Comic-Con 2014

Wszystko o Monsterkach
Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Re: Comic-Con 2014

Post autor: reiha »

Nie szukałam za bardzo i nie wczytywałam się :P
No więc podobno wyszedł everkowy annual, więc podejrzewam, że to zdjęcie jest z niego. No ale pamiętnikowe! Więc lalkę powinniśmy dostać.
Obrazek
glassslippers-and-tinywhiskers.tumblr.com

- -
Fakty o dzisiejszych lalkach :P
- Lorna jest na mniejszym ciele, ale jej szyja jest dłuższa - ma to po swoim ojcu :P
- "Lorna’s freaky flaw is that, much unlike her elusive parents, she can’t help photobombing. she’s never witnessed a photo she didn’t want to be a part of!" - lubi być fotografowana czy nie? :facepalm: Nie rozumiem :|
- River jest na mniejszym ciele i dopiero uczy się jak być żniwiarzem, dlatego na jej kosie jest słitaśna kokardka, a przez jej przezroczyste łydki i przedramiona prześwitują kości (faktycznie! nie zauważyłam tego wcześniej),
- można wyjąc nogę Vandali ze stawu (będę ją kochała nawet z tą drewnianą, tak mi się podoba :zakochany:), na jej nodze jest wyrzeźbione popiersie... chyba chodzi o galion, ale piszą coś o maszcie? Na maszcie są twarze?
- o, i Casta na 100% jest na dużym ciele.
tutaj można wszystko przeczytać po angielsku.
- Marisol jest córką Maricoxi. Ktoś gdzieś przypuszczał, że ma nogi od większych lalek, ale nie mogę tego znaleźć :P No i to trochę takie gdybanie, więc nie wiem czy jest sens.

Awatar użytkownika
Blu Nectarine
Kontakt:

Post autor: Blu Nectarine »

"(...) she’s never witnessed a photo she didn’t want to be a part of!" W wolnym tłumaczeniu - nie ma zdjęcia, którego nie chciałaby photobombować :P Więc tak, lubi zdjęcia bardzo :lol:
I decide what the tide will bring
>>>http://bludolls.blogspot.com/<<<

sylvier
Kontakt:

Post autor: sylvier »

oj,za dużo nowości.
większość już była dostępna na necie , ale ta wczoraj zaskakuje :D
parka randka-taka se :P
Lorna McNessie - poczekam na więcej fot, bo ta szyja odstrasza. a sam motyw z p wymiana uczniów fajny, daje dużo możliwości. Marisol jakoś nie podoba mi sie .
seria Haunted- matell chyba odkrył nowy rodzaj plastiku :D
Da Bloons- proszę by ta noga byla prototypem, albo by sam but zrobili do pary normalny.
River Styxx - czego mi tu za dużo, ale ogólnie fajnie
duchowe monterki-super, chce Twyle

Gloom and Bloom i Freaky Field Trip jak dla mnie zapychacze, nic jakoś szczególnego. Chociaż Venus będę obserwować.

EAH- szkoda ze brak nowości :/

Awatar użytkownika
Vainz
Kontakt:

Post autor: Vainz »

Obrazek
Z instagrama MH.
Vinylowa figurka?

Awatar użytkownika
Grażyna
Kontakt:

Post autor: Grażyna »

Człowiek-hurtownik prawi:
I can wait to see the entire vinyl collection, there are about 20 of them. Have they revealed the High and Low price Haunted dolls? If so, I wonder why they haven't revealed the 3 medium price Haunted dolls. Loma Nessa is one of the Exchange dolls, there are 12 of them, and 8 are new characters. Mattel is going to have a fun promotion with that collection.
Cudownie. Więcej lalek :facepalm:
Obrazek

Awatar użytkownika
kmaja
Kontakt:

Post autor: kmaja »

Grażyna pisze:Człowiek-hurtownik prawi:
I can wait to see the entire vinyl collection, there are about 20 of them. Have they revealed the High and Low price Haunted dolls? If so, I wonder why they haven't revealed the 3 medium price Haunted dolls. Loma Nessa is one of the Exchange dolls, there are 12 of them, and 8 are new characters. Mattel is going to have a fun promotion with that collection.
Cudownie. Więcej lalek :facepalm:
I bardzo dobrze, bo te budynie co do tej pory pokazali bardzo słabe. :pudło:

