Disney Little Kingdom od Hasbro

Miejsce dla lalek, które nie mają oddzielnego działu.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
astridnat
Kontakt:

Disney Little Kingdom od Hasbro

Post autor: astridnat »

Disney Little Kingdom od Hasbro to seria małych laleczek w skali 1:24 przedstawiających Disneyowskie księżniczki. Lalki mają ręce ruchome w ramionach i nóżki w biodrach, a także mogą kręcić głową. Ubranka są gumowe - podobnie jak u Polly Pocket i zazwyczaj składają się ze stanika sukienki, krótkiej spódniczki i długiej sukienki, a także szeregu przypinek, którymi można dekorować sukienkę i fryzurę laleczki. Do mnie trafiła mała Elsa z tej serii i zakochałam się po uszy ;) Chcę więęęcej :) Podobają mi się zwłaszcza te zestawy z większą ilością akcesoriów i postaci :)

U nas jakoś te maluchy przeszły bez echa, chociaż w Stanach swego czasu był bum;)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Re: Disney Little Kingdom od Hasbro

Post autor: reiha »

ta w krótkiej spódniczce AAaaAaaaAAAAaaa cudo chcę :serducho: :serducho:
oglądałam Elsę w Rossmannie, ale cena bardzo mnie powstrzymuje, bardzo :( nie wiem czy kiedyś trafi mi się tańsza, bo Elsy bardzo szybko znikają z półek :(

Awatar użytkownika
EvilCupcake
Kontakt:

Post autor: EvilCupcake »

Mi się najbardziej podobają Śnieżka i Merida, ale boję się, że te maleństwa chodzą stadami. :c

Awatar użytkownika
astridnat
Kontakt:

Post autor: astridnat »

EvilCupcake pisze:Mi się najbardziej podobają Śnieżka i Merida, ale boję się, że te maleństwa chodzą stadami. :c
Na pewno chodzą stadami :) ;) :P

Ja już mam Śnieżkę:

Obrazek
Obrazek

Porównanie z lalką dwunastocalową:

Obrazek

Razem z Elsą:

Obrazek

Moje marzenie to ten zestaw z Frozen: https://i.ytimg.com/vi/47EM3PBZNLE/maxresdefault.jpg
Obrazek

ODPOWIEDZ