Tomy Dollcena

Miejsce dla lalek, które nie mają oddzielnego działu.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Stary_Zgred
Kontakt:

Tomy Dollcena

Post autor: Stary_Zgred »

Odkrycie kolejnego, nieznanego mi dotychczas gatunku lalek zawsze, ale to zawsze sprawia, że czuję się jak Krzysztof Kolumb lądujący u brzegu Ameryki. No i dziś stało się - w poszukiwaniu paskud (little Blythe) na eBayu natknęłam się na laleczki sygnowane jako "Tomy Dollcena" dolls. Od razu serce mi piknęło! Raz - że to maluchy, dwa - że są kawaii, trzy - bo mają "prawdziwe" oczy z rzęsami. Okazało się też, że pełno ich zdjęć na Flickrze. Just watch this:
https://www.flickr.com/search?text=tomy+dollcena

No i poczułam, że muszę założyć im temat na forum, a jeśli kiedyś jakaś trafi mi się tanio, to może i nabyć :)

Obrazek
Zdjęcie autorstwa Oli_Ilo
Obrazek

Awatar użytkownika
privace
Kontakt:

Re: Tomy Dollcena

Post autor: privace »

Jako wielbicielka małych paskud napiszę - są chyba paskudniejsze od maluchów z lps, KCEM.

Awatar użytkownika
Dia
Kontakt:

Post autor: Dia »

Jeju, jakie cudaczne, malutkie pokraki~! <3
Przesłodkie~!
Pragnę bardzo. ;w;

seyumi
Kontakt:

Post autor: seyumi »

Śliczne są :serducho: Postacie z bajek Disneya w ich wykonaniu są cudne, a najbardziej podoba mi się Chudy. https://www.flickr.com/photos/m4calliop ... MGh-4jbJKx

Szkoda tylko, że są takie drogie ;(
Człowiek z łatwością zabłąka się i zajdzie w zgubne rejony: najtrudniej jest nauczyć człowieka słusznej drogi. - mądrość japońska

Awatar użytkownika
mobe
Kontakt:

Post autor: mobe »

właśnie je odkryłam i szukałam z gorączką ich dużych wersji, miałam nadzieję na blythowe lub chociaz middie, ale widzę, że same paskudki, a takie mają mordki cudowne

ODPOWIEDZ