ja mam lalkę SD z Beyours na starym ciele.. jest bardzo ładna, ale średnio pozuje, ma dziwnie zrobione jointy biodrowe .. polecam nowe ciałko za dopłatą 30$ chyba ... beyours nie jest ani popularny, ani drogi ..chyba dlatego im się nie opłata tych lalek podrabiać, po za tym rzeźbiarka jest z Chin i robi lalki pod własną firmą Mascat.
Weźcie pod uwagę to, że dolar to nie jest aktualnie 3zł z hakiem a 4 złote i jak ktoś ma ograniczony budżet to przy kwocie 250$ zapłaci 1000zł za lalkę. A goła lalka to wierzchołek góry, bo oczka, wigi, buty kosztują.
Główka IH JID Daniel- jakie ciałko kobiece?
- Ashley Shell
- Kontakt:
-
golden_eye
- Kontakt:
Re: Główka IH JID Daniel- jakie ciałko kobiece?
No właśnie, ja już i tak dołożyłam do kwoty, którą chciałam wydać
więcej już nie dam rady bo przeliczając zdroworozsądkowo na chciejstwo z listy- za jedną chciejkę oryginalną miałabym dwie chciejki sklonowane a nawet trzy. Dla mnie to jest różnica. Niestety chyba będę ograniczona do klonów, kurs dolara mnie zabija. Od tygodnia siedzę tylko i przeliczam i nie dam rady inaczej. Jeszcze gdyby cena BU była Z przesyłką to bym się skusiła, ale przesyłka 40- 60 $ + sama lalka to jest nie do przełknięcia
Teraz tylko zdecydować - sd czy msd a potem tylko wybrać, którą...
Chyba że jest ktoś z okolic Rzeszowa, Sandomierza, kto mógłby mnie wesprzeć namacalnie?

Teraz tylko zdecydować - sd czy msd a potem tylko wybrać, którą...
Chyba że jest ktoś z okolic Rzeszowa, Sandomierza, kto mógłby mnie wesprzeć namacalnie?