Bratz

Miejsce dla lalek, które nie mają oddzielnego działu.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
KiciaKocia
Kontakt:

Re: Bratz

Post autor: KiciaKocia »

A mi tam się te nowe, wyższe Bratz nie podobają. Ciałko fajne, ale mają brzydszy makijaż oczu niż starsze wersje. Starsze mają bardzo ładnie wycieniowane powieki a nowe (przynajmniej ta Xpress it Sasha) ma powieki pomalowane jednolicie...
"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."

ajatoco

Post autor: ajatoco »

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Post autor: reiha »

Tak bardzo nie lubię Bratz, a one tak dobrze wychodzą na zdjęciach :| Nie wiem co mam robić, widziałam dzisiaj naprawdę ładną, drogą, ale mimo failu z Jabłkiem dalej mam ochotę sprawić jej koleżankę :| Muszę iść na lalkowy odwyk.
Patrzcie:
ObrazekSansa by lemmuar, on Flickr
ObrazekSansa by lemmuar, on Flickr
Obrazek|| B O $ $ || by Dollsrmylife™, on Flickr
ObrazekBNTM - Week 8: "Haute Couture Royalty" Ya by trendytwinzx4, on Flickr
ObrazekTHE MUSE - THEME 1 - PROM ADS - JIANA by freaakii, on Flickr
Obrazek"I don't wanna be alone forever, but I can be tonight" by freaakii, on Flickr
ObrazekBNTM C.2 Vogue Edition Theme 1: Scarves | Liberty Benton by BratzRLife13, on Flickr

I jeszcze ta - https://www.flickr.com/photos/anutashap/7631584104/

Awatar użytkownika
mobe
Kontakt:

Post autor: mobe »

Reiha nie walcz z tym, wiem, że chcesz

Awatar użytkownika
MajorMistakes
Kontakt:

Post autor: MajorMistakes »

Jak to leciało? Idź na całość, idź na całość!
Wisdom comes from experience. Experience is often a result of lack of wisdom.

http://offwithmyheadhead.blogspot.com/

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Wróciłam po nią dzisiaj, spodziewałam się, że będzie artykułowana w biodrach XD
Chciałam ją na szybko uwiecznić, ale nie wiem o co chodzi z tymi zdjęciami :| Muszę chyba zmienić format zapisywania. Oglądane na komputerze z karty pamięci były ok, po przesłaniu na komputer były bledsze, w gimpie za ciemne, zapisane jeszcze inne... Teraz Picasa znowu je zepsuje.
ObrazekObrazek

Wolę lalki bez pasemek, ale czerwony z brązowym to dobre połączenie. Ma wyrazisty makijaż, mam nadzieję, że to sprawi, że będzie bardzo fotogeniczna :p

To jest jakaś superbohaterkowa seria, w pudełku była jeszcze figurka Bratz. Ona jest powiązana z jakąś grą na telefon, ale tylko dla jabłuszkowej firmy, więc nie mogę tego sprawdzić.

Podobała mi się jeszcze wypłowiała blondynka, była już po drugiej przecenie i miała jakieś dodatkowe akcesoria, ale była sztywna. I chcę tylko jedną Bratz*, co jest podstawowym argumentem na NIE (jedną oprócz tej głowy z lumpeksu).

chyba że w lumpie znajdę taką naprawdę, naprawdę piękną. Wtedy złamię postanowienie.

Awatar użytkownika
Lunatyczka
Kontakt:

Post autor: Lunatyczka »

Ej, ja też nie lubię Bratz, ale kurczę... :slinka:
(niekupięniekupięniekupię never ever nuuu!)
Żyj szybko. Kochaj mocno. Umrzyj młodo. Zostaw po sobie dobrze wyglądające zwłoki.
http://akwarelove.blogspot.com/ - blogasek
http://lunatyczka.soup.io/ - tumblr dla hipsterów

Awatar użytkownika
mobe
Kontakt:

Post autor: mobe »

Lunatyczka pisze:Ej, ja też nie lubię Bratz, ale kurczę... :slinka:

Jestem z Tobą!

