Natalia

Miejsce dla lalek, które nie mają oddzielnego działu.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
sowa58
Kontakt:

Natalia

Post autor: sowa58 »

Pewnie wszyscy zauwazyliśmy w marketach Natalię. Lalka produkowana oczywiście w Chinach, przez LIAN SHENG TOYS, u nas rozpowszechnia ją ARTYK z Łodzi. Nie zachwyciła nikogo, aż ukazała się nowa Natalia na którą warto zwrócić uwagę - to nowa modelka 11,5 cala. Nie ma jej jeszcze nawet na oficjalnej stronie , ale w Leklerku już jest - Natalia z "prawdziwymi" oczkami. Buzia też ładniejsza od standardowych. No i cena była promocyjna. Ponieważ kupiłam na prezent nie rozpakowywałam i nie wiem jak z ciałkiem, ale nie ma artykulacji. Nie wiem czy nogi się zginają. Są też zestawy - sukienka, torebka, buty i grzebyk w baardzo atrakcyjnej cenie i w odróżnieniu od strojów z tej samej półki cenowej nie rozlatuje się przy pierwszym użyciu.

Awatar użytkownika
Stary_Zgred
Kontakt:

Re: Natalia

Post autor: Stary_Zgred »

Oglądałam Natalki w kilku sklepach. Ich cena jest zachęcająca, ale jakość wykonania i uroda - odstrasza. Nowego wzoru jeszcze nie widziałam, ale "prawdziwe oczy" brzmią kusząco. Jeśli buziak nie wygląda już jak twarzyczka "sierotki Marysi" to z przyjemnością ten nowy "gatunek" Natalii obejrzę.
Obrazek

Awatar użytkownika
Ania_DollSecondHand
Kontakt:

Post autor: Ania_DollSecondHand »

Byle tylko ciałko nie było takie, jak wcześniej! Kiedyś skusiłam się na Natalię nie mając pojęcia, co kryje się pod jej ciuchami i doznałam ciężkiego szoku... Marnej jakości plastik, w dodatku różniący się kolorami na rękach i tułowiu, no i te charakterystyczne dla tanich klonów, patykowate nogi. W połączeniu z pokracznym ciałkiem typu belly button widok był ohydny... Mam nadzieję na zmianę :D

Awatar użytkownika
Grażyna
Kontakt:

Post autor: Grażyna »

Stary_Zgred pisze:Oglądałam Natalki w kilku sklepach. Ich cena jest zachęcająca, ale jakość wykonania i uroda - odstrasza. Nowego wzoru jeszcze nie widziałam, ale "prawdziwe oczy" brzmią kusząco. Jeśli buziak nie wygląda już jak twarzyczka "sierotki Marysi" to z przyjemnością ten nowy "gatunek" Natalii obejrzę.
Mówisz i masz:
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Ania_DollSecondHand
Kontakt:

Post autor: Ania_DollSecondHand »

O, widziałam kiedyś taką lalkę pod inną nazwą :D

Awatar użytkownika
Stary_Zgred
Kontakt:

Post autor: Stary_Zgred »

Haha, ja też taką widziałam. chyba się "beautiful girl" nazywała :)
Ten nowy wygląd Natalii jest na plus. Lalka została odmłodzona i wygląda na nastolatkę, ale to w niczym nie przeszkadza. No i nie ma już tych cielęcych, malowanych ślipiów.
Obrazek

Awatar użytkownika
Leela
Kontakt:

Post autor: Leela »

Oo, takiej z oczętami jeszcze nie widziałam, ciekawa.
Ale zanim pojawiły się wszechobecne megabadziewne Natalie to były inne wersje i wg mnie wyglądały o wiele lepiej. Nie miały aż tak badziewnego i wielokolorowego ciałka. Wprawdzie też miały patykowate nogi ale poza tym były całkiem OK (gdyby nie to, że po pewnym czasie nogi miały tendencje do wypadania co czasami było nie do uratowania). Miałam taką hawajską z długaśnymi kolorowymi włosami (było też wiele syren), mam nadal Natalię z krótkimi włosami (urocza) i dość opaloną z kręconymi włosami, która musiała robić u mnie za pseudo-mulatkę bo żadnej ciemniejszej lalki nie miałam ;)
Bez sensu pisać zamiast pokazać zdjęcia ale nie mam nic na dysku.

Awatar użytkownika
dollbby
Kontakt:

Post autor: dollbby »

o zgrozo... mi się natalie z buzi jako tako podobają, te stare. Miałem raz główkę, ale była pogryziona i wycięta a szkoda, bo można by podmienic ciałko... Ta nowa... ładna ale bez szału ;D

Awatar użytkownika
Lalka_Margineska
Kontakt:

Post autor: Lalka_Margineska »

Ja mam wielką artykulowaną,są malutkie niedoróbki ale tak to jest cudowna.Pudełko jest calkiem proste do odpakowania.
"Ciemność nie zawsze równa się złu, tak jak światło nie zawsze niesie ze sobą dobro."

Awatar użytkownika
akrimeks
Kontakt:

Post autor: akrimeks »

ja się zastanawiam nad Natalią artykułowaną, ale ona jest większa - niby jak bfc ink:
http://www.mazakzabawki.pl/product-pol- ... Artyk.html
Jestem tutaj :D i moje lalki też tam są :D

ODPOWIEDZ