Lucky Fashion Corner c.o.

Miejsce dla lalek, które nie mają oddzielnego działu.

Awatar użytkownika
niuniek
Kontakt:

Re: Lucky Fashion Corner c.o.

Post autor: niuniek »

Dzisiaj chcę Wam pokazać mój świeży nabytek. Niestety nie miała ciałka, ale Simba pasuje idealnie. Od razu jej ubrałam ubranko z F.C. do kompletu. I jak Wam się ona widzi? Zwróćcie uwagę na to, że posiada inny odcień blondu i że ma inny kolor makijażu i ust. Tu mi tych koloru ust brakuje, mogłaby mieć dla odmiany jakąś czerwień, albo marchewkę:D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
Elka
Kontakt:

Post autor: Elka »

To ja się moją pochwalę, jeśli można
Obrazek
Obrazek
Ładna co nie?
Sukienka oryginalna, buty ze zrzutu :P

Awatar użytkownika
niuniek
Kontakt:

No, całkiem całkiem ładna:)
Elka - spójrz na jej buźkę i na tą moją z ciemnymi włosami, to chyba ta sama seria. Bynajmniej ja tak widzę, albo to za sprawą piwa co teraz wypiłam he!he! Bynajmniej kolor ust i cienie nad oczami ( a już mi pisało - pod oczami ha!ha!ha! trochę piany i już jakoś świat wygląda inaczej :D)

Awatar użytkownika
niuniek
Kontakt:

Dzisiaj dotarła do mnie kolejna sztuka. Ja je po prostu KOFAM!
A Wam jak się kolejny nabytek widzi? Ma oryginalne ciałko i kompletne ubranko, tyle że włosy ktoś krótko obciął....:( Ale co tam.
No i już mi się przestają mieścić w pudełku. Na jednym ze zdjęć stoi obok mojej valentynkowej barbie:):):) Zapomniałam jak się ona nazywa - niech mnie ktoś olśni przy okazji, bo muszę dołączyć do niej karteczkę z pełną nazwą

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
Elka
Kontakt:

Post autor: Elka »

Piękna.
Uwielbiam ten typowo lalkowy błyszczący materiał z którego uszyty jest gorset Lucky. Te ubranka tak fajnie szeleszczą :)

Awatar użytkownika
niuniek
Kontakt:

Dokładnie - masz rację Eluniu... Szkoda, że jednak są wystawiane rzadko na aukcjach w allegro.

Awatar użytkownika
Stary_Zgred
Kontakt:

Post autor: Stary_Zgred »

Fashionki to przecudne lalki. Głupio się przyznać, ale dopiero teraz podłapałam, że takie urodziwe z nich dziewuszki. Powoli się zakochuję w tych urokliwych buziakach z dołeczkami i w napięciu szukam ich na serwisach sprzedażowych. Mimo że mają długaśne rzęsy, to z nich wspaniałe chłopczyce. Takie zadziory, co i pół litra obalą i chłopa uśmiechem zniewolą. No cudne lale! Te głupoty, co o nich poprzednio w wątku pisałam, to można psim ogonem zamieść. Odcinam się od nich w pełni!

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Asiasta
Kontakt:

Post autor: Asiasta »

Ladne te lale. Mam w domu czarno-złotą suknie od jednej z tych lalek. Tak mi sie wydaje , ze to od nich bo ten material byl czesto stosowany w ich kreacjach i jakis koles na flickr ma w takiej sukni jedna lalke Fashion Corner

ODPOWIEDZ