Reborn jako wampirki?
- Magalita
- Kontakt:
Reborn jako wampirki?
Znalazłam to na Joemonsterze - trochę straszne te lalki... zawsze mnie troche lalki reborn (czy jakoś tak) przerażały ale te to już na serio nie chciałabym mieć w domu bo bym się bała! Choć ktoś miał niezłego pomysła
http://www.joemonster.org/art/21824/Lal ... _Zmierzchu
http://www.joemonster.org/art/21824/Lal ... _Zmierzchu
- nmin
- Kontakt:
Re: Reborn jako wampirki?
"Trochę straszne"? Delikatnie ujęte! 
Dolls Around The Corner [Blog] [Facebook]
- marshalka
- Kontakt:
Te doczepione kły jakoś nierealnie wyglądają. Dla mnie reborny zawsze były jakoś straszne, a po urodzeniu dziecka, nie wysztkie wyglądają na naturanle. Czasem są aż przerysowane. 
- Aida
- Kontakt:
Te kły średnio mi pasują do tych lalek. Same reborny są dla mnie straszne, mam traumę co do tych lalek. Kiedyś jak pracowałam w Niemczech ,moja praca dorywczą było sprzątanie ( wcale się tego nie wstydzę
) bywałam u kobiety która kolekcjonowała takie lalki, miała specjalny pokój lalek. Jak tam przebywałam to czułam się bardzo dziwnie, niektóre z tych lalek naprawdę wyglądają bardzo realistycznie co mnie z deka przerażało. Same reborny uważam za piękne artystyczne lalki, jednak mnie przerażają a dodatkowo ucharakteryzowane na dzieci wampiry to już zupełnie. Ja jestem na nie.
-
ajatoco
Żadna praca nie hańbi tylko każda męczy
, a same lalki i mnie przerażają, a to wydanie wampirze już w ogóle.
- mobe
- Kontakt:
Oh nie nie nie. Z kłami wydają mi się kiczowate, bez nich i tak są już przerażające.
- Mono
- Kontakt:
Mnie się podobają tylko te szkarłatne oczy 
- Cola342
- Kontakt:
Mnie tam się nie podobają . Połowa z nich to zombie a reszta W A M P i R Y . Jjestem na nie :-/
-
MajaDoll
- Kontakt:
A ja się nie boję.Widzę reborny codzienne 24h.I to robione od podstaw
- mobe
- Kontakt:
- Madelaine
- Kontakt:
Chyba jednak naprawdę
Maja podawała link zanim zarejestrowałaś się na forum: http://bellababy.webs.com/
Mam bardzo skrajne uczucia wobec rebornów - patrzę z zachwytem na to, jak są zrobione, a z drugiej strony wiem na pewno, że jest to ten rodzaj lalek, których nigdy w życiu nie chciałabym mieć.
Reborny-wampirki są za to moim zdaniem po prostu obrzydliwe
Mam bardzo skrajne uczucia wobec rebornów - patrzę z zachwytem na to, jak są zrobione, a z drugiej strony wiem na pewno, że jest to ten rodzaj lalek, których nigdy w życiu nie chciałabym mieć.
Reborny-wampirki są za to moim zdaniem po prostu obrzydliwe
-
MajaDoll
- Kontakt:
Dzięki, Madelaine ;)Wampirki są no trochę nie na miejscu przecież to małe dzieci.