Nowości ze świata BJD

Dział dla ball jointed dolls, czyli lalek ze stawami kulkowymi, nie tylko z żywicy.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Only NM
Kontakt:

Re: Nowości ze świata BJD

Post autor: Only NM »

Moim zdaniem ma bardzo ładną twarz, ale ten makijaż jest taki...trupi jak dla mnie, nie moje gusta. Myślę że lala ma potencjał.
Nowość : http://www.dollmore.net/shop/step1.php?number=11786 wytatuowana panna od Dollmora.
Tanowa panna z PeaksWoods :http://peakswoods.net/shop/step1.php?number=1972 są też inne nowości i śliczności :)
I w końcu Elfdollowe nowości:
http://www.elfdollshop.com/index.php
Jak nie trawię MSD stylizowanych na dzieci (a przynajmniej te mniejsze) to tutaj mogłabym mieć choć jedną. A to nowość:
Yumi
Obrazek
Osobiście marzy mi się Yumi z przymkniętymi oczami w trupio bladym odcieniu żywicy :)
Życie, to nie jest sport dla widzów!
- Dzwonnik z Notre Dame

Jeśli chcesz mnie odwiedzić kliknij TUTAJ

Awatar użytkownika
Lukrecja
Kontakt:

Post autor: Lukrecja »

Only NM pisze:Moim zdaniem ma bardzo ładną twarz, ale ten makijaż jest taki...trupi jak dla mnie, nie moje gusta. Myślę że lala ma potencjał.
Nawet nie wiesz jak satysfakcjonuje mnie ta ocena, właśnie o potencjał mi chodziło. Chciałam, żeby ktoś rzucił na nią okiem i wypowiedział się obiektywnie.
Osobiście widzę ją w roli Daenerys Targaryen z "Gry o Tron", a makijaż oczywiście trzeba by jej poprawić, wiga zmienić i ciuchy poszyć ;)
Obrazek

Ja też nie przepadam za dzieciowymi BJD, no chyba, że to mają być małe Elfiątka.
Dlaczego ja nie widzę obrazka z Yumi (tylko napis obrazek)?

Awatar użytkownika
KiciaKocia
Kontakt:

Post autor: KiciaKocia »

Nowa limitka od Iplehouse'a - Bianca The Addiction. No cóż... Mnie mnie zachwyciła. Raz, Bianca i jej kaczy dzióbek kompletnie mi się nie widzą. Dwa, wolę bardziej realistyczne wytwory od Iplehouse.
"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."

Awatar użytkownika
verrin
Kontakt:

Post autor: verrin »

KiciaKocia pisze:Nowa limitka od Iplehouse'a - Bianca The Addiction. No cóż... Mnie mnie zachwyciła. Raz, Bianca i jej kaczy dzióbek kompletnie mi się nie widzą. Dwa, wolę bardziej realistyczne wytwory od Iplehouse.
A mi się podoba, tylko te kły są tragiczne...

Awatar użytkownika
Mad-Telepath
Kontakt:

Post autor: Mad-Telepath »

Kły z reguły są tragiczne - nie wiem, czemu w tym przypadku projektanci wykazują kompletną się kompletną ignorancją w dziedzinie anatomii.
Kłopot z myśleniem polega na tym, że kiedy już się zacznie, niełatwo przestać.
Terry Pratchett

Moi chłopcy: http://madtelepath.blogspot.com/

Awatar użytkownika
Only NM
Kontakt:

Na początku myślałam że te kły są namalowane 0.o Kły to tragedia, i cała ta głowa z uszami ni to króliczymi, ni to oślimi...
Jednak jej długie pazurkowate łapki mi się podobają, lubię taki MHROK...Jednak kiedy zobaczyłam ją w tych fantasy partsach to pomyślałam sobie...matko czy ja na pewno jestem na stronie ipla? Czy to nie Soom?
Nawet podobają mi się jej mętne (albo zaćpane) oczęta, i nadęty wyraz twarzy.
Lukrecja, myślę że ta dollfie idealnie będzie się nadawać do odtwórczyni tej postaci (chociaż nie oglądam Gry o tron).
- Dzwonnik z Notre Dame

Awatar użytkownika
Szklanooka
Kontakt:

Post autor: Szklanooka »

Szklanooka pisze:Volks organizuje "Dollfie World Cup" - konkurs na najlepiej pomalowaną główkę. Nadsyłanie zdjęć prac do 30 kwietnia. Do wygrania jest 100,000 jenów, niespodzianka oraz "poważanie współuczestników" xD . Do wyboru są dwie głowy SD.
Obrazek Obrazek
SD Dollfie World Cup Head #01 oraz SD Dollfie World Cup Head #02
Volks opublikował dzisiaj zdjęcia prac finalistów “Dollfie Makeup Championship” do obejrzenia na stronie konkursu www.volks.co.jp/dwc/
W ramach ciekawostki dodam, że do finału dostało się 10 prac: 8 z Japonii oraz 2 zza granicy - w tym jedna z... Polski.

Obrazek

Awatar użytkownika
Only NM
Kontakt:

Szklnooka Wielkie gratulacje, to kolejny dowód na to że masz niesamowity talent! Życzę wygranej, Twój face up jest baaardzo oryginalny taki nie w stylu Volksa (to nie ma być ujma, chcę w ten sposób podkreślić że inne makijaże są utrzymane w podobnej stylistyce).
- Dzwonnik z Notre Dame

Awatar użytkownika
Leela
Kontakt:

Post autor: Leela »

Gratulacje Szklanooka! :brawo: Myślę, że "poważanie współuczestników" już masz. :D
Podobają mi się tylko 3 główki z tych 10, w tym twoja, jest naprawdę oryginalna. Trzymam kciuki!

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Post autor: reiha »

WOW! Gratulacje! :brawo: Twoja główka nie dość, że śliczna, to jest jeszcze najbardziej wyrazista i oryginalna ze wszystkich prac. Trzymam kciuki!

Awatar użytkownika
Szklanooka
Kontakt:

Post autor: Szklanooka »

Dzięki! Tak właśnie myślałam, że jeżeli wybiorą moją do finału to właśnie ze względu na tą inność. Obrazek

Awatar użytkownika
Mad-Telepath
Kontakt:

Post autor: Mad-Telepath »

Nasze poważanie też już masz - od dawna :D A ja pękam z dumy, że jestem z Tobą na jednym forum :klaszcze:
Kłopot z myśleniem polega na tym, że kiedy już się zacznie, niełatwo przestać.
Terry Pratchett

Moi chłopcy: http://madtelepath.blogspot.com/

Awatar użytkownika
laluna
Kontakt:

Post autor: laluna »

gratuluję !!! jestem pod ogromnym wrażeniem :)i trzymam kciuki :serducho:

Awatar użytkownika
EvilCupcake
Kontakt:

Post autor: EvilCupcake »

To tylko potwierdza twój geniusz! :D gratulacje i trzymam kciuki

Awatar użytkownika
nmin
Kontakt:

Post autor: nmin »

Gratuluję! Wzór na czole nie jest w moim stylu, ale pozostały, "standardowy" makijaż twarzy jest perfekcyjny :serducho:
Dolls Around The Corner [Blog] [Facebook]

ODPOWIEDZ