[MH] Nowości, plotki, zapowiedzi
- kenereri
- Kontakt:
Re: [MH] Nowości, plotki, zapowiedzi
Oni już chyba sami nie wiedzą jak mają te lalki określać. Ghoulia też była z fang clubu a nazywa się Deluxe. Rochelle ma jakieś oznaczenie?
Muszę się wyżalić, że moje lalkowe inwestycje to niewypał. Kupiłam potwora z czarnej laguny z myślą, że wymienię go na jakąś inną scullectorkę, a okazało się, że to chyba najgorzej sprzedająca się lalka ze wszystkich scullek. Minęło już 9 miesięcy, a nadal wisi na Amazonie i, o borze zielony, Walmarcie, jakiś koszmar.
Muszę się wyżalić, że moje lalkowe inwestycje to niewypał. Kupiłam potwora z czarnej laguny z myślą, że wymienię go na jakąś inną scullectorkę, a okazało się, że to chyba najgorzej sprzedająca się lalka ze wszystkich scullek. Minęło już 9 miesięcy, a nadal wisi na Amazonie i, o borze zielony, Walmarcie, jakiś koszmar.
- GooliopeJ
- Kontakt:
No niestety muszę przyznać, że choć linia Skullector jest moją ulubioną to potwora z czarnej laguny uważam za największy niewypał, zaraz po Frankensteinie, kolejny jest Dracula, to trzy najgorsze lalki z serii (no, cztery bo Frankenstein to dwupak, których bym nie chciała). Również nie podobają mi się Addamsi na których czekałam najbardziej, nie że lalki są brzydkie ale po prostu nijakie bez wyrazu, na szczęście Netflixowa Wednesday mi to zrekompensowała bo mam i uwielbiam. Moje najulubieńsze to rzecz jasna Jack i Sally, cudo, Chucky, bliźniaczki, Greta, Lydia (marzenie), Elvira, Young Hee, Annabelle też jest super, reszta w porządku. Nie mogę się doczekać Gnijącej Panny Młodej, na pewno zechcę kupić, bardzo mi się podoba, podobna do Sally, te z Us też mi się podobają, lubię ciemnoskóre fajnie wyszły, bardzo jestem ciekawa M3gan bo creepy laleczki to mój ulubiony motyw. Marzy mi się jeszcze najbardziej dwupak z Ze Śmiercią Jej do Twarzy, Zmierzch, do którego mam sentyment z lat nastoletnich, fajna byłaby też Koralina, Nawiedzony Dwór np Sally Slater (ją niedawno co prawda genialną zrobił Disney ale ciekawa jestem jej w wersji MH), Bellatrix z HP (ale to raczej zbyt potężna marka sama w sobie by MH się za nią wzięło). No niestety miałam dużą kolekcję skullectorek w tym właśnie Sally z Jackiem i Chucky ale wszystkie z bólem serca musiałam sprzedać bo potrzebowałam gotówki na zakup swojego futrzaka, teraz aktualnie mam tylko Young Hee
Ale cieszę się, że wychodzi kolejny Beetlejuice, niby trochę bez sensu bo mogliby się wziąć za inne filmy ale pierwotna wersja chodzi w kosmicznych cenach i nie stać mnie na nią więc liczę, że ta teraz będzie tańsza i wreszcie uda mi się upolować Lydię.
- GooliopeJ
- Kontakt:
Uwaga, najnowszy dwupak z Beetlejuice'a jest już na Allegro i to za niecałe 500 zł, jeśli komuś zależy to spieszyć się bo pewnie zaraz zniknie a za taką cenę zwłaszcza dwupaku już się nie upoluje, mi się udało i jestem przeszczęśliwa bo od lat marzyłam o pierwotnej Lydii (która co prawda jest ładniejsza od tej, kapelusz i czarny błyszczący strój) i wreszcie się udało, myślę, że okazja świetna 
- kenereri
- Kontakt:
Jak dla mnie Greta i Powtór z laguny najlepsze scullki.
Ale ja lubię jak monsterki są potworami z krwi i kości.
- GooliopeJ
- Kontakt:
Tak, Greta jest niesamowita, nieosiągalne marzenie
Dzisiaj dotarł do mnie bardzo szybko dwupak Beetlejuice więc nie mogę się doczekać aż po pracy otworzę, pierwszy co prawda podoba mi się bardziej ale Lydia to i tak spełnione marzenie
No i nie mogę się doczekać Cupid G3, jest genialna! Jinafire oryginalnej nigdy nie lubiłam a ta z G3 to jedna z moich ulubionych lalek, Spectra, Catty i Venus też wyszły im lepiej niż pierwotne no i ta Draca też z G3 w czarnym kapeluszu jest cudowna, bardzo ją lubię. No i Lenore, to moje najulubieńsze MH które mam.
- kenereri
- Kontakt:
Ja też bardzo lubię G3 i uważam, że pomijając basici głównej 5 z G1, to G3 ogólnie wyszło im lepiej jeżeli chodzi o designy postaci.
- Netta
- Kontakt:
Dawno mnie tu nie było
Ale lalkowanie wciąż mam we krwi
Kupiłam sobie Twylę SDCC na stronce Mattela, dostawa na jesień będzie
Miałam szczęście, bo Twylka wyprzedała się w 2 godziny około...kolejkowanie było, ale udało mi się w 1-szych minutach kupić ją (bałam się, ze zejdzie w 15 minut, bo tak ponoć z zeszłoroczną Ghoulią było)
A i Lagoonę Reel Drama też mam zamówioną, wrzucę jej foty przy najbliższej okazji
Ale lalkowanie wciąż mam we krwi
Kupiłam sobie Twylę SDCC na stronce Mattela, dostawa na jesień będzie
Miałam szczęście, bo Twylka wyprzedała się w 2 godziny około...kolejkowanie było, ale udało mi się w 1-szych minutach kupić ją (bałam się, ze zejdzie w 15 minut, bo tak ponoć z zeszłoroczną Ghoulią było)
A i Lagoonę Reel Drama też mam zamówioną, wrzucę jej foty przy najbliższej okazji