Bratzillaz
- dollbby
- Kontakt:
Re: Bratzillaz
ja się napewno na którąśc skusze jak dopadnę funduszę
Voldemorta fajnie wygląda w prostych <3
- Mono
- Kontakt:
Myślałam, że któraś na serio ma na imię Voldemorta 
Czy to Bratzillas były w promocji w Kauflandzie za 35 zł w tym samym czasie co Fashionistas za 15? Te lalki mają potencjał, może warto zastanowić się nad posiadaniem choć jednej takiej
Czy to Bratzillas były w promocji w Kauflandzie za 35 zł w tym samym czasie co Fashionistas za 15? Te lalki mają potencjał, może warto zastanowić się nad posiadaniem choć jednej takiej
- Mangalarga
- Kontakt:
Serio? Czemu u mnie nie ma Kauflanda!Mono pisze:Czy to Bratzillas były w promocji w Kauflandzie za 35 zł:
- KiciaKocia
- Kontakt:
To nie były Bratzille a Simbowe podróby Monster High, nie pamiętam jak im tam było.Mangalarga pisze:Serio? Czemu u mnie nie ma Kauflanda!Mono pisze:Czy to Bratzillas były w promocji w Kauflandzie za 35 zł:
"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."
- mobe
- Kontakt:
Yyyy Twilight Teens!KiciaKocia pisze:To nie były Bratzille a Simbowe podróby Monster High, nie pamiętam jak im tam było.Mangalarga pisze:Serio? Czemu u mnie nie ma Kauflanda!Mono pisze:Czy to Bratzillas były w promocji w Kauflandzie za 35 zł:
- Mangalarga
- Kontakt:
Uff, a już myślałam, że przegapiłam taką okazję.
Bratzille z doklejonymi rzęsiskami:

Jasmina, Cloetta, Jade BRATZILLAZ by Cherryn&Dolls, on Flickr
Bratzille z doklejonymi rzęsiskami:

Jasmina, Cloetta, Jade BRATZILLAZ by Cherryn&Dolls, on Flickr
- Lacrima
- Kontakt:
Świetnie! Juz zamawiam sztuczne rzęsy!
You can't buy happiness, but you can buy dollies. And that's kind of the same thing.
Mój flickr: http://www.flickr.com/photos/108814335@ ... 910744495/
Mój flickr: http://www.flickr.com/photos/108814335@ ... 910744495/
- reiha
- Kontakt:
Dużo lepiej
Gdyby produkowali takie oryginalnie, obawiam się że musiałabym kupić WSZYSTKIE 
- KiciaKocia
- Kontakt:
A mi tam się te rzęsy nie podobają - są o wiele za duże w stosunku do wielkości oka.
"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."
- reiha
- Kontakt:
Dla mnie akurat pasują przy tych za dużych w stosunku do twarzy oczach i ustachKiciaKocia pisze:A mi tam się te rzęsy nie podobają - są o wiele za duże w stosunku do wielkości oka.
(mogliby im nosy jeszcze dokleić! XD)
(ale Voldermocie nie, nos Voldemorty ma być zostawiony w spokoju)
- reiha
- Kontakt:
Illiana!

Illiana Honesty by purple_monkfish, on Flickr
więcej zdjęć - http://flyingpurplemonkfish.blogspot.co.uk/

Illiana Honesty by purple_monkfish, on Flickr
więcej zdjęć - http://flyingpurplemonkfish.blogspot.co.uk/
- mobe
- Kontakt:
Śliczna jest. Oj, niedobrze. Chodzą za mną ciemnoskóre lalki, co prawda wolałabym jeszcze ciemniejszą, ale ta jest piękna.
- Lukrecja
- Kontakt:
A ja dzisiaj byłam w Smyku i kupiłam sobie parkę tzn. Yasminę z warkoczami i Meyganę (taką jak ma Reiha
) są bez zwierzaków za to przecenione z prawie 130 zł na 75 zł.
Faktycznie mają śliczne buźki i cudowne oczy. Kupiłam w Smyku w Warszawie, ale pewnie są przecenione we wszystkich Smykach![uśmiech :]](./images/smilies/kwadr.gif)
Edit: Chodzi mi o wydanie Basic, te z niby szklanymi oczkami.
Faktycznie mają śliczne buźki i cudowne oczy. Kupiłam w Smyku w Warszawie, ale pewnie są przecenione we wszystkich Smykach
- ploka
- Kontakt:
Ja dzisiaj również kupiłam dokładnie tę samą parkę:) już od dawna mi się podobały, ale najpierw nigdzie ich nie było a jak już się pojawiły to troszkę drogie były. Jeżeli ktoś się na nie czai to radzę atakować-dzisiaj gdy je kupowałam pani w Smyku nie była pewna czy przecena jeszcze trwa, więc może to być znak na ostatni dzwonek.Lukrecja pisze:A ja dzisiaj byłam w Smyku i kupiłam sobie parkę tzn. Yasminę z warkoczami i Meyganę (taką jak ma Reiha) są bez zwierzaków za to przecenione z prawie 130 zł na 75 zł.
Faktycznie mają śliczne buźki i cudowne oczy. Kupiłam w Smyku w Warszawie, ale pewnie są przecenione we wszystkich Smykach
Na różnych blogach czytałam też, że i za granicą je wyprzedają - np w Stanach - może nadchodzi koniec Bratzilli? Oby nie, bo przecież dopiero co do nas weszły... Oczywiście to tylko domysły;)
Edit* o przepraszam, widzę, że już Reiha pisała o tych podejrzeniach - a tak się rozpisałam;)
- reiha
- Kontakt:
To nicploka pisze:)
Edit* o przepraszam, widzę, że już Reiha pisała o tych podejrzeniach - a tak się rozpisałam;)
Ja wczoraj z ciekawości odwiedziłam Smyk i lalki były już w normalnych cenach. Szkoda, bo mieli tę serię z mrygadełkiem (Magic Night Out?).