Hot toys

Miejsce dla lalek, które nie mają oddzielnego działu.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Stary_Zgred
Kontakt:

Re: Hot toys

Post autor: Stary_Zgred »

Tak dla porządku wrzucę wstępne fotki Lokiego. Przymierzam się do dalszych, które, mam nadzieję, dam radę zrobić w tym tygodniu. Mam nadzieję, nie pewność, bo siadła mi ostrość w aparacie (chyba coś popsułam)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Manhamana
Kontakt:

Post autor: Manhamana »

Cudny! Normalnie spamuj fotkami - najlepiej całą swoją HotToysową gromadą!
http://klinikalalek.blogspot.com/

Nie piję, nie palę, na lale wydaję cash :)

Awatar użytkownika
Szklanooka
Kontakt:

Post autor: Szklanooka »

Obrazek
:serducho: Cudo. Co prawda ciężko uchwycić jego specyficzną urodę i do oryginału mu daleko - chyba oczom brakuje trochę tego czegoś, ale i tak jest świetny. Strój niesamowicie dopracowany, chociaż ja wolałabym takiego bez tych absurdalnych rogów. Na trzecim zdjęciu wygląda prawie jak żywy.

Awatar użytkownika
Szklanooka
Kontakt:

Nowi panowie z Hot Toys nadciągają! Obrazek Loki z długimi włosami, CHCĘ
Obrazek
źródło

Awatar użytkownika
Stary_Zgred
Kontakt:

Szklanooka pisze:Nowi panowie z Hot Toys nadciągają!
Matko Boska! Lokiego na 100% zamówię, choćbym miała nerkę sprzedać :)

EDIT: Mamma mia, wydadzą Bruca Bannera, zaraz zejdę na zawał. Toć to najsłodszy Avenger na świecie. Mrrrrrrrmiau!
Obrazek

Awatar użytkownika
Szklanooka
Kontakt:

Zgredko kochana, orientujesz się może jak zmieniły się ceny tego poprzedniego od kiedy wyszedł? Obecnie najtaniej na ebay'u znalazłam za 970 zł - chodzi o to, że muszę przeprowadzić kalkulację, którą część ciała przygotować na sprzedaż, zanim Loki trafi do sprzedaży. Obrazek

Awatar użytkownika
verrin
Kontakt:

Post autor: verrin »

Szklanooka pisze:chodzi o to, że muszę przeprowadzić kalkulację, którą część ciała przygotować na sprzedaż, zanim Loki trafi do sprzedaży. Obrazek
E tam, sprzedasz ze dwie swoje cudnie "zoakowane" monsterki czy everki i będzie Loki ;) Swoją drogą jak on ma mieć długie włosy to i sama rozważę zakup :zakochany:

Awatar użytkownika
Stary_Zgred
Kontakt:

Szklanooka pisze:Zgredko kochana, orientujesz się może jak zmieniły się ceny tego poprzedniego od kiedy wyszedł? Obecnie najtaniej na ebay'u znalazłam za 970 zł - chodzi o to, że muszę przeprowadzić kalkulację, którą część ciała przygotować na sprzedaż, zanim Loki trafi do sprzedaży
Ceny poszły w górę o mniej-więcej 1/3. Najbardziej opłaca się kupować, gdy tylko figurka wyjdzie.

Już się nie mogę doczekać paskuda! Ja tego gościa wielbię w każdej postaci (czy to długowłosa czy krótkowłosa) i już szaleję za figurką, której nikt na oczy nie widział xD Mam tylko nadzieję, że firma trochę zmieni facemold. Poprzedni był piękny, ale trochę mu do oryginału brakowało (co nie znaczy, że kocham go mniej - ten wredny ryjek totalnie mnie rozczula). I kiedy sobie pomyślę, że mogłabym mieć dwóch, to prawie mi mózg eksploduje :slinka: :slinka: :slinka:
Obrazek

Awatar użytkownika
Szklanooka
Kontakt:

Stary_Zgred pisze:Ceny poszły w górę o mniej-więcej 1/3. Najbardziej opłaca się kupować, gdy tylko figurka wyjdzie.
Nawet nie masz pojęcia jak mocno pisnęłam z radości po przeczytaniu twojego posta! Obrazek
Błagam, niech będzie bledszy i bardziej hiddlesowaty. Bo w tej części ma zdecydowanie jaśniejszą skórę i dłuższe włosy. Już się zastanawiam jak będzie wyglądał, zbroja z nowej części podoba mi się bardziej, ale jeszcze nie widzieliśmy nowego hełmu (a ma być). Jakoś mi lepiej jak pomyślę, że nie tylko ja mam hopla na jego punkcie

Awatar użytkownika
Stary_Zgred
Kontakt:

Szklanooka pisze:Jakoś mi lepiej jak pomyślę, że nie tylko ja mam hopla na jego punkcie
Jakie tam "hopla", przecież to naturalne jest :P
Obrazek

Awatar użytkownika
Szklanooka
Kontakt:

Przepraszam, ale muszę to wrzucić - LINK - co się działo wczoraj w Pekinie.
Hot Toys powinien mieć w ofercie tego małego i tego dużego Obrazek

Awatar użytkownika
verrin
Kontakt:

Może ktoś bardziej zorientowany w temacie podpowie mi czy warto kupować figurki w przedsprzedaży np. na ebay? Czy może zbraknąć :co?: Gdzie kupię najbezpieczniej i w najkorzystniejszej cenie?

Awatar użytkownika
Stary_Zgred
Kontakt:

Hmmm, jeśli na eBayu to tylko u tych sprzedawców, którzy mają dobre opinie. Plusy: szybka wysyłka. Minusy: możliwość naliczenia cła (tak na 99%) i nacięcia się na oszusta. Najlepiej kupować zaraz po wypuszczeniu figurki na rynek, kiedy ceny jeszcze nie poszły w górę o 1/3. Ale z pre-paymentem to bym jednak uważała. Wpłacać tylko zaufanym sprzedawcom.
Kupowanie o oryginalnego retailera - np. u polskiej firmy Aliensgroup - ceny porównywalne ze światowymi, baaaaardzo długi czas oczekiwania. Ale jest pewność ze przyjdzie oryginał i firma nie oszwabi. Trzeba zrobić przedpłatę.
Obrazek

Awatar użytkownika
verrin
Kontakt:

Dzięki Zgredzie :) W takim razie czekam cierpliwie aż mój Eric Draven będzie w regularnej sprzedaży. Na ebayu jest za 250$ z wysyłką na Aliensgoup za 920zł, różnica wydawała mi się duża, ale oczywiście zapomniałam o cle :|

Awatar użytkownika
Szklanooka
Kontakt:

Taka mała zapowiedź jakich akcesoriów możemy się spodziewać dołączonych do nowego Lokiego:
Obrazek
źródło

Skomentowałabym to jakoś... albo może nie...

ODPOWIEDZ