Hot toys

Miejsce dla lalek, które nie mają oddzielnego działu.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
elianka
Kontakt:

Re: Hot toys

Post autor: elianka »

ojj dziewuchy :D Oprócz elementu oczywiście anatomicznego to ten Tom ma strasznie nienaturalne to ciałko. Lalek Zgreda jest taki, że mmrrr, nawet jak jest wyposażony tylko w... palce :D
Nie jestem dziwna. Jestem po prostu z edycji limitowanej.

Mój lalkowy blog

Awatar użytkownika
Dark-Beauty
Kontakt:

Post autor: Dark-Beauty »

a może przeprowadzić u nich przeszczep.. by się dałooo.. :slinka:
Zapraszam :)
http://darkbeautydoll.blogspot.com/ (Barbie model muse - szycie)
http://dark-beauty-dal.blogspot.com/ (od niedawna little dal+obitsu 11cm)
http://www.flickr.com/photos/81974816@N02/ (galeria)

Awatar użytkownika
Paumar
Kontakt:

Post autor: Paumar »

On jest bosssski! Zazdroszczę niesamowicie! :slinka: Mi się marzy Ezio Auditore albo Robert Downey Jr jako Iron Man :serducho: Ale to nie na moje możliwości finansowe... Postanowiłam jednak, że moja pierwsza w życiu wypłata pójdzie na któregoś z nich, nie ma opcji. Jak na razie pozostaje mi tylko zazdrościć :D

Awatar użytkownika
Mono
Kontakt:

Post autor: Mono »

Ja się ślinie już od 10 minut od wizyty na blogu Zgreda. Raaany, on jest taki przystojny! :serducho: A do tego jeszcze ostatnio oglądałam Jake'a w "Tajemnicy Brokeback Mountain" to już w ogóle maślane oczy i kołatanie serca :D
W świecie Barbie
W razie problemów, proszę o kontakt przez FB, dziękuję.

Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
Stary_Zgred
Kontakt:

Post autor: Stary_Zgred »

Mono pisze:A do tego jeszcze ostatnio oglądałam Jake'a w "Tajemnicy Brokeback Mountain" to już w ogóle maślane oczy i kołatanie serca :D
Piękny film o miłości. Jak toś mi mówi, że propaguje homoseksualizm to mu się śmieję w oczy. Bo homoseksualizm jest tam tylko dodatkiem. Gdyby wydano figurki z "Tajemnicy brokeback mountain" to nie wahałabym się ich kupić, choć przypuszczam, że stojące obok siebie na półce budziłyby sensację.
Obrazek

Awatar użytkownika
marshalka
Kontakt:

Post autor: marshalka »

Hej. Ile cm mają te lalki? :)
http://marshalkasdolls.blogspot.com/ => Moje lalki, te duże i małe. :)

Zapraszam! ;)

Awatar użytkownika
Stary_Zgred
Kontakt:

marshalka pisze:Hej. Ile cm mają te lalki? :)
Około 29-ciu. Są minimalnie niższe od barbioszek.
Obrazek

Awatar użytkownika
jewelsnake
Kontakt:

Post autor: jewelsnake »

Stary_Zgred pisze:
Mono pisze:A do tego jeszcze ostatnio oglądałam Jake'a w "Tajemnicy Brokeback Mountain" to już w ogóle maślane oczy i kołatanie serca :D
Piękny film o miłości. Jak toś mi mówi, że propaguje homoseksualizm to mu się śmieję w oczy. Bo homoseksualizm jest tam tylko dodatkiem. Gdyby wydano figurki z "Tajemnicy brokeback mountain" to nie wahałabym się ich kupić, choć przypuszczam, że stojące obok siebie na półce budziłyby sensację.
naprawdę? to nieźle odeszli do książki, bo tam głównym tematem jest homoseksualizm i stosunek społeczeństwa względem niego.
zresztą czy słowo "propaguje" jest tu na miejscu? może bardziej pasuje "pokazuje" ?
też bym takie kupiła, męsko wyglądający geje to konieczność! gdyby tylko lalki Hot Toys były wyższe ....... ;(
"It's not that I can't find worth in anything
It's just that I can't find worth in enough"
Manic Street Preachers

Awatar użytkownika
Stary_Zgred
Kontakt:

jewelsnake pisze:
Stary_Zgred pisze:
naprawdę? to nieźle odeszli do książki, bo tam głównym tematem jest homoseksualizm i stosunek społeczeństwa względem niego.
zresztą czy słowo "propaguje" jest tu na miejscu? może bardziej pasuje "pokazuje" ?
też bym takie kupiła, męsko wyglądający geje to konieczność! gdyby tylko lalki Hot Toys były wyższe ....... ;(
Muszę do Proloux wrócić, bo już szczerze mówiąc, nie pamiętam nowelki.

A Hot tojsi produkują i wyższe - nawet takie w skali Tonnera i jeszcze większe :D
Obrazek

Awatar użytkownika
jewelsnake
Kontakt:

idealny byłby facet Hot Toys 31cm >.< ehh, można pomarzyć...
Manic Street Preachers

Awatar użytkownika
marshalka
Kontakt:

Post autor: marshalka »

Och jak ja bym miała takiego przystojnego lalka to nie wiem co bym z nim zrobiła. Są tak cudowni, że nie mogę się napatrzeć na zdjęcia w necie... :brawo:
http://marshalkasdolls.blogspot.com/ => Moje lalki, te duże i małe. :)

Zapraszam! ;)

Awatar użytkownika
Kaori
Kontakt:

Post autor: Kaori »

Obrazek

Matko Boska :serducho: Gram w "Asassina" odkąd powstał, i zawsze uważałam że młody 17-letnio Ezio jest takim ciachem... :serducho:
A jako największa (szalona) fanka serii Assassin's Creed obiecuje wam, że go kiedyś kupie :hyhy:

A jego buźka jest bajeczna :serducho:

Obrazek

Awatar użytkownika
Lacrima
Kontakt:

Post autor: Lacrima »

Jakby wypuścili czarownika z diablo III to bym sie wtedy chyba nie pohamowala... ich figurki zabijają dokładnością!
You can't buy happiness, but you can buy dollies. And that's kind of the same thing.
Mój flickr: http://www.flickr.com/photos/108814335@ ... 910744495/

Awatar użytkownika
jewelsnake
Kontakt:

Kaori pisze: zawsze uważałam że młody 17-letnio Ezio jest takim ciachem... :serducho:
ta postać ma przedstawiać 17'latka? @@ Boże, wygląda na 37..... z twarzy niesamowicie mi sie nie podoba, ale jest świetnie wykonany, bardzo naturalnie. gdyby tylko miał wrootowane włosy i był wyższy.. pewnie i tak któregoś dnia sie skuszę i kupię jakiegoś pana HT :D najpewniej T-800 z mojego ulubionego filmu :D
Obrazek
Obrazek

niesamowicie mi sie podoba Babydoll, wyszła im prześliczna, prawie tak bardzo jak grajaca ją Emily BrowningObrazek
Obrazek
ona jest na mojej wish list <3
Manic Street Preachers

Awatar użytkownika
privace
Kontakt:

Post autor: privace »

Terminator, moja miłość sprzed "dziestu" lat xD

ODPOWIEDZ