Matko Boska! Lokiego na 100% zamówię, choćbym miała nerkę sprzedaćSzklanooka pisze:Nowi panowie z Hot Toys nadciągają!

E tam, sprzedasz ze dwie swoje cudnie "zoakowane" monsterki czy everki i będzie LokiSzklanooka pisze:chodzi o to, że muszę przeprowadzić kalkulację, którą część ciała przygotować na sprzedaż, zanim Loki trafi do sprzedaży.
Ceny poszły w górę o mniej-więcej 1/3. Najbardziej opłaca się kupować, gdy tylko figurka wyjdzie.Szklanooka pisze:Zgredko kochana, orientujesz się może jak zmieniły się ceny tego poprzedniego od kiedy wyszedł? Obecnie najtaniej na ebay'u znalazłam za 970 zł - chodzi o to, że muszę przeprowadzić kalkulację, którą część ciała przygotować na sprzedaż, zanim Loki trafi do sprzedaży

Nawet nie masz pojęcia jak mocno pisnęłam z radości po przeczytaniu twojego posta!Stary_Zgred pisze:Ceny poszły w górę o mniej-więcej 1/3. Najbardziej opłaca się kupować, gdy tylko figurka wyjdzie.
Jakie tam "hopla", przecież to naturalne jestSzklanooka pisze:Jakoś mi lepiej jak pomyślę, że nie tylko ja mam hopla na jego punkcie

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość