Mamy nowe znaki.
WICKED WINTER by MATTEL, INC. with the description DOLLS, DOLL CLOTHING AND DOLL ACCESSORIES, DOLL PLAYSETS AND ACCESSORIES THEREFOR.
Mam nadzieję, że to Everki, bo mają dużo dodatków, a okrutna zima wymaga wielu uroczych ocieplaczy, wzorzystych legginsów, kapturów obszytych futrem, grubych swetrów, czapek z uszami i puchatych nauszników

I Everki częściej występują w rękawiczkach, chociaż wolałabym duże, materiałówe, takie na kciuk i resztę serdelków. Albo wmoldowane mitenki. Och.
Wolałabym, żeby to nie była kontynuacja serii łyżwowej, bo wyglądała biednie.
(chociaż sądząc po ilości tagów mogą być częścią łyżew, a może nawet filmu)
MOONLIGHT HALLOWEEN by MATTEL, INC. with the description DOLLS, DOLL CLOTHING AND DOLL ACCESSORIES.
Ghouls Rule 2 + dodatki świecące w ciemności -> TAK!
DREAM DATE by MATTEL, INC. with the description DOLLS, DOLL CLOTHING AND DOLL ACCESSORIES.
Myślę o serii dwupaków, tej w której do tej pory wyszła Ghoulia i Slo, Roszela i ten facet (Roszela i Kotarzyna?!), ale tylko Twyla kojarzy mi się ze snami, a ona nie ma chyba chłopca? Mały, męski lalek, ojej
Ale-ale dream częściej występuje przy Everkach, więc może Briar + Pan żaba, czy tam z kim ona jest, byle tylko nie byli tak biedni jak Raven i Dexter w podomkach.
źródło