Brzydula?

Miejsce dla lalek, które nie mają oddzielnego działu.
Awatar użytkownika
Fleur
Kontakt:

Brzydula?

Post autor: Fleur »

Zazwyczaj nie krytykuję lalek, bo jak to się mówi “o gustach się nie dyskutuje” a poza tym lalki same w sobie są obiektami artystycznymi. No ale zawsze są wyjątki :D tak więc o tej lalce powiem “wyjątkowo nieudana”!

To jest lalka kolekcjonerska z serialu Buffy the Vampire Slayer, przedstawiająca aktorkę Sarę Michelle Gellar.

Nie wiem czemu taka przestraszona, ale mam nadzieję, że reroot wykonany moimi rękami jej pomoże… to jest trzecie w kolejce zamówienie od klienta.

Obrazek

Awatar użytkownika
Ania_DollSecondHand
Kontakt:

Re: Brzydula?

Post autor: Ania_DollSecondHand »

Ojej... Gdyby nie te oczyska, to byłaby znośna :D

Awatar użytkownika
Fleur
Kontakt:

A nos to już w ogóle kulfon… nos aktorki nie jest aż taki ziemniakowaty, ale akurat nosy jest najtrudniej odwzorować :P

ajatoco

Post autor: ajatoco »

Aż specjalnie przejrzałam w googlu kilka zdjęć Sary i muszę przyznać, że aktorka powinna chyba zażądać odszkodowania z wyprodukowanie takiej maszkary ;)

Awatar użytkownika
BarbieDream
Kontakt:

Post autor: BarbieDream »

Może jakby jej jeszcze repaint zafundować to wyglądałaby lepiej....
A tak z ciekawości - jakie wlosy będą? :)

Awatar użytkownika
Fleur
Kontakt:

ajatoco pisze:Aż specjalnie przejrzałam w googlu kilka zdjęć Sary i muszę przyznać, że aktorka powinna chyba zażądać odszkodowania z wyprodukowanie takiej maszkary ;)
Ha ha zgadzam się, niby podobna, ale przestraszyli mold czy co??? :D
BarbieDream pisze:Może jakby jej jeszcze repaint zafundować to wyglądałaby lepiej....
A tak z ciekawości - jakie wlosy będą? :)
A włosy – jestem w trakcie omawiania tego z właścicielem, bo jak widać jej oryginalne włosy są raczej smutno-ziemisto-szare, a on chce coś raczej zbliżonego do koloru aktorki, czyli miodowy blond ze słonecznymi pasemkami… na razie zasugerowałam mu zestaw Buttercreme/Tiramisu/Butter Pecan z My Little Customs, wysłałam mu 5 zdjęć różnych kombinacji, niech się zastanawia… :hihi:

Aha, poprosił mnie też o domalowanie jej makijażu oczu, mianowicie kreski i rzęs, nie wiem jeszcze czy się tego podejmę… nie mam utrwalacza. Pożyjemy zobaczymy!

Awatar użytkownika
Lacrima
Kontakt:

Post autor: Lacrima »

Myślę, że tu każdy mówi to co myśli i nikt sie za to nie obraża bo poprostu gusta są różne i gdyby tak nie było to świat byłby nudny :)
Co do lalki to maszkara... te usta a'a krzywousty, wielki kulfon i dziwaczne oczy... myslałam że to jakiś facet, dopiero z treści wyszło że to Buffy.. przecież ona była ładna!
You can't buy happiness, but you can buy dollies. And that's kind of the same thing.
Mój flickr: http://www.flickr.com/photos/108814335@ ... 910744495/

Awatar użytkownika
astridnat
Kontakt:

Post autor: astridnat »

Fleur pisze:Zazwyczaj nie krytykuję lalek, bo jak to się mówi “o gustach się nie dyskutuje” a poza tym lalki same w sobie są obiektami artystycznymi. No ale zawsze są wyjątki :D tak więc o tej lalce powiem “wyjątkowo nieudana”!

To jest lalka kolekcjonerska z serialu Buffy the Vampire Slayer, przedstawiająca aktorkę Sarę Michelle Gellar.

Nie wiem czemu taka przestraszona, ale mam nadzieję, że reroot wykonany moimi rękami jej pomoże… to jest trzecie w kolejce zamówienie od klienta.

Obrazek
Lol, nim przeczytałam Twój tekst myślałam, że to facet...
Obrazek

Awatar użytkownika
dollbby
Kontakt:

Post autor: dollbby »

koszmarnaaa xDD Wygląda jakby zobaczyła coś.. strasznego lub obrzydliwego xD

Awatar użytkownika
Lue
Kontakt:

Post autor: Lue »

ajatoco pisze:Aż specjalnie przejrzałam w googlu kilka zdjęć Sary i muszę przyznać, że aktorka powinna chyba zażądać odszkodowania z wyprodukowanie takiej maszkary ;)
Obrazek
W życiu bym nie poznała, że ta lalka ma imitować ją! No i właśnie.. "ją", nie "jego" jak na początku myślałam oO
http://www.aligl.pinger.pl

"Jakiekolwiek byłoby źródło mojej głupoty, jeszcze się nie wyczerpało."

Awatar użytkownika
elianka
Kontakt:

Post autor: elianka »

o matko, jaki maszkaron :/
Nie jestem dziwna. Jestem po prostu z edycji limitowanej.

Mój lalkowy blog

Awatar użytkownika
Urshula
Kontakt:

Post autor: Urshula »

MAsakra,nie lalka!Laleczka Chucky to przy niej pikuś! A FEEEEEEEEEE!!!

Awatar użytkownika
Fleur
Kontakt:

A jednak ludzie ją kolekcjonują! :D

Awatar użytkownika
Stary_Zgred
Kontakt:

Post autor: Stary_Zgred »

Nietypowa. Rzadko twarze lalek wyrażają przerażenie i zaskoczenie. Repaint pewnie zrobiłby z niej ślicznotkę, ale w zamian utraciłaby swój charakter. Niech sobie będzie brzydka ale ciekawa :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Fleur
Kontakt:

Myślę, że mogła być przerażona/zaskoczona i nie wyglądać przy tym jak facet? :hihi:

ODPOWIEDZ