BFC ink. dolls

Miejsce dla lalek, które nie mają oddzielnego działu.
Awatar użytkownika
Ania_DollSecondHand
Kontakt:

Re: BFC ink. dolls

Post autor: Ania_DollSecondHand »

Yuko jak dla mnie najśliczniejsza, już od dawna się do niej ślinię, ale czekam aż pojawi się może na Allegro (czyli na cud ;) )

Co do trampek, to ja kupiłam w Pepco, ale oba lewe, bo innych nie było :/ Nosi je jedna z moich większych Mattelek i kiedy stoi, to nawet lewizna tych bucików się nie rzuca w oczy... :D
Obrazek
Ale, gdy siedzi, to wygląda to dość dziwnie:
Obrazek

Awatar użytkownika
mangusta
Kontakt:

Post autor: mangusta »

Właśnie dosłownie przed chwilą zachorowałam na Yuko :mur:

Awatar użytkownika
astridnat
Kontakt:

Post autor: astridnat »

Całkiem niespodzianie, do mojej kolekcji dołączyła kolejna BFC Ink. - Aliesha. Dostała na imię Selena.
Obrazek

I obie panny BFC Ink razem - Sel i Gi:
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Manhamana
Kontakt:

Post autor: Manhamana »

Śliczna! Gratuluję kolejnej pannicy! Z włosami światnie sobie poradziłaś!
http://klinikalalek.blogspot.com/

Nie piję, nie palę, na lale wydaję cash :)

Awatar użytkownika
Adelajde21
Kontakt:

Post autor: Adelajde21 »

Bardzo żałuję że BFC już nie będą produkowane, to jedne z moich ulubionych lalek. Pozostały tylko podróby Fad Girl lub Natalie :(

Awatar użytkownika
Ania_DollSecondHand
Kontakt:

Post autor: Ania_DollSecondHand »

Szkoda... W takim razie trzeba jakiejś szukać zanim całkowicie znikną ze sklepów... Ostatnio prawie kupiłam taką Natalię, już włożyłam do wózka i przez cały czas trwania zakupów się jej uważnie przyglądałam i w końcu oddałam - buźkę ma ładną, ale ciałko fatalne: inny odcień plastiku na dłoniach i rękach, widoczne ślady odlewów, już nie wspomnę o marnie wykonanych dodatkach, jak na przykład buciki zapaćkane farbą :/

Awatar użytkownika
Only NM
Kontakt:

Post autor: Only NM »

Czy może ktoś się orientuje czy jakaś z serii tych lalek nie miała przegubów w rękach? Trafiła mi się właśnie taka, a z tyłu ma oznaczenia MGa 2009. Lalka może odchylić ręce na boki i do góry i na dół. Od ramienia aż po dłoń ręce sztywne, różowy lakier. Reszta ciała zginalna, łączenie gumka jak u bjd, brak przegubów w kostkach, różowy lakier na paznokciach, tors też ruchomy,mały biuścik. Jutro podeślę zdjęcia.
Czy jest jakiś katalog gdzie można sprawdzić z jakiej lalka jest serii?
PS: Czy ich włosy są podatne na wrzątek? Nie chciałabym zrobić jej stef włosa przez niewiedzę:)
Życie, to nie jest sport dla widzów!
- Dzwonnik z Notre Dame

Jeśli chcesz mnie odwiedzić kliknij TUTAJ

Awatar użytkownika
Manhamana
Kontakt:

Post autor: Manhamana »

Only NM pisze:Czy może ktoś się orientuje czy jakaś z serii tych lalek nie miała przegubów w rękach? Trafiła mi się właśnie taka, a z tyłu ma oznaczenia MGa 2009. Lalka może odchylić ręce na boki i do góry i na dół. Od ramienia aż po dłoń ręce sztywne, różowy lakier. Reszta ciała zginalna, łączenie gumka jak u bjd, brak przegubów w kostkach, różowy lakier na paznokciach, tors też ruchomy,mały biuścik. Jutro podeślę zdjęcia.
Czy jest jakiś katalog gdzie można sprawdzić z jakiej lalka jest serii?
PS: Czy ich włosy są podatne na wrzątek? Nie chciałabym zrobić jej stef włosa przez niewiedzę:)
Tak te dziewczyny były w 2 wersjach - pełna artykulacja i taki pół-patyk na gumkach bez przegubów w dłoniach. Włosy mają kiepskie- ja swoją mordowałam kilka razy ale wrzątek nie ruszył- zawiązałam dwie kitki i zapletłam warkocze :)
http://klinikalalek.blogspot.com/

Nie piję, nie palę, na lale wydaję cash :)

ODPOWIEDZ