę nie wiem, po co miałabym je mieć? Zabawka dla dorosłych mnie nie interesuje, jako ozdoba pokoju lalka jest za duża i jakoś nie pasuje mi sama idea lalki 1:1.