Betty Teen
- Fleur
- Kontakt:
Re: Betty Teen
Nie było dla blondynki innej rady, a ja wolę mieć lalki z pięknymi włosami, nawet jeżeli nie oryginalnymi. Zgadzam się z opinią w sprawie włosów Betty, naprawdę są tragiczne 
- Lalette
- Kontakt:
To forum ciagle wciaga mnie w nowe lalki. Niech was...
Mulatka jest przesliczna!
Mulatka jest przesliczna!
- Fleur
- Kontakt:
Ok, zrobiłam zdjęcia moim Betty, a więc tu są wszystkie trzy panny i trzy różne ciałka!

Ta co dostanie reroot, zrobię jej platynowe loki:

Porównanie kolorów obu Betty – a czy nie wydaje się Wam, że ta łysa ma niesamowicie wielkie czoło? Pamiętam jak się zdziwiłam, gdy wydłubałam jej włosy, wygląda trochę jak Frankenstein…

Tak wygląda łysa z tyłu, czyli coś chyba mówi albo śpiewa, za klapką jest miejsce na jakąś dziwnego rozmiaru bateryjkę, nie taką okrągłą jak do zegarka! Ma też odchylane na boki ręce, podczas gdy moja pokazowa Betty, ta w lokach, nie ma rąk odchylanych na boki. A mulatka pokazuje trochę swojej gibasowości…

A tu artykulacja mulatki:

Ta co dostanie reroot, zrobię jej platynowe loki:

Porównanie kolorów obu Betty – a czy nie wydaje się Wam, że ta łysa ma niesamowicie wielkie czoło? Pamiętam jak się zdziwiłam, gdy wydłubałam jej włosy, wygląda trochę jak Frankenstein…

Tak wygląda łysa z tyłu, czyli coś chyba mówi albo śpiewa, za klapką jest miejsce na jakąś dziwnego rozmiaru bateryjkę, nie taką okrągłą jak do zegarka! Ma też odchylane na boki ręce, podczas gdy moja pokazowa Betty, ta w lokach, nie ma rąk odchylanych na boki. A mulatka pokazuje trochę swojej gibasowości…

A tu artykulacja mulatki:

- Shi4
- Kontakt:
Twoje Bettki, Aguś, są śliczne. Każda inna. Zaskoczyłaś mnie tą artykułowaną Betty. Chyba o tych lalkach wiemy bardzo mało 
- Fleur
- Kontakt:
A wiesz, ponieważ przyjechała do mnie w stroju narciarskim, a nie wiem czy był on nawet jej własny, jej artykulacja pasuje mi do jakiejś “sportyny”, czyż nie? Rzeczywiście nic o Betty nie wiadomo… a szkoda. Trzeba by było zrobić jakieś dochodzenie z pomocą Scotland Yardu lub przynajmniej FBI… 
- Shi4
- Kontakt:
Mi jej artykulacja przypomina tą os Steffi love Simby. Takiej na rowerze.
- Fleur
- Kontakt:
Rzeczywiście, rowerowa też mogłaby być... 
- Shi4
- Kontakt:
A coś pisze na tych ciałkach? mają jakieś sygnaturki?
- Fleur
- Kontakt:
Rowerowa oznakowana jest na dole pleców “made in china”, a dwie pozostałe wcale. Ale wszystkie mają na główce oznakowanie TONG.
- Shi4
- Kontakt:
tak, napis made in china wiele mówi... I weź tu poznaj czy oryginalne ciałko lalki, czy zamienione. Moja Blond Betty chyba nie miała swojego... Dobrze, ze chociaż główki sygnowali. Przynajmniej człowiek ma pewność, ze oryginalna, a nie klon (chociaż klony Betki też śliczne bywają)
Ps. wysokiego czoła, to moje betty wszystkie takie mają. Musieli zmieścić gdzieś tą gęstą grzywę
Ps. wysokiego czoła, to moje betty wszystkie takie mają. Musieli zmieścić gdzieś tą gęstą grzywę
- Fleur
- Kontakt:
Też tak się zastanawiam, ale bardzo możliwe jest, że ciałko artykułowane kupili na gotowy patent, bo było inne od normalnych ciałek Betty. Tak się zdarza u lalek! 
- Stary_Zgred
- Kontakt:
Firma Simba współpracowała z producentami Betty Teen - i co ciekawe, produkowała Stefki, do złudzenia przypominające Betty. Dowiedziałam się o tym dzięki koledze z Flickra, który ma w zasobach śliczną Stefkę, która bezbłędnie podrabia rysy Betty:
http://www.flickr.com/photos/branidolls ... otostream/
Może ta współpraca firm działała w obie strony i producenci Betty "pożyczyli" od Steffi model ciała? To dość prawdopodobne!
Może ta współpraca firm działała w obie strony i producenci Betty "pożyczyli" od Steffi model ciała? To dość prawdopodobne!

- Shi4
- Kontakt:
taką Steffcio - bettkę to bardzo chciałabym miec
Ze juz nie wspomnę, ze w oryginalnym pudle

Ze juz nie wspomnę, ze w oryginalnym pudle
- Stary_Zgred
- Kontakt:
- Shi4
- Kontakt:
I to by był jedyny dopuszczalny rodzaj Steffek w mojej kolekcji.
czemu juz takich lalek nie produkują
czemu juz takich lalek nie produkują