Dokładnie! Na żywo wyglądają dużo lepiej niż na zdjęciach.Mangalarga pisze: Dokładnie... Też niedawno obejrzałam ją na żywo, a jeszcze wcześniej na spotkaniu Sashabellę. Co jak co, ale oczy to te lalki mają niesamowite!![]()
Są tańsze wersje, bez artykulacji i z namalowanymi oczami, ale to już nie to samo.
Bratzillaz
- astridnat
- Kontakt:
Re: Bratzillaz
- KiciaKocia
- Kontakt:
Zawsze możesz polować w TK Maxxie jak masz jakiś w pobliżu. Czasami Bratzille się pojawiają za 60zł, więc w cenie całkiem znośnej. (Niestety, u nas nigdy nie mają Meygany... Jak były to tylko Jade i Yasmina)astridnat pisze:Widziałam wczoraj Smyku Meyganę i się zakochałam...Niieee...Cena jej koszmarnie wysoka...
"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."
- astridnat
- Kontakt:
- reiha
- Kontakt:
Za to w Toruniu jest śliczny most
Coś na wyleczenie chcicy
Meygana po wyjęciu z pudelka wygląda tak:

Meygana Pose by The House of Mouse Gallery, on Flickr

Chciałabym ją z tej serii

BRATZillaz_Meygana by mikidraws, on Flickr
Jade podstawową też bym wzięła... Była w moim TKMaxxie ale wstrętni ludzie nie zostawili jej w spokoju aż nie uzbieram funduszy
Coś na wyleczenie chcicy

Meygana Pose by The House of Mouse Gallery, on Flickr

Chciałabym ją z tej serii

BRATZillaz_Meygana by mikidraws, on Flickr
Jade podstawową też bym wzięła... Była w moim TKMaxxie ale wstrętni ludzie nie zostawili jej w spokoju aż nie uzbieram funduszy
- MajorMistakes
- Kontakt:
Jest w Bydgoszczy, jeżeli jedziesz od strony Fordonu to nie sposób zabłądzić. Dawno nie byłam, ale chyba na wysokości Galerii Pomorskiej.
Wisdom comes from experience. Experience is often a result of lack of wisdom.
http://offwithmyheadhead.blogspot.com/
http://offwithmyheadhead.blogspot.com/
- astridnat
- Kontakt:
Ja w bydgoszczy przez całe swoje życie byłam... raz chyba. totalnie nie po drodze mi. Nie mam tam żadnego interesu, ani znajomych, ani rodziny. auta też niet, więc odpada niestety,
Meygane i tak sobie kiedyś sprawię;)
Meygane i tak sobie kiedyś sprawię;)
- Rudy Królik
- Kontakt:
A moja Bratzilla wygląda tak:

I muszę stwierdzić, że da się z nich zrobić fajną lalkę (ja nie znoszę tworów typu BRATZ), tylko trzeba trochę pracy.
Przy niej akurat całą robotę odwaliła Magalita, ale lalka moja

I muszę stwierdzić, że da się z nich zrobić fajną lalkę (ja nie znoszę tworów typu BRATZ), tylko trzeba trochę pracy.
Przy niej akurat całą robotę odwaliła Magalita, ale lalka moja
- reiha
- Kontakt:
Przed chwilą widziałam ją na Twoim blogu
Bardzo fajnie Wam wyszła 
- dollbby
- Kontakt:
Wow, Ruda, twoja Bratz jest obłędna!
- Urshula
- Kontakt:
najlepsza Bratzillas jaką widziłam! obitsu jednak jest niezastąpione!
- mobe
- Kontakt:
O rany. Zakochałam się, dosłownie, jest taka piękna. Nie mogę przestać się gapić *_*
- reiha
- Kontakt:
Widziałam dzisiaj w Smyku Bratzzile z mrygadełkiem, czyli serię Magic Night Out. Chcę!
Meygana jak zwykle genialna, ale miałabym dylemat, czy nie lepiej wybrać Yasminę. Na zdjęciu promo nie wygląda zachęcająco, ale na żywo jest śliczna
Jade wolę z białymi włosami, ale właściwie ta też nie była zła... Gdzieś z pomiędzy pudełek wystawała fryzura Księżniczki Lei, ale bałam się jej odkopywać, żeby nie złapała mnie większa chcica

Były jeszcze podstawowe bez zwierzątek i plażówki, ale jednak nie podoba mi się ich zielona skóra. Myślałam, że będą bardziej wickedowowiedźmowe
Są jeszcze lalki z namalowanymi oczami, ale Smyk chyba nie załapał, że tamte miały być tańsze
Właściwie to całkiem fajnie wyglądają, nie tak szałowo jak szklanookie Bratzille, ale nie są złe
Może za 2321 lat uda mi się dorwać taką w lumpeksie 
Fajnie, że sprowadzili aż tyle serii, ale muszę przechodzić obok nich z zamkniętymi oczami, bo mój portfel jest w niebezpieczeństwie

Były jeszcze podstawowe bez zwierzątek i plażówki, ale jednak nie podoba mi się ich zielona skóra. Myślałam, że będą bardziej wickedowowiedźmowe
Fajnie, że sprowadzili aż tyle serii, ale muszę przechodzić obok nich z zamkniętymi oczami, bo mój portfel jest w niebezpieczeństwie
- Szklanooka
- Kontakt:
Ta druga z różowymi włosami i czerwonymi oczami fajna - gdyby tylko miała nos, może nawet zastanawiałabym się nad zakupem. 
- reiha
- Kontakt:
Jade!
Mają nosy, przynajmniej w tej serii. Plażówki są spokrewnione z Lordem Voldemortem
Mają nosy, przynajmniej w tej serii. Plażówki są spokrewnione z Lordem Voldemortem
- Szklanooka
- Kontakt:
To jest narośl nosopodobna - jak nie ma dziurek to nie uznaję tego za pełnoprawny organ.