Bratzillaz

Miejsce dla lalek, które nie mają oddzielnego działu.
Awatar użytkownika
KiciaKocia
Kontakt:

Re: Bratzillaz

Post autor: KiciaKocia »

Nie nadawała by się do filmów - sztywne ma w sumie tylko nadgarstki i może odrobinę kolana, ale mocno lata w biodrach.
Może i się rozczarowałam, ale im dłużej na nią patrzę tym bardziej mi się podoba - oczy ma po prostu genialne! (Ale tym bardziej boli mnie, że mogła by to być taka cudowna lalka a wyszło jak wyszło)
Też bym chciała zobaczyć je w innych sklepach, bo może wtedy ceny się choć trochę obniżą. Mimo mojego narzekania są to wyjątkowo urodziwe lalki, ale zdecydowanie nie warte 140zł. Zresztą, 140zł za lalkę jak za lalkę - Smyk sobie życzył 160 za basicowe monsterki - ale rekord popili przy bratzillowych fashion packach... Proponuję usiąść i się czegoś przytrzymać - ubranka w ToysRUS są po... 99zł. :facepalm:
"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Post autor: reiha »

KiciaKocia pisze:Nie nadawała by się do filmów - sztywne ma w sumie tylko nadgarstki i może odrobinę kolana, ale mocno lata w biodrach.
I tak każdą lalkę trzeba czymś podeprzeć :D Mam nadzieję, że dane mi będzie spróbować zrobić z nimi jakiś gif, że inne sklepy też wprowadzą je do swojej oferty :)

Proponuję usiąść i się czegoś przytrzymać - ubranka w ToysRUS są po... 99zł. :facepalm:
O wielkiemegaciap! Obrazek

Awatar użytkownika
KiciaKocia
Kontakt:

reiha pisze: O wielkiemegaciap! Obrazek
To idealne podsuwanie moich uczuć, gdy zobaczyłam cenę. Zestawy ubranek wyglądają bardzo fajnie i w ogóle, ale zdecydowanie nie na cenę 99zł. (Zwłaszcza, że półkę dalej stoją basicowe monsterki właśnie w cenie 99zł). Jakby kosztowały tak jak ubranka dla mosnterek (45zł) czy nawet nieco drożej to spoko, ale nie aż tyle... Zaczynam się bać ile będzie kosztować bratzillowa kawiarenka... (A tak chciałam sobie kupić Cafe Zapp oraz Coffin Bean i zrobił ładny wystawkę dla lalek *wzdycha*)

Mimo wszystko kusi mnie jeszcze kupno Meygany oraz Yasminy, ale raczej nie za standardową cenę. Jak znowu zrobią promocję i będą w jakiś ludzkich cenach to proszę bardzo, kupię nawet mimo ich wad. Liczyłam, że TK Maxx je sprowadzi, bo zawsze mają mnóstwo zwykłych Bratz i Moxie, ale cóż... wszystkiego mieć nie można.

(A tak przy okazji Bratz - orientuje się ktoś jak jest z pasowaniem ubrań z Bratz na Bratzillaz?)
"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

KiciaKocia pisze: (A tak przy okazji Bratz - orientuje się ktoś jak jest z pasowaniem ubrań z Bratz na Bratzillaz?)
Znalazłam tylko blog, na którym ktoś przebierał Bratzillaz w ciuchy innych lalek http://heyitsmuff.blogspot.com/2012/06/ ... esist.html i Bratz w stroju Bratzillaz http://www.flickr.com/photos/drekitude/7464237022/.

Awatar użytkownika
Bacardie
Kontakt:

Post autor: Bacardie »

reiha pisze:
KiciaKocia pisze: (A tak przy okazji Bratz - orientuje się ktoś jak jest z pasowaniem ubrań z Bratz na Bratzillaz?)
(...) Bratz w stroju Bratzillaz http://www.flickr.com/photos/drekitude/7464237022/.
Z tego co zrozumiałam pasują na nowsze wersje np. Party i Catz, na starsze są przyciasne. Mam jedną Party i muszę powiedzieć że spodnie od starszych są lekko zbyt luźne.
"– Chciałem powiedzieć (...) że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć.
Śmierć zastanowił się przez chwilę.
KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE."
Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
http://galeria-bacardi.blogspot.com/

