[MH] Frights, Camera, Action!

Wszystko o Monsterkach
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
LuLu
Kontakt:

Re: [MH] Frights, Camera, Action!

Post autor: LuLu »

Po nazwisku wnioskuję, że faktycznie mogą być rodziną :D I ten kluczyk na plecach!
Broken Doll in the Middle of Chaos...

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Post autor: reiha »

Nie zauważyłam kluczyka :D I zawsze myślałam, że jej tatą jest człowiek - szalony naukowiec. A konkretnie doktor Horrible, no bo gogle i pingwinek o imieniu Penny :P

Obrazek
Obrazek
:P

Awatar użytkownika
LuLu
Kontakt:

W sumie... Jej ojcem według bio chyba faktycznie jest szalony naukowiec. Hmm... Ciekawa sprawa xD

Awatar użytkownika
KiciaKocia
Kontakt:

Post autor: KiciaKocia »

Przecież nikt nie powiedział, że szalony naukowiec, ojciec Robecci, musiał być człowiekiem, nie?
"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."

Awatar użytkownika
LuLu
Kontakt:

W sumie prawda :D Chociaż mi to jakoś logicznie nie leży, ale w MH nie ma logiki.

Awatar użytkownika
EvilCupcake
Kontakt:

Post autor: EvilCupcake »

W tesco widziałam lalki FCA, niestety bez tej która mnie najbardziej interesowała, Viperiny.
Clawdia jest o dziwo bardzo ładną lalką, pierwsza szczeżuja którą bym mogła mieć.
Honey jak mi się podobała, tak dalej mi się podoba. Nic dodać nic ująć tylko szkoda, że całych nóg nie ma w tych pnączach.
Elissabat mnie rozczarowała, nie podoba mi się w niej nic z wyjątkiem koloru włosów i butów.

Awatar użytkownika
Dampirg85
Kontakt:

Post autor: Dampirg85 »

Nie wiem czy ktoś o tym pisał... Ale na necie można już ściągnąć pełną wersję filmu "Strach, Kamera Akcja" w polskiej wersji językowej. :brawo:
Film nie powala, ale i nie rozczarowuję. Polecam go wszystkim miłośnikom filmowych przygód straszyciółek. ^^

Mam nadzieję, że nikogo nie wkurzę tą informacją ale...
W filmie pojawiła się nowa postać (dosłownie na niecałe 2 minuty), w której totalnie się zakochałem. :zakochany:
Chodzi tu o Scary Stone, najbardziej znana przerarzystka w całym Hollyduch.
Panna Stone nie wnosi nic nowego do samego filmu ale potwornie spodobała mi się jej postać. Gdyby Mattel postanowili wypuścić na rynek lalkę Scary Stone, to nie wahałbym się przed jej kupnem. :zakochany:

Oto kilka ujęć uroczej Panny Stone:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Post autor: Mangalarga »

reiha pisze:Obrazek
To podobno Hexiciah Steam, czy on nie miał być tatą Robekki? Wygląda jak robot :P I czy ten film miał już premierę? :facepalm:
źródło
Proszę, proszę, proooszę, niech zrobią jego lalkę! Inspirację Edgarem A. Poe widać na kilometr! :zakochany:
Obrazek

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

To jednak nie był taka Robekki, tylko słynny reżyser, Strachantino. Miałam nieprzyjemność obejrzeć po polsku i bardzo nie podobał mi się dubbing :( Film był przeokropnie nudny, aż żałuję, że nie spędziłam tego czasu przy Hannibalu.

Awatar użytkownika
Dampirg85
Kontakt:

Post autor: Dampirg85 »

reiha pisze:To jednak nie był taka Robekki, tylko słynny reżyser, Strachantino. Miałam nieprzyjemność obejrzeć po polsku i bardzo nie podobał mi się dubbing :( Film był przeokropnie nudny, aż żałuję, że nie spędziłam tego czasu przy Hannibalu.
Film też mnie nie powalił, ale może nie byłem dla niego aż tak surowy, bo nie spodziewałem się po nim zbyt wiele. Przywykłem już do tego, że filmy z pod znaku MH, są raczej średnie i trochę chaotyczne. Wydaje mi się że bardziej służą jako materiały promocyjne lalek dostępnych w sklepach lub tych co mają się dopiero pojawić. :mysli: Jednak czasem gdy nie mam już nic do oglądania, to lubię sięgnąć po filmy MH, nawet tylko dla samego oglądania grona straszyciółek. ^^

Awatar użytkownika
astridnat
Kontakt:

Post autor: astridnat »

Już dotarła do mnie Cleo, ale mam do niej mieszane uczucia. Ma kiepsko rotowane puszące się włosy i ten irytujący znaczek pod okiem. Zastanawiam się, czym mogłabym go zmazać.

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Ładne zdjęcia :) Nie zauważyłam, że zrobili jej zielony znaczek (kryształek?), faktycznie lepiej wyglądałaby bez. Moja Cleo Lab Partners nie dość, że zezowata, to jeszcze dostała znaczek na wysokości ust :| Muszę się go pozbyć, ale teraz nie mam odwagi.
Rozpuszone włosy Roszpunki z lumpa naprawił olejek rycynowy z Green Pharmacy, ale jeszcze nie testowałam go na innych lalkach, więc nie wiem czy to na pewno jego zasługa. Na bariokoniu nie zrobił wrażenia.

Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Post autor: Mangalarga »

astridnat pisze:Zastanawiam się, czym mogłabym go zmazać.]
Ja swojej (piżamkowej) usuwałam najpierw sam znaczek rossmanowym zmywaczem do paznokci i patyczkiem higienicznym. Zeszło bardzo ładnie :)
Obrazek

Awatar użytkownika
hamtaro_wielki
Kontakt:

Post autor: hamtaro_wielki »

Mangalarga pisze:
astridnat pisze:Zastanawiam się, czym mogłabym go zmazać.]
Ja swojej (piżamkowej) usuwałam najpierw sam znaczek rossmanowym zmywaczem do paznokci i patyczkiem higienicznym. Zeszło bardzo ładnie :)
Ja swojej basicowej Draculaurze zdrapałm :) ale zmywacz też się nada :)

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Właściwie ta Operetta w prostych włosach mogłaby być całkiem interesująca... :mysli:

AaaaaaaaaaaaaaaAaaaa idź sobie głupia myślo, ja już mam wystarczająco dużo lalek!

Obrazekmonster high by mafko_13, on Flickr

Obrazekmonster high by mafko_13, on Flickr

ODPOWIEDZ