Szklanooka pisze:Zgredko droga, może orientujesz się czy dobrze rozumiem datę wypuszczenia Thora, bo sprzedawcy na eBay'u podają sprzeczne informacje dotyczące zamówienia pre-order (jedni 30 dni, inni 50) a na oficjalnej stronie jest informacja: Release date: Q2-Q3, 2014 - czyli, że najwcześniej możemy się go spodziewać dopiero w kwietniu, najpóźniej pod koniec września, dobrze rozumiem? Czy to znaczy, że sprzedawcy na eBay'u robią ludzi w bambuko?
Przy okazji Thora, muszę się podzielić tym pięknym klipem. Premiera filmu w piątek!
Awwwww, uwielbiam takie klipy
Obowiązująca jest informacja na stronie toysów, ale w związku z tym, że większość sprzedawców preferuje przedpłaty, więc na eBayu pełno informacji o pre-orderach. Większość sprzedawców to solidne firmy, nie oszukają, ale na wszelki wypadek trzeba porządnie czytać ich opinie i skontaktować się z jakimiś klientami z przeszłości, żeby zasięgnąć języka co do uczciwości. Zawsze tak robię kiedy mam wątpliwości i ludzie chętnie dzielą się informacjami.
a ja mam takie może trochę głupie pytanie, ale czy te lalki w kostiumach - jak Wolverine, czy Spiderman itd. czy oni są rozbieralni? bo wiem że są te hot toysy bez ciuchów wogóle sprzedawane, ale się zastanawiam czy te z ubraniami da się rozebrać. bo niektórzy mają np. ręce i wymienniki rąk wszystkie w rękawiczkach, więc trochę głupio jak sie takiego lalka rozbierze a na dłoniach dalej rękawiczki...
i proszę nie bić za głupi pytania
Figurki w skomplikowanych kostiumach są w większości nierozbieralne. np. mojemu Lokiemu nie da się ściągnąć górnej części kostiumu bez jego zniszczenia, więc jedynym wyjściem jest kupienie dodatkowego ciała i przesadzenie na nie głowy. Obstawiam że podobnie jest ze Spider Manem.
Figurki w skomplikowanych kostiumach są w większości nierozbieralne. np. mojemu Lokiemu nie da się ściągnąć górnej części kostiumu bez jego zniszczenia, więc jedynym wyjściem jest kupienie dodatkowego ciała i przesadzenie na nie głowy. Obstawiam że podobnie jest ze Spider Manem.
a skąd mogę wiedzieć które są rozbieralne, a które nie? można to jakoś poznać? bo naoglądałam się dziś na flte, a jak mam wydać tysiaka na lalkę, to chciałabym móc ja rozebrać
a skąd mogę wiedzieć które są rozbieralne, a które nie? można to jakoś poznać? bo naoglądałam się dziś na flte, a jak mam wydać tysiaka na lalkę, to chciałabym móc ja rozebrać
O rety, trudne pytanie. Rozbieralne są prawie na 100% te figurki, które mają "zwykłe" czyli nie fantastyczne ubrania. Jeśli w grę wchodzą takie elementy jak zbroja, catsuit lub jakiś naładowany szczegółami kostium, to raczej będzie nieusuwalny. Dobrze poszukać rady i wiedzy na dobrych forach figurkowych - np. "one sixth warriors": http://www.onesixthwarriors.com/forum/front-page-news/
Nieheheheheee! Bardziej wygląda jak młody Piotr Fronczewski niż Tom Hiddleston! Nie wiem co o nim myśleć... *rozpaczliwe nawołuje Zgredkę*
Więcej zdjęć:TUTAJ
W trzy sekundy wyleczyłam się z chcicy. Przecież to jakaś porażka. Poczekam jeszcze na fotografie "na żywo", ale to coś, co widać na zdjęciach, to jest paskudztwo! A młody Piotr Fronczewski jest ze 100 razy przystojniejszy niż ten obrzydliwiec
Nie dość, że jest paskudny w paskudny sposób, to ma paskudną minę i na dodatek nie ma hełmu! Zgadzam się z krytyką na ich fanpage'u, że poprzedni wyszedł im o wiele lepiej. Strój jest całkiem ok, ale wygląda na przerobiony poprzedni, bo różni się znacznie od tego z Dark World. Co za zmarnowany potencjał!