OOAK Peri and Pearl Serpentine by Katalin Szabó-Varga, on Flickr[MH] Great Scarrier Reef
- reiha
- Kontakt:
- Ciabas
- Kontakt:
Re: [MH] Great Scarrier Reef
Teraz to są prawdziwe Perełki ♡.♡ (gra słów nie zamierzona)
Chciałabym w każdym obudzić bohatera
- EvilCupcake
- Kontakt:
O mamo. *^* Są cudowne! Mam do przemalowania camową syrenkę i nie mam pomysłu jak jej ogon farbą potraktować żeby nie zostawała mi na rękach zawsze jak jej dotknę.
- Balbinka
- Kontakt:
Unniedolls - uwielbiam jej projekty i do tego kobitka ma masę fajnych tutoriali
warto zajrzeć na jej stronę i na youtube poszukać 
There is no emotion, there is peace.
There is no ignorance, there is knowledge.
...
There is no ignorance, there is knowledge.
...
- EvilCupcake
- Kontakt:
- ingrid
- Kontakt:
Gratuluję nabycia Kali!
- EvilCupcake
- Kontakt:
Dziękuję.
Dorwałam ją razem z Batsy i Kjersti w tesco za 49,99.

- ingrid
- Kontakt:
Za ile? I ja nic o tym nie wiedziałam? Dopiero teraz mi to mówisz
?
- EvilCupcake
- Kontakt:
Nie mam pewności, czy to we wszystkich tesco, czy to tylko moje jakieś wyróżnione. XD
- reiha
- Kontakt:
59,99 w leklerku, ale to i tak zbyt wygórowana cena dla lalki w której chcę tylko ręce. Odbija mi już totalnie 
pierwsze co zrobiłam to spaliłam jej włosy wrzątkiem </3 zamówiłam kanekalon dla innej lalki, ale jeśli tak ma wyglądać moja praca z nim, to chyba podziękuję.

jej kolor jest paskudny, marzy mi się czteroręka ludzka lalka. Mogłaby być ludzko-blada, albo granatowa ewentualnie.
potrzebna mi przerwa od siebie ale nie wiem jak i nie wiem gdzie, więc albo śpię przez cały dzień, albo zapycham się lalkami
pierwsze co zrobiłam to spaliłam jej włosy wrzątkiem </3 zamówiłam kanekalon dla innej lalki, ale jeśli tak ma wyglądać moja praca z nim, to chyba podziękuję.

jej kolor jest paskudny, marzy mi się czteroręka ludzka lalka. Mogłaby być ludzko-blada, albo granatowa ewentualnie.
potrzebna mi przerwa od siebie ale nie wiem jak i nie wiem gdzie, więc albo śpię przez cały dzień, albo zapycham się lalkami
- Malina
- Kontakt:
A mi się podoba Twoja paskuda
Może to zasługa fajnych zdjęć, ale nie żałowałabym tych 60 zł na Twoim miejscu.
Co do spania, to mam tak samo. Planowałam aktywny i kreatywny urlop, miesiąc minął, a ja jedyne co zrobiłam, to nakupowałam lalek i się wyspałam
Co do spania, to mam tak samo. Planowałam aktywny i kreatywny urlop, miesiąc minął, a ja jedyne co zrobiłam, to nakupowałam lalek i się wyspałam
- ingrid
- Kontakt:
W Lecklerku mają takie promocje? Nawet dosyć tanio. Kale można było spotkać w podobnej cenie w Tesco, ale Posei tam nie widziałam. Natomiast z tych trzech z wymiany, to Jelonka jest chyba obecnie dosyć trudna do spotkania, a Trollka i Batsy jeszcze chodzą w przystępnych cenach.
Bardzo ładne zdjęcia Ci wyszły
, wyraźne ciekawe ujęcia, artystyczne.
Z tym spaniem i szukaniem sobie zajęć, to tak różnie bywa, albo to przemęczenie, może z powodu obniżonego nastroju, pogoda robi swoje, czy brak motoru napędowego w postaci systematycznej aktywności, albo po prostu brak miejsca, czasu, narzędzi na działania artystyczne, czy brak fizycznie otoczenia, osób, które podzielają wspólnie pasje. Dobrze, że jest internet
.
Reiha wszyscy patrzą na świat poprzez pryzmat Ja i każdy każdego dnia zaczyna dzień oraz go kończy ze swoim Ja
Bardzo ładne zdjęcia Ci wyszły
Z tym spaniem i szukaniem sobie zajęć, to tak różnie bywa, albo to przemęczenie, może z powodu obniżonego nastroju, pogoda robi swoje, czy brak motoru napędowego w postaci systematycznej aktywności, albo po prostu brak miejsca, czasu, narzędzi na działania artystyczne, czy brak fizycznie otoczenia, osób, które podzielają wspólnie pasje. Dobrze, że jest internet
Reiha wszyscy patrzą na świat poprzez pryzmat Ja i każdy każdego dnia zaczyna dzień oraz go kończy ze swoim Ja
- reiha
- Kontakt:
wszystkie duże syrenki były po tyle, małe tylko 10 złotych tańsze.
było dużo jelonek, trollek i nietoperek, ale po 89,99, niech sobie wsadzą. to znaczy moja też tyle kosztowała, ale byłam zdesperowana chciejem, na pozostałych dwóch tak bardzo mi nie zależy. jakoś tam w leklerku nie chcą schodzić im lalki, z czego bardzo się cieszę. jeszcze znam jeden taki zapomniany przez lalkowych zbieraczy kerfur.
było dużo jelonek, trollek i nietoperek, ale po 89,99, niech sobie wsadzą. to znaczy moja też tyle kosztowała, ale byłam zdesperowana chciejem, na pozostałych dwóch tak bardzo mi nie zależy. jakoś tam w leklerku nie chcą schodzić im lalki, z czego bardzo się cieszę. jeszcze znam jeden taki zapomniany przez lalkowych zbieraczy kerfur.
- ingrid
- Kontakt:
89 zł za jelonkę, to naprawdę tanio, szczególnie biorąc pod uwagę, że ani na Allegro za bardzo jej nie ma, w sklepach online też z nią ciężko. We Wrocławiu, we wszystkich marketach, które odwiedziłam, to obecnie mają ją tylko w jednym carrefour (chyba, że zrobili gdzieś dostawę) i do tego lalka jest z odpryskami gumy na twarzy, wyceniona na ok 130zł. Poseę też za tanio nie mają, w carrefour również ok 130zł, a w innych sieciach ceny właściwie podobne, chociaż Posea chodzi online akurat w ciekawych ofertach. Trudno dzisiaj spotkać Amanitę, Isi, Finnegana. Natomiast Kala, Posea, Bliźniaczki, Trollek i Batsy są jeszcze do znalezienia w miarę okazyjnie.
- Manhamana
- Kontakt:
Dorwałam Zroślaki w tesco za 32 i jestem zachwycona całym ogonem- mobilny! Jak na takie plastikowe ustrojstwo wyszło bardzo fajnie!