Paula z Kauflanda.

Miejsce dla lalek, które nie mają oddzielnego działu.
Awatar użytkownika
Amelia
Kontakt:

Re: Paula z Kauflanda.

Post autor: Amelia »

Czy ktoś wie może czy Kauflandzie na Legnickiej we Wrocławiu są jeszcze Paule? Może jakaś dostawa była nowa? Byłam tydzień temu i nie było ani jednej. Czy coś się może zmieniło ? Dziś byłam na Bardzkiej ale tam ledwie parę Evi :zly: . Żałuję,że pierwszy raz będąc nie kupiłam ich więcej. Zawsze tak jest niestety. ;( Nie będę komentować już faktu,że Ania wykupiła tam pól asortymentu :D Obawiam się jednak,że to taki produkt sezonowy i nie zobaczymy ich więcej. A takiego apetytu nabrałam.

Awatar użytkownika
Ania_DollSecondHand
Kontakt:

Post autor: Ania_DollSecondHand »

Terefere, ja kupiłam dwie i dwie dla kogoś tylko :P Byłam tam ponad dwa tygodnie temu i były tylko te duże sety z dodatkowymi ubrankami, ale mam przeczucie, że zrobią to samo, co rok temu - bo one wtedy też były, ale w ogóle nie zwróciłam na nie uwagi i znikły po okresie okołoświątecznym, by za rok pojawić się znowu :)

Awatar użytkownika
Amelia
Kontakt:

Dzięki Aniu za info. Nie rozumiem ich polityki.Czemu chowają te laleczki jak się one ładnie sprzedają. Przecież firmie chodzi o zysk to po co je chować?

Awatar użytkownika
Ania_DollSecondHand
Kontakt:

Oni chyba mają zbyt mało miejsca na towar i sezonowo wystawiają różne rzeczy. Kiedyś w E.Leclerc było kilka kolekcjonerskich Barbie i nagle znikły, spytałam o nie obsługę, to powiedzieli, że już ich nie będzie. Ciekawe, co się z nimi stało... :)

Awatar użytkownika
Lunatyczka
Kontakt:

Post autor: Lunatyczka »

Ciekawe, bo do Kauflanda w mojej dziurze rzucili teraz resztę Paul świątecznych (w fioletowym szlafroku i w kostiumie Mikołaja), Paule na kucykach i jeszcze Paule wróżko-aniołki z kolorowymi włosami i jakimiś figurkami w zestawie - nie mogę znaleźć ich zdjęć, spróbuję którąś dopaść i wtedy Wam pokażę...

(no i ten zestaw czterech sukienek z butami też rzucili - dobrze pamiętam, że warto go kupić? :>)
Żyj szybko. Kochaj mocno. Umrzyj młodo. Zostaw po sobie dobrze wyglądające zwłoki.
http://akwarelove.blogspot.com/ - blogasek
http://lunatyczka.soup.io/ - tumblr dla hipsterów

Awatar użytkownika
Ania_DollSecondHand
Kontakt:

Amelia pisze:Czy ktoś wie może czy Kauflandzie na Legnickiej we Wrocławiu są jeszcze Paule? Może jakaś dostawa była nowa? Byłam tydzień temu i nie było ani jednej. Czy coś się może zmieniło ? Dziś byłam na Bardzkiej ale tam ledwie parę Evi :zly: . Żałuję,że pierwszy raz będąc nie kupiłam ich więcej. Zawsze tak jest niestety. ;( Nie będę komentować już faktu,że Ania wykupiła tam pól asortymentu :D Obawiam się jednak,że to taki produkt sezonowy i nie zobaczymy ich więcej. A takiego apetytu nabrałam.
Właśnie wróciłam z Kauflanda na Legnickiej - są tam te Paule w zestawie z dodatkowymi ciuszkami przecenione z 16.99 na około 12 złotych :)

Awatar użytkownika
Amelia
Kontakt:

Dzięki Aniu za info!!!

Awatar użytkownika
Ania_DollSecondHand
Kontakt:

Nie ma za co :) Nie leżą obok Evi, tylko na regale na przeciwko jakby co :)

Awatar użytkownika
Amelia
Kontakt:

Kupiłam, kupiłam, kupiłam :happy: !!! Trzy laleczki z serii zimowej : blondynkę w sweterku i dwie z brązowymi włoskami ( w fioletowym płaszczyku i różowym futerku). Te z serii zimowej leżą na samym rogu , w osobnym regale.Jest wyprzedaż- jedna kosztuje 7,59 zł. Była jeszcze blondynka w ubranku Mikołaja, cała masa wróżek z aniołkami.Te laleczki z ubrankami, misiem i kaczusią kosztują ok. 13 zł.

Awatar użytkownika
MajorMistakes
Kontakt:

Post autor: MajorMistakes »

GDZIE??! U mnie Pauli brak, a tak mi się ta szatynka podobała :(
Wisdom comes from experience. Experience is often a result of lack of wisdom.

http://offwithmyheadhead.blogspot.com/

Awatar użytkownika
Amelia
Kontakt:

W Kauflandzie we Wrocku, przy Legnickiej. Tych szatynek trochę było. Wczoraj naliczyłam 7.

Awatar użytkownika
MajorMistakes
Kontakt:

Post autor: MajorMistakes »

No, to Wrocławia jednak nie podjadę, ale bardzo dziękuję za odpowiedź :)
Wisdom comes from experience. Experience is often a result of lack of wisdom.

http://offwithmyheadhead.blogspot.com/

Awatar użytkownika
Amelia
Kontakt:

Mieszkam we Wrocławiu ale do Kauflandu mam kawal drogi, więc będę tam dopiero w przyszłym tygodniu.Jak Paule jeszcze będą to ,jakbyś chciała , mogę ci kupić. Napisz na priv jakbyś była zainteresowana.

Awatar użytkownika
Morrighan
Kontakt:

Post autor: Morrighan »

Wczoraj kupiłam dwie Paule z nowej serii ze zwierzakami. Kupiłam jedną z kotem i jedzeniem dla kotów, a drugą z yorkiem i pucharem :D Nie wzięłam tylko z wielką papugą chyba Arą, bo była paskudna. Zestawy są po 14,90.

Awatar użytkownika
storczyk
Kontakt:

Post autor: storczyk »

Amelia pisze:Te laleczki z ubrankami, misiem i kaczusią kosztują ok. 13 zł.
Koło mnie były te zestawy w ilości 3 sztuki, ale za to po 6,70 i tak stałam się posiadaczką blondynki z misiem i kaczką w bardzo błyszczącej sukience :]

ODPOWIEDZ