[MH] Nowości 2016
- ingrid
- Kontakt:
- Annorelka
- Kontakt:
Re: [MH] Nowości 2016
Do mistrzów OOAK średnio mi pasuje, bo widziałam, zę tutaj też wrzucacie fajne customy mosterek, więc...
https://scontent-lhr.xx.fbcdn.net/v/t1. ... e=580CED3D
JAK ORYGINAŁ!
https://scontent-lhr.xx.fbcdn.net/v/t1. ... e=580CED3D
JAK ORYGINAŁ!
- EvilCupcake
- Kontakt:
Ostatnio się nią zachwycałam i jak dla mnie spokojnie nadaje się do mistrzów. 
- reiha
- Kontakt:
-
emry
- Kontakt:
Czy ta torebka nie jest identyczna jak torebka Vandali? 
"Wątpienie jest moją religią."
~Carlos Ruiz Zafón, "Gra anioła"
- trujewszczak
- Kontakt:
Jest.emry pisze:Czy ta torebka nie jest identyczna jak torebka Vandali?
- reiha
- Kontakt:
jest nowy trailer Welcome to Monster High, na którym wszyscy wieszają psy, bo zupełnie kasuje poprzednią historię - link.
- EvilCupcake
- Kontakt:

http://oi64.tinypic.com/11h6om8.jpg <--- duże zdjęcie
-Chłopy wyglądają tragicznie. (mam nadzieję, że to coś, koło tego czegoś zielonego to nie Gil lub Billy)
-Jestem więcej niż pewna, że w tej wersji Abbey zamienia się w tego paskuda z różową grzywką, co stoi w tle. :c Jakoś mnie to nie przekonuje.
-Clawdeen jest totalnie nijaka i wygląda na to, że mattel zrezygnował z Clawdii, Clawda i Howleen, ewentualnie zrobił z nich szczeniaki.
-Jeśli Lagoona ma mieć adhd, to ja z miejsca podziękuję.
-O dziwo Toralei wygląda dobrze. (mają szczęście!) Obok niej stoi nowy kotołak? Oby nie zastępstwo za bliźniaczki.
Wychodzi na to, że jestem jedną z tych osób co wieszają psy, ale naprawdę nie mogę się przemóc do nowego wizerunku monster high. Wszystkie postacie wydają się być takie... wypierdkowate.
- ingrid
- Kontakt:
To wielkie coś? to Abbey? W sumie racja
, poszukiwałam jej na fotce i nie mogłam znaleźć, a ta wielka kula wygląda mi na yeti i podpisuję się pod te przypuszczenie, że Abbey mutuje na włochatą kulę al'a śnieżną. Nie mogli jej po prostu dodać wzrostu? ciekawe, czy będzie też lalka w tej zmutowanej wersji? Jeden wielki gumowy odlew
Kotołak, obok Toralei, to może jakiś Kot, Facet.
Twyla i Venus również mają się podobnie, chociaż Venus dostała jakiegoś zeza, a Twyli może się urosło.
Ciekawe, co zrobili z moją kochaną Robeccą, może zrobią dla niej nową linię lalek i zupełnie inną serię po za MH
Byłoby cudownie, taka wioska robotów z dala od MH rebootu.
Streszczając. Cała zmiana wyszła im według mnie fatalnie. Szczególnie w odniesieniu do poprzedniego projektu i uważam, że gdyby wystartowali z tym projektem, jako pierwszym, to nie zdobyliby, aż tak dużej popularności i to z czym się pożegnali pewnie ratowałoby ich jako reboot. Po prostu seria w pewnym sensie upadła, zaniedbali temat, potencjał już był, to co jest teraz, to cofanie się w temacie.
Wieszać psy, to za mało, Nie mniej, jak pojawią się nowe ciekawe postacie, Jakiś Koci facet, Nowa Kosmitka, czy inny interesujący ktoś, to warto pojedyncze sztuki dozbierać. Całość raczej nie jest warta szczególnej uwagi, nie wnosi wiele nowego, a sporo ujęła staremu. Chociaż może się rozkręcą i jeszcze nas zaskoczą, ciekawymi mebelkami, pomysłami, seriami, lub po prostu wrócą na stary dobry tor, albo znajdą jeszcze lepszy.
Kotołak, obok Toralei, to może jakiś Kot, Facet.
Twyla i Venus również mają się podobnie, chociaż Venus dostała jakiegoś zeza, a Twyli może się urosło.
Ciekawe, co zrobili z moją kochaną Robeccą, może zrobią dla niej nową linię lalek i zupełnie inną serię po za MH
Streszczając. Cała zmiana wyszła im według mnie fatalnie. Szczególnie w odniesieniu do poprzedniego projektu i uważam, że gdyby wystartowali z tym projektem, jako pierwszym, to nie zdobyliby, aż tak dużej popularności i to z czym się pożegnali pewnie ratowałoby ich jako reboot. Po prostu seria w pewnym sensie upadła, zaniedbali temat, potencjał już był, to co jest teraz, to cofanie się w temacie.
Wieszać psy, to za mało, Nie mniej, jak pojawią się nowe ciekawe postacie, Jakiś Koci facet, Nowa Kosmitka, czy inny interesujący ktoś, to warto pojedyncze sztuki dozbierać. Całość raczej nie jest warta szczególnej uwagi, nie wnosi wiele nowego, a sporo ujęła staremu. Chociaż może się rozkręcą i jeszcze nas zaskoczą, ciekawymi mebelkami, pomysłami, seriami, lub po prostu wrócą na stary dobry tor, albo znajdą jeszcze lepszy.
- reiha
- Kontakt:
mi się wydaje, że postać obok Tory to Clawd Wolf 
-
emry
- Kontakt:
Albo mi się zdaje, albo wszyscy mają wytrzeszcz. I wielkie głowy (panowie też). Ciekawe, jak po reboocie będą wyglądać lalki facetów... Mam nadzieję, że przynajmniej im wyjdzie to na dobre 
"Wątpienie jest moją religią."
- reiha
- Kontakt:
emry pisze:Albo mi się zdaje, albo wszyscy mają wytrzeszcz. I wielkie głowy (panowie też). Ciekawe, jak po reboocie będą wyglądać lalki facetów... Mam nadzieję, że przynajmniej im wyjdzie to na dobre

od ruby_zrb (Instagram)
- Soihime
- Kontakt:
Mnie się tam Duce podoba. Obecnie te męski lalki MH mają dziwnie pokrzywione twarzoczaszki :<
- EvilCupcake
- Kontakt:
Jak dla mnie to zdeformowali mu twarz jeszcze bardziej.
- Suriri
- Kontakt:
A ja jestem ciekawa tego filmu, podoba mi się koncepcja wyglądu postaci
. Po prostu obejrzę to jako odrębną historię,bez powiązań do tego co było do tej pory. Nowe lalki też mi się podobają - myślę, że fajnie mieć taką i taką wersję, zawsze to jakieś urozmaicenie. Zresztą często bywa, że najpierw na coś psioczymy, a potem jak już się poogląda i pomaca to zdanie diametralnie się zmienia 
mój flickr: https://www.flickr.com/photos/116456933@N02/