I love Minnie (Famosa)

Miejsce dla lalek, które nie mają oddzielnego działu.
Awatar użytkownika
mobe
Kontakt:

I love Minnie (Famosa)

Post autor: mobe »

Wczoraj buszując w Smyku trafiłam na lalki I love Minnie i szczerze mówiąc, zakochałam się w nich, ale 60 zł, jak za taką małą lalkę wydawało mi się za dużo. Pierwszy raz się z nimi spotkałam, ale ich słodkie pyszczki i sukieneczki od razu mnie urzekły.
Obrazek
źródło
Szukałam w internetach jakiś tańszych okazji, ale jeżeli już takowe są, to nie wysyłają do Polski, niestety.

Awatar użytkownika
nmin
Kontakt:

Re: I love Minnie (Famosa)

Post autor: nmin »

Faktycznie całkiem słodkie, mieć bym nie chciała, ale oko można zawiesić z przyjemnością ;)

Aż sobie sprawdziłam, po ile stoją w internetowych sklepach w UK, bo mogłabym Ci taką wysłać z Polski w sierpniu, ale niestety po doliczeniu wysyłki do mnie i potem jeszcze w Polsce wychodzi na to samo...
Dolls Around The Corner [Blog] [Facebook]

Awatar użytkownika
mobe
Kontakt:

Dziękuję za chęci! :)
Właśnie siedzę i grzebię, znalazłam na imall24.pl całkiem dobrą okazję, ale nie wiem, czy mogę tej stronie ufać.

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Post autor: reiha »

Oglądałam je kiedyś w Smyku :D Przypominają mi lalki Ddung.

Awatar użytkownika
mobe
Kontakt:

Masz rację. Ddung też są słodkie, ostatnio trafiłam na jednego ich klona, żałuję, że nie wzięłam.

Awatar użytkownika
Stary_Zgred
Kontakt:

Post autor: Stary_Zgred »

uż sobie wyobrażam jak one pączkują - na jednej na pewno by się nie skończylo, bo takie słodziaki lubią duże grupy :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Amelia
Kontakt:

Post autor: Amelia »

One są przesłodkie :serducho: Ja je kcem! A u mnie we Wrocławiu w Smyku nie ma ( Smyk przy Młynie) :beczy: Specjalnie tam pojechałam i nie ma. Dałabym i te 60 dych byleby jedną mieć.

Awatar użytkownika
mobe
Kontakt:

Jak pogrzebiesz w internetach, to na stronach hurtownii można nawet znaleźć je za 3 dychy, ale niestety nie ma tych, które mi się podobają.

Awatar użytkownika
Only NM
Kontakt:

Post autor: Only NM »

Hmm...jakby to się dało przesadzić na to picco neemo z wielkimi łapami, to wyglądałyby jeszcze lepiej :)
Życie, to nie jest sport dla widzów!
- Dzwonnik z Notre Dame

Jeśli chcesz mnie odwiedzić kliknij TUTAJ

Awatar użytkownika
Ania_DollSecondHand
Kontakt:

Post autor: Ania_DollSecondHand »

Kiedy byłam nad morzem, to na jednym ze stoisk z zabawkami (i to chińskimi :D ) była ta lalka. Kosztowała 40 złotych, wzięłabym ją, ale i tak jechałam już z kilkoma pudłami lalek...

Awatar użytkownika
mobe
Kontakt:

Only NM pisze:Hmm...jakby to się dało przesadzić na to picco neemo z wielkimi łapami, to wyglądałyby jeszcze lepiej :)
Oo, ciekawe, czy się da. Ale 60 zł samą głowę i jakieś tam ubranko, w dodatku dokupowanie picco neemo... Ona raczej nie jest tyle warta.

Awatar użytkownika
Amelia
Kontakt:

Kupiłam taką czarnowłosą (w czerwonej sukienusi w groszki ,z białą falbanką) :hura: . Zgina rączki w łokciach . Ma zdejmowane buciki. Stoi samodzielnie i jest przeurocza. Musiałam ją mieć odkąd zobaczyłam te laleczki na forum. Osobiście nie lubię nieproporcjonalnych lalek , ale tą jestem zachwycona.

Awatar użytkownika
mobe
Kontakt:

OOOO pochwal się <3

Awatar użytkownika
Amelia
Kontakt:

Jeszce jej nie sfotografowałam. Podaję więc linki : http://www.zaczarowanachatka.pl/img/tow ... 9591-1.jpg http://www.kuantokusta.pt/img_upload/pr ... rtido-.jpg , http://img0.st.klumba.ua/img/used/2013/ ... 0340_2.jpg. Ma ręce i nogi z takiej jakieś twardej gumy , którą można formować. Np. nie tylko można jej zgiąć łokcie ale tez delikatnie kolana. Ma wmoldowane białe rękawiczki. Dłonie uformowane tak, że może w nich trzymać torebkę, kwiatek czy inny przedmiot.

Awatar użytkownika
mobe
Kontakt:

Omatko jest różowowłosa, przepadłam.
A jak z jej włoskami?

ODPOWIEDZ