Wypatrzyłam na etsy dziewczynę tworzącą peruki w rozmiarze na minifee, które mnie zauroczyły. Czy peruka w tym rozmiarze będzie pasowała na głowę 1/4 od dollzone? Czym tak właściwie różni się minifee od reszty i z czym to się je?
Minifee
- Chale
- Kontakt:
Minifee
Witam, mam bardzo głupie pytanie, przez które zapewne większość z was mnie wyśmieje, ale muszę znać odpowiedź od kogoś doświadczonego.
Wypatrzyłam na etsy dziewczynę tworzącą peruki w rozmiarze na minifee, które mnie zauroczyły. Czy peruka w tym rozmiarze będzie pasowała na głowę 1/4 od dollzone? Czym tak właściwie różni się minifee od reszty i z czym to się je?
- Only NM
- Kontakt:
Re: Minifee
Na DoA ludzie swoim mnf kupują wigi w rozmiarze 6-7". Więc na łeb DZ takie maleństwo może być za ciasne, możesz spytać czy robi peruki w rozmiarze 7-8'. Takie na MSD z DZ będą pasować. Przyznam że niektóre peruki o nieco mniejszym rozmiarze da się wcisnąć na lalkę o większej głowie np: peruki z Leeke, ale nie każda peruka może z tego wyjść bez szwanku.
Życie, to nie jest sport dla widzów!
- Dzwonnik z Notre Dame
Jeśli chcesz mnie odwiedzić kliknij TUTAJ
- Dzwonnik z Notre Dame
Jeśli chcesz mnie odwiedzić kliknij TUTAJ
- Chale
- Kontakt:
Re: Minifee
Ok, dziękuję