Lalaloopsy

Miejsce dla lalek, które nie mają oddzielnego działu.
Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Re: Lalaloopsy

Post autor: reiha »

Japoneczka też wpadła mi w oko, ale wyobrażam sobie, że te długie, plastikowe rękawy mogą być dosyć kłopotliwe. Jak dobrze, że przy tych lalkach, mimo całej ich uroczości wystarczy mi tylko oglądanie ich przez internet!
Ale chciałam odnaleźć pozostałe karuzelowe kucaki na flickr, TO NIE BYŁ DOBRY POMYSŁ, bo wyskoczyły mi zdjęcia Novi Stars i Bratz, z którymi mam wręcz przeciwnie.

ObrazekLalaloopsy Carousel Ponies (Series 5 - Ice Cream)... by Bratz Heaven, on Flickr
Miętowy :zakochany: I jeszcze raz ten:
ObrazekGold #29 by linda_lou2, on Flickr
Pewnie piszę to już 1955 raz, ale mam słabość do świątecznych głupot :zakochany:

Poszukując, natknęłam się na Silly Singers, są trochę straszne :rotfl: https://www.youtube.com/watch?v=DMXH3bFuTAE

Awatar użytkownika
trujewszczak
Kontakt:

Post autor: trujewszczak »

Obrazek
Obrazek
http://dollienews.tumblr.com/

Czy one mają materiałowe sukieneczki? :serducho:

Awatar użytkownika
KiciaKocia
Kontakt:

Post autor: KiciaKocia »

Obrazek

Wielki dzień fotografii uznaję za oficjalnie zakończony!

(Przyznam, że strasznie mi przykro, bo całkiem zaniedbałam moje lalaloopsy, bo od ponad roku nie kupiłam ani jednej...)
"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."

Awatar użytkownika
EvilCupcake
Kontakt:

Post autor: EvilCupcake »

Jaką masz wspaniałą gromadkę! Ta jedna ma sukienkę z naleśników? :o :serducho:

Awatar użytkownika
KiciaKocia
Kontakt:

Która konkretnie? Jak piąta licząc od lewej to jest to Scoops Waffle Cone i ma kieckę z loda w rożku a jak przedostania to jest to Bun Bun Sticky Icing i ma spódnice z cynamonowej bułeczki.
"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."

Awatar użytkownika
EvilCupcake
Kontakt:

Post autor: EvilCupcake »

KiciaKocia pisze:[...] przedostania to jest to Bun Bun Sticky Icing i ma spódnice z cynamonowej bułeczki.
To jeszcze słodsza opcja niż naleśniki. :hyhy: Planujesz poszerzyć kolekcję o jakieś nowe panny? ^^

Awatar użytkownika
KiciaKocia
Kontakt:

Chciałabym, ale jakoś się nie składa. Trudno je dostać tanio w sklepach a jakoś nie lubię zamawiać ich online. Choć pewnie się złamię i w końcu zamówię, bo już pod pół roku mówię, że chcę Haley Galaxy... Szkoda, że Tesco już nie sprzedaje Lalaloopsów - mieli bardzo fajne ceny.

Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Post autor: Mangalarga »

W brytyjskich sklepach Build-a-Bear Workshop można kupic Lalaloopsy szmacianki! :D
I to całkiem sporych rozmiarów, prawie 50 cm:

Obrazek
Obrazek
http://www.buildabear.co.uk/shop/search ... Lalaloopsy
Obrazek

szpilka
Kontakt:

Post autor: szpilka »

Fajne. Ciekawe, czy do nas dotrą.

Awatar użytkownika
KiciaKocia
Kontakt:

No, raczej nie dotrą skoro w Polsce nie ma Build-a-bear.

Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Post autor: Mangalarga »

Nawet jakby jakimś cudem dotarły, to kosztowałyby dużo - w UK są za ponad 40 funtów.
Obrazek

Awatar użytkownika
KiciaKocia
Kontakt:

Jestem pewnie jedyną osobą na forum, którą Lalaloopsy obchodzą, ale skoro w Biedronce będą Lalaloopsy Girls to wrzucę fotkę mojej.

Obrazek

Awatar użytkownika
Daga
Kontakt:

Post autor: Daga »

Ależ obchodzą, obchodzą... tylko, że kurczę! Lalaloopsy Girls właśnie jakoś mi średnio się podobają. Nie wiem, czemu. Niby są ok, ale jakieś takie mniej słodkie z twarzy od tych "tradycyjnych".

Awatar użytkownika
KiciaKocia
Kontakt:

Mi się i te i te podobają. Plus, Lalaloopsy Girls naprawdę dużo zyskują na żywo - są świetnie zrobione i naprawdę sympatyczne.

Awatar użytkownika
Daga
Kontakt:

Post autor: Daga »

Będę musiała w takim razie organoleptycznie je ogarnąć...
A jak włosy? To są paseczki plastiku czy jak?

ODPOWIEDZ