Sebatian Michaelis BJD

Dział dla ball jointed dolls, czyli lalek ze stawami kulkowymi, nie tylko z żywicy.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kiankali
Kontakt:

Sebatian Michaelis BJD

Post autor: kiankali »

Kocham :serducho: anime pt. Kuroshitsuji, a szczególnie Sebka. A oni chca mnie wpędzić w depresję! ;( :facepalm: Obrazek

Awatar użytkownika
Szklanooka
Kontakt:

Re: Sebatian Michaelis BJD

Post autor: Szklanooka »

To nie jest lalka dostępna w regularnej sprzedaży, tylko przerobiona przez właściciela. Oryginalnie to Blood firmy IOS dollios.com - już wyprzedany, ale myślę, że spokojnie można znaleźć BJD lepiej oddającą podobieństwo do Sebastiana.

Awatar użytkownika
Arszenikk
Kontakt:

Post autor: Arszenikk »

Sam IoS też "oryginalnie" zrobił Sebastiana, ale to był ten jegomość. Tylko wywalili już foty z nim w stylu właśnie sebastianowym. Ciekawostka taka x)
http://dollios.com/shop/step1.php?numbe ... 0409053412
Oh, you can't help that. Most everyone's mad here.

Awatar użytkownika
kiankali
Kontakt:

Post autor: kiankali »

Tak myślałam, że jest przerobiony. Trochę szkoda. Talentu to ja za dużo nie mam. :(

-- 9 lip 2014, o 17:26 --

Tak myślałam, że jest przerobiony. Trochę szkoda. Talentu to ja za dużo nie mam. :(

Awatar użytkownika
LuLu
Kontakt:

Post autor: LuLu »

Zawsze można wysłać żywicę do kogoś na małe modyfikacje. Widziałam swego czasu jak ktoś z żeńskiej głowy zrobił Amaimona z Ao no Exorcist - podobieństwo było choć i tak nie całkowite ;) A i tak właścicielka pisała, że główka była "mocno prze rzeźbiona". A co do samego Sebastiana to widziałam kiedyś żywiczkę dużo bardziej upodobnioną do oryginału.
Broken Doll in the Middle of Chaos...

ODPOWIEDZ