Dollfie Rosemary jestem zauroczona...

Dział dla ball jointed dolls, czyli lalek ze stawami kulkowymi, nie tylko z żywicy.
ODPOWIEDZ
ElvinKinga
Kontakt:

Dollfie Rosemary jestem zauroczona...

Post autor: ElvinKinga »

Mam nowego (a może nie nowego :) ) fioła na punkcie dollfie. Przykra sprawa, ponieważ rodzice otwarcie protestują, nie mogę sobie zbierać na żadną z lalek, a już w ogóle jej kupić. Wszystkie kosztują od 800zł w górę! Przecież to przesada! Wiem, żywica, oczka, włosy, lecz czy niektórzy nie umieją zachować umiaru? Przepraszam, rozpędziłam się... :] Jakby na przykład ta (piękna, misterna, zadbana :serducho: ) lalka kosztowała 500 zł, może 600, nie byłoby takiego halo ( nie, że się czepiam, czy co) o to, że trzeba kilka lat zrywać poziomki u sąsiada, żeby uzbierać. Znów gadam nie na temat :facepalm: ! Nie będę już ( przynajmniej się postaram :] ) rozpisywać się o byle czym. Przeglądam masę stron dziennie, by znaleźć BJD/ Dollfie za przystającą cenę. Mógłby ktoś ( bardzo proszę) , o ilę ktoś ma dać mi jakieś ogłoszenie, lub sprzedać lalkę w typie Rosemary? Jest nieziemska...( Może być używana, bez ubrania, które kosztuje połowę ceny lalki). Link:
Rosemary-DollZone-1-4-girl-SUPER-DOLLFIE-size-bjd-msd

-- 10 lis 2015, o 18:19 --

Proszę... :]

Awatar użytkownika
Miranda
Administrator
Kontakt:

Re: Dollfie Rosemary jestem zauroczona...

Post autor: Miranda »

Jak może być podobna lalka, to może Night Lolita Doll?
night-lolita-doll-t4094.html

ElvinKinga
Kontakt:

Re: Dollfie Rosemary jestem zauroczona...

Post autor: ElvinKinga »

Bardzo piękna, lecz nie mogę, bo nie mam (raczej mama nie ma) karty zagranicznej (tej do płacenia. Spróbuję ją znaleźć na polskich stronach :D

ODPOWIEDZ