Awatar użytkownika
BarbieDream
Kontakt:

Post autor: BarbieDream »

mobe pisze:
Lunatyczka pisze:Ej, ja też nie lubię Bratz, ale kurczę... :slinka:

Jestem z Tobą!
A ja z Wami... Gdyby tylko nie te twarze...

Awatar użytkownika
BarbieDream
Kontakt:

Post autor: BarbieDream »

'brak nosa' - to coś czego u nich nie zdzierżę (wiem, że jest... ale taki mikroskopijny) :) Lubię naturalniejsze kształty, a te w dodatku mają ogromne usta... :) Ale oczy ooaków baaardzo ładne :) zwłaszcza dwóch pierwszych :)

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Rose :rotfl:
Obrazek
http://merineiti.deviantart.com/art/Ros ... -455250268

Bratz są stworzone dla Rozalki XD

Ta z drugiego linka jest ładna, ale jakoś po repaintach tracą tę brzydkość i przestają być dla mnie interesujące :bezradny:

Awatar użytkownika
Medithanera
Kontakt:

Post autor: Medithanera »

A ja je uwielbiam takie jakie są. Najpierw nie mogłam znieść ich brzydoty, potem pokraczności, a potem jakaś pani dała mi wybitnie ohydną Cloe w gratisie. Miałam ją przemalować, nie przemalowałam. Potem jak głupia kupiłam cały zestaw składający się głównie z Bratz dla paru innych fajnych lalek. Myślałam, że przyjdą bez butów i wywalę.
Przyszły z butami i tak siedziały, siedziały, siedziały, znosiły te wszystkie obelgi, którymi obdarzałam je w myślach aż przepadłam. Teraz mam wrażenie, że podobają mi się bardziej niż scenki, chociaż nie chcę ich aż tylu.
A może i chcę. Myślałam, że dałam sobie z nimi spokój, teraz jedzie do mnie jeszcze jedna i jestem podekscytowana niemożliwie. Chciałabym nie przepaść dla tych nowych i zostać przy starych, ale one takie ładne... pewnie i tak za rok albo dwa się na nie rzucę.

Poza tym ich identyfikacja... idzie mi strasznie marnie, ale jak już jakąś rozpoznam to normalnie ekstaza.
Teraz jedyne co mi się w nich nie podoba to oryginalne ciuchy. Wolę je stylizować jakoś...

Awatar użytkownika
Magalita
Kontakt:

Post autor: Magalita »

Medithanera pisze:A ja je uwielbiam takie jakie są. Najpierw nie mogłam znieść ich brzydoty, potem pokraczności, a potem jakaś pani dała mi wybitnie ohydną Cloe w gratisie. Miałam ją przemalować, nie przemalowałam. Potem jak głupia kupiłam cały zestaw składający się głównie z Bratz dla paru innych fajnych lalek. Myślałam, że przyjdą bez butów i wywalę.
Przyszły z butami i tak siedziały, siedziały, siedziały, znosiły te wszystkie obelgi, którymi obdarzałam je w myślach aż przepadłam. Teraz mam wrażenie, że podobają mi się bardziej niż scenki, chociaż nie chcę ich aż tylu.
A może i chcę. Myślałam, że dałam sobie z nimi spokój, teraz jedzie do mnie jeszcze jedna i jestem podekscytowana niemożliwie. Chciałabym nie przepaść dla tych nowych i zostać przy starych, ale one takie ładne... pewnie i tak za rok albo dwa się na nie rzucę.

Poza tym ich identyfikacja... idzie mi strasznie marnie, ale jak już jakąś rozpoznam to normalnie ekstaza.
Teraz jedyne co mi się w nich nie podoba to oryginalne ciuchy. Wolę je stylizować jakoś...
w moim lumpie masakryczna ilość tych bratzów jest... facet by je sprzedał w każdej ilości bo nikt nie chce ich kupować :D
Zapraszam - blog pod nowym adresem! ----> http://summerdollstories.blogspot.com/
Obrazek

Awatar użytkownika
Medithanera
Kontakt:

Post autor: Medithanera »

Magalita pisze: w moim lumpie masakryczna ilość tych bratzów jest... facet by je sprzedał w każdej ilości bo nikt nie chce ich kupować :D
A ja w ogóle nigdy nie znalazłam żadnego bratza w lumpie :beczy:

ODPOWIEDZ