Awatar użytkownika
Blu Nectarine
Kontakt:

Post autor: Blu Nectarine »

Obrazek
z FB

Urocze ale po co? :mysli:
I decide what the tide will bring
>>>http://bludolls.blogspot.com/<<<

Awatar użytkownika
MajorMistakes
Kontakt:

Post autor: MajorMistakes »

Obrazek
Wisdom comes from experience. Experience is often a result of lack of wisdom.

http://offwithmyheadhead.blogspot.com/

Awatar użytkownika
EvilCupcake
Kontakt:

Post autor: EvilCupcake »

A ja przyznam, że co najmniej przeciętne. Na ciemnym zdjęciu zapowiadało się na coś uroczego jak figurki cu-poche.

-- 27 lip 2014, o 23:36 --

A! Może i wyjdę na mało wybredną, ale mnie się podobają prawie wszystkie nawiedzone lalki, nie licząc faceta i Clawdeen, Draculaura jest mi obojętna.
Ehhh tyle lalek. Lorna, River, Vandala, nawiedzona Twyla - śliczności. Podobają mi się też obie kotołaczki, może sprawię sobie Torę w tym wydaniu, albo, jeśli nie dorwę bejzika, Catrine.
Intryguje mnie to brązowe w kapeluszu... To jest to od wielkiej stopy czy innej małpowatej? Na tym zdjęciu wygląda na największą paskudę z tego co pokazali, czekam na więcej.

Awatar użytkownika
Lukrecja
Kontakt:

Post autor: Lukrecja »

EvilCupcake pisze:Ehhh tyle lalek. Lorna, River, Vandala, nawiedzona Twyla - śliczności.
O TAK! Mi też one się bardzo podobają! Pragnę ich wszystkich, a najbardziej piratki :D
EvilCupcake pisze:Intryguje mnie to brązowe w kapeluszu... To jest to od wielkiej stopy czy innej małpowatej? Na tym zdjęciu wygląda na największą paskudę z tego co pokazali, czekam na więcej.
Hę?? Jakie brązowe w kapeluszu?? Chodzi Ci o Mari Sol :co?:

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Od Wielkiej Stopy jest ta
Obrazek

Też jestem zachwycona nawiedzoną serią :zakochany: Większością. Nie rusza mnie River, ten chłopiec i Draka, ale pozostałe :zakochany: :zakochany: Usycham z tęsknoty za piratką ;(

No i gdzie te nowe Everki?!

Awatar użytkownika
Lukrecja
Kontakt:

Z Haunted chcę wszystkie oprócz Draki, Clawdeen i Spectry :zakochany:
Z Exchange pragnę co najmniej czterech :slinka:
reiha pisze:No i gdzie te nowe Everki?!
No właśnie miały być... a przynajmniej liczyłam na Kitty ;(

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Zapomniałam o Spectrze, też jej nie chcę. Wygląda jak każda inna Spectra. Powinni albo odpuścić ją sobie w tej serii, albo zrobić ją w jakimś megawypasionym stroju i w gigantycznym pudełku, żeby pokazać że jest Głównym Duchem :P
(pasowałaby tu jeszcze syrena z Upiornych Połączeń :P)

W Exchange namiętnie pożądam Lagoony (nie wiem teraz czy wykreślić z wishlisty filmową) i jestem ciekawa pozostałych. Mari Sol wygląda trochę infantylnie (warkoczyki, mnóstwo paskudnych kolorów), ale może na żywo będzie przewspaniała :P Szkoda, że ogon Lorny nie wlecze się po ziemi...

Awatar użytkownika
Lukrecja
Kontakt:

reiha pisze:W Exchange namiętnie pożądam Lagoony (nie wiem teraz czy wykreślić z wishlisty filmową)
Myślę, że ta Lagoona będzie fajniejsza od filmowej (w Exchange jest Hiszpanką!). Też jej pożądam :zakochany:
I chcę Drakę, bo jest w tej serii Japonką.... i fajnie jej z tym :P

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Weszłam teraz na forum monsterkowym (miałam nadzieję, że może mają jakieś zdjęcia everek :P :P) i człowiek-hurtownik pisze, że w serii Monster Exchange ma być 8 nowych postaci :cwaniak:

ODPOWIEDZ