Paula z Kauflanda.

Miejsce dla lalek, które nie mają oddzielnego działu.
Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Re: Paula z Kauflanda.

Post autor: reiha »

Drapnęłam ostatnią zimową blondynkę za 3,50 :hyhy: aaaaaaaaaale śmierdzi strasznie, dlatego noc spędzi w płynie do płukania tkanin, może nikt z domowników nie znajdzie jej pod miską...
Zrobiłam jeszcze zdjęcie zwierzakowej serii, ale widzę po wcześniejszych postach, że jest znana Forum. Macie mimo to:
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Lacrima
Kontakt:

Post autor: Lacrima »

Papuga :serducho: Muuusze mieć! troche sie przemaluje i bedzie boska...
You can't buy happiness, but you can buy dollies. And that's kind of the same thing.
Mój flickr: http://www.flickr.com/photos/108814335@ ... 910744495/

Awatar użytkownika
privace
Kontakt:

Post autor: privace »

Nie ma tam wszystkich Pauli, ale popatrzyć można http://www.lilfriends.net/clonepaula.html

Awatar użytkownika
Annorelka
Kontakt:

Post autor: Annorelka »

Pozwolę sobie odświeżyć temat. :) Przeglądałam sobie lalkowe blogi w poszukiwaniu innej informacji, a natknęłam się na te maluszki:
http://magiczne11cm.blogspot.com/2016/0 ... minka.html
Wyglądają mi na odmianę Pauli - ciałko ze zgiętymi rączkami wydaje się takie samo, malowanie twarzy podobne.

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

dzisiaj było tak ciepło i słonecznie, a na półkach w sklepie stały paule w letnich sukienkach :( Zachciało mi się lata.
Nie wiem czy starość, czy nowość, ale mam potrzebę integracji z ludźmi, więc spamuję : D Były jeszcze zimowe, stąd mój dylemat.
Obrazek
ta ma ładny strój. I zobaczcie jaki rozbudowany opis przy cenie : D

Obrazek

te zimowe były droższe. Chociaż nie wiem, nie nosiłam ich do czytnika, a u nich ostatnio ceny na zabawkach są nieaktualne.

Awatar użytkownika
MajorMistakes
Kontakt:

Post autor: MajorMistakes »

Milutkie, ale jakoś tak...odeszła mi chcica na nie *integruję się jak cholera*
Wisdom comes from experience. Experience is often a result of lack of wisdom.

http://offwithmyheadhead.blogspot.com/

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Ale za to teraz mogę napisać cokolwiek i mieć jakąś namiastkę dialogu, zamiast wiecznego pisania do pustych okien komunikatorów <3

Mi też już się ich nie chce, no może dopóki cena nie spadnie do pięciu złotych. Wtedy chcę tą żółtą, moja zimowa będzie miała towarzystwo na dnie szafy. Zbieranie ogólnoforumowe było ciekawsze. (pamiętam, że jak się rejestrowałam, trwała ogólnoforumowa chcica na LPS Blythe. Następne były Paule i Ori Princess :tanczy: ). (nie wiem czy liczyć Night Lolity, których nie można dostać w markecie...)

Awatar użytkownika
astridnat
Kontakt:

Post autor: astridnat »

No ej. Udzieliło się, że hej.Ja mam już 8 Pauli.2 z konikiem, 2 zimowe, 1 z papugą i 1z kotem i 2 z zestawami ubranek. To już kolekcja :p
Obrazek

Awatar użytkownika
MajorMistakes
Kontakt:

Post autor: MajorMistakes »

reiha pisze:Ale za to teraz mogę napisać cokolwiek i mieć jakąś namiastkę dialogu, zamiast wiecznego pisania do pustych okien komunikatorów <3

Mi też już się ich nie chce, no może dopóki cena nie spadnie do pięciu złotych. Wtedy chcę tą żółtą, moja zimowa będzie miała towarzystwo na dnie szafy. Zbieranie ogólnoforumowe było ciekawsze. (pamiętam, że jak się rejestrowałam, trwała ogólnoforumowa chcica na LPS Blythe. Następne były Paule i Ori Princess :tanczy: ). (nie wiem czy liczyć Night Lolity, których nie można dostać w markecie...)

Lolitę to i ja bym chciała, ale po dokładnym obliczeniu ile sobie dziewczę/chłopię mierzy. I może wypchnięciu z szafy mojej DAC Roszpunki, żeby jakaś iluzja zmniejszania kolekcji była.
Wisdom comes from experience. Experience is often a result of lack of wisdom.

http://offwithmyheadhead.blogspot.com/

Awatar użytkownika
Miranda
Administrator
Kontakt:

Post autor: Miranda »

Lolitki się liczą jak najbardziej! Nie ich wina, że nie pojawiły się w marketach. :P

Osobiście jeszcze nic nie mierzyłam, no może stopy tylko, ale powiem jedno - za pierwszym razem pudełko wydawało mi się ogromne, po przybyciu lalka stwierdziłam już, że jakieś w sumie małe ono jest. Sąsiadce zaś wydało się wielkie na pół drzwi. :uaua:

Ładne te Paule, nawet patrzyłam się na zimową i może sobie kupię? :tanczy: W sumie dużo miejsca nie zajmie. :D

Awatar użytkownika
ploka
Kontakt:

Post autor: ploka »

ale! ta blondyna wyglada Kelly z Beverly Hills 90210 :) może i ja zajrzę do kaufa...

ODPOWIEDZ