Awatar użytkownika
KiciaKocia
Kontakt:

Jeśli kogoś to ciekawi, to ubranka od 'Bratz on the Mic' pasują na Bratzillaz. Może są odrobinkę ciasne, ale pasują. Sasha zajumała Jade ubranko ;p (Przepraszam za jakość - robione na szybko kamerką w laptopie)

czapka38
Kontakt:

Post autor: czapka38 »

A mi te lalki się kompletnie nie podobają ;/ Wyglądają jak podróbki Monsterek, ale każdy ma inny gust .
meandemilyland.blogspot.com

Awatar użytkownika
Grażyna
Kontakt:

Post autor: Grażyna »

Lubiłam Bratzille do dzisiaj :(
Obrazek(http://www.flickr.com/photos/alexbabs/)

Mattel powinien zrobić im z d*py jesień średniowiecza.
Obrazek

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Mój komentarz:
ObrazekObrazekObrazek

PS pięknego zeza ma ta z lewej strony Obrazek

Awatar użytkownika
KiciaKocia
Kontakt:

Oj tam, oj tam. Trzeba im przyznać, że bardzo ładnie się uczą na błędach Mattela - dwie peruki (i to obie 'włosiaste' a nie jedna normalna a druga plastik), dwa tułowie, dwie pary butów.

Awatar użytkownika
Grażyna
Kontakt:

Post autor: Grażyna »

KiciaKocia pisze:Oj tam, oj tam. Trzeba im przyznać, że bardzo ładnie się uczą na błędach Mattela - dwie peruki (i to obie 'włosiaste' a nie jedna normalna a druga plastik), dwa tułowie, dwie pary butów.
Właśnie o tym samym pomyślałam, gdy przeszedł już mi pierwszy wkurz. Pierwsze zestawy CAM z jednym ciałkiem to była porażka.
A co do tego zestawu, to o ile podobała mi się pierwsza seria bratzillaż (był w niej jakiś pomysł na poszczególne lalki), to ten zestaw jest jakiś taki...dziwny. I do bani ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
jewelsnake
Kontakt:

Post autor: jewelsnake »

Grażyna pisze:Lubiłam Bratzille do dzisiaj :(
Mattel powinien zrobić im z d*py jesień średniowiecza.
Nie mam szacunku do firm tak bezczelnie kopiujących konkurencję, mam nadzieje, że Mattel faktycznie ich pozwie.
Mam taką samą opinię jak czapka38. Zastanawiam się, czy faktycznie tak trudno wymyślić coś nowego.
"It's not that I can't find worth in anything
It's just that I can't find worth in enough"
Manic Street Preachers

Awatar użytkownika
KiciaKocia
Kontakt:

Grażyna pisze:
KiciaKocia pisze:Oj tam, oj tam. Trzeba im przyznać, że bardzo ładnie się uczą na błędach Mattela - dwie peruki (i to obie 'włosiaste' a nie jedna normalna a druga plastik), dwa tułowie, dwie pary butów.
Właśnie o tym samym pomyślałam, gdy przeszedł już mi pierwszy wkurz. Pierwsze zestawy CAM z jednym ciałkiem to była porażka.
A co do tego zestawu, to o ile podobała mi się pierwsza seria bratzillaż (był w niej jakiś pomysł na poszczególne lalki), to ten zestaw jest jakiś taki...dziwny. I do bani ;)
Też uważam, że są zbyt dziwne. Wolałabym bardziej naturalne kolory niż kratki i inne takie - wyglądają dla mnie jak krzyżówka Bratzilli i Lala-Oopsy. I ciekawi mnie czy lalki z tego zestawu mają wstawiane oczy czy namalowane.

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Nowa seria CAM... albo raczej Switch A Witch :P

Obrazek
Switch A Witch Style 2 Promos by My Dolls Are My Models, on Flickr

hm...

Awatar użytkownika
mobe
Kontakt:

Post autor: mobe »

Ah, co to za cuda i dziwy? Jak dla mnie trochę zbyt pstrokato.

ODPOWIEDZ