Szklanooka wiem coś na ten temat, bo zamawiam co jakiś czas przez EMS i wiem jak sprawa wygląda.
Posiadam 3 bjd i 4 prawie już zamówiona
Ja zawsze biorę opłaty celne pod uwagę, nigdy nie mam z tym problemu i zawsze coś płacę .. gorzej jak się wszystko przekombinuje ..
ale przy wyborze czas czekania na lalkę jest dla mnie ważny ..
Mamo jak dawno nie było żadnego newsa!
Nowy Iplehouse Fantasy Claude, niestety nie mogę dodać zdjęcia Zabójczy chłopak i w dodatku szary, czyli coś dla Shao-ran
Nowości z Luts'a, czyli parzystokopytne dzieciątka Soom i kolejna mini wróżka w skali 1/6
Czarny kostium podoba mi się bardziej ale w jaśniejszym kolorze jej lepiej. Może to ciut trąci kiczem ale mi się podoba
Życie, to nie jest sport dla widzów!
- Dzwonnik z Notre Dame Jeśli chcesz mnie odwiedzić kliknij TUTAJ
Można wybrać tego "szaraczka" w innym kolorze
Nowość od Grando w dwóch wersjach
Obaj mi się podobają, ale chyba ten o jaśniejszej karnacji bardziej Wygląda na takiego drania i pasowałby do mojej historii nawet w firmowym makijażu
Wiecie co jest cudowne w Grando? Można tam wybrać od razu "ruchome" łapki (u kobiet nie, ale w tej filmie przeważają męscy lalkowie).
Wróżki z Soom mi przeszły od kiedy sama nabyłam jedną, jednak te wszystkie skrzydełka i elfie akcesoria to nie moja bajka. Tak samo parzystokopytne dzieci. Natomiast wszyscy panowie z nowości są całkiem przystojni tylko ich stylizacje nie do końca mi podchodzą.
Ooooo, no ja dzisiaj spac na pewno nie będę mogła po obejrzeniu jak piękni panowie tam sa na stronie. A ten ze zdjęcia powyżej, w wersji bladolicej, to chyba będzie mi się śnił najdłużej
Już odpowiadam dlaczego.
Firm produkujących BJD jest bardzo wiele, a że forum jest małe, to gdyby każdy robił temat z nazwą firmy to zrobiłby się z tego działu śmietnik. Z resztą te koty to też BJD i w dodatku nowość, więc w pełni zasługują na miejsce tutaj. Nasz dział bjd jest mały, i podejrzewam że taki temat szybko by umarł, po pierwszej serii ochów i achów.
Co do kotów, są urocze, ale ja chyba wolę tradycyjne lalki. Doceniam ilość pracy włożoną w stworzenie takiego kota bjd, ale moim zdaniem to taka bjd na kilka sesji.
Mad-Telepath pisze:To może tak krakowskim targiem - na razie zostawić w nowościach, a jeśli temat się rozwinie, zrobić oddzielny koci wątek.
Mhm! To dobry pomysł!
Myślę że miejsce dla tego wątku powinno być tutaj, w końcu to nowość. Po prostu jakoś nie chce mi się wierzyć że za miesiąc ktoś będzie tam zaglądał i będzie pielęgnował tam temat z każdą pojawiającą się kocią nowością, ale jak chcecie. Pożyjemy zobaczymy.
A teraz nowości.
Przedstawiam Wam firmę Sadoll moim zdaniem maja śliczne panny, i bardzo "delikatnych" panów.