[MH] Frights, Camera, Action!
- EvilCupcake
- Kontakt:
Re: [MH] Frights, Camera, Action!
Operetta wygląda jakby jej coś na głowie zdechło XD
Robecca jest bardzo ciekawa, mam nadzieję, że wyjdzie jako lalka ,____,
Robecca jest bardzo ciekawa, mam nadzieję, że wyjdzie jako lalka ,____,
- Saikou
- Kontakt:
Oby, wtedy to by chyba było jej najciekawsze wydanie, szczególnie ze względu na ten kapelusz 
- reiha
- Kontakt:
Fatalnie, kolejna Robecca do pożądania :<
A chcecie zobaczyć cały trailer?
Elizce ładnie w spiętych włosach http://www.youtube.com/watch?v=QJyyDSvDsKo
I znowu nie ma nowej Ghoulii!
A chcecie zobaczyć cały trailer?
I znowu nie ma nowej Ghoulii!
- Mangalarga
- Kontakt:
- Saikou
- Kontakt:
No tak się właśnie zastanawiałam czy to aby na pewno on, ale skoro nie tylko mi się nim wydaje to pewnie nim jest, a w takim wypadku to jeszcze bardziej nie mogę się doczekać tego filmuMangalarga pisze:Tam jest Edgar Allan Poe!
- Szklanooka
- Kontakt:
Nie wiem czemu sobie ubzdurałam, że Elissabat jest wzrostu Howleen a jak patrzę po fotkach to ona jest normalna. Czy ona ma mold Draki? Bo jest taka podobna.
- Lukrecja
- Kontakt:
Pewnie dlatego:Szklanooka pisze:Nie wiem czemu sobie ubzdurałam, że Elissabat jest wzrostu Howleen a jak patrzę po fotkach to ona jest normalna.
Grażyna pisze:Tak wszyscy plotkowali w internetach, jej niższy wzrost był nawet przyjmowany za pewnik.Lukrecja pisze:A miała być?reiha pisze:Wcale nie jest niższa!![]()
Przypuszczam, że wzięło sie to z tego promo, które wyciekło podczas SDCC. Elizka zestawiona z Clawdią i gigantycznym afro Hani faktycznie wydaje się być mikruską![]()
Co do samej lalki, mam mieszane uczucia. Dla mnie jest to po prostu kolejna Draka. Emo-goth-mhrok-Draka, ale jednak tylko Draka...
Mnie też się wydaje, że to albo mold Draki, albo bardzo podobny. Jak ją zobaczyłam, na pierwszych fotkach z SDCC byłam pewna, że to nowa Draka. Może nawet się okaże, że jest jej zaginioną siostrą, w końcu to miał być rodzinny rok dla monsterekSzklanooka pisze:Czy ona ma mold Draki? Bo jest taka podobna
- LuLu
- Kontakt:
Jaka piękna Robecca! Nigdy nie podobała mi się jako lalka, ale jeżeli wyjdzie w tej wersji to chcę ją! Ja nie wiem dlaczego, ale jak patrzyłam na zdjęcia rozebranej Hani to miałam wrażenie, że jest większa od reszty monsterek 
Broken Doll in the Middle of Chaos...
- EvilCupcake
- Kontakt:
A ja chcę żeby Elizka miała jeszcze odsłonę w tej długiej sukni, jest piękna! * * Albo jakiś fashion pack.
- Lukrecja
- Kontakt:
Na fashion pack dla Elizki to bym jakoś specjalnie nie liczyła
Ale Robecca w tym fantastycznym cylindrze, to jak najbardziej mogłaby wyjść. ![uśmiech :]](./images/smilies/kwadr.gif)
- reiha
- Kontakt:
- Szklanooka
- Kontakt:
Świetną ma kiecę. Chyba najbardziej ona mi się podoba z całej tej serii.
- EvilCupcake
- Kontakt:
W moich oczach te namalowane, długie rękawiczki to wtopa miesiąca, no i ten zdechły kot na głowie. XD
Niestety lalka Operetty nie wyjdzie poza granice USA. " Remember, she will be a Walmart exclusive in the U.S."
A nie ukrywam, że chciałabym jej sukienkę dla jednej z moich kotołaczek. :3
Niestety lalka Operetty nie wyjdzie poza granice USA. " Remember, she will be a Walmart exclusive in the U.S."
A nie ukrywam, że chciałabym jej sukienkę dla jednej z moich kotołaczek. :3
- KiciaKocia
- Kontakt:
Wyjdzie poza granice USA. U nas wallmartowe exclusivy są dostępne w Smyku.EvilCupcake pisze: Niestety lalka Operetty nie wyjdzie poza granice USA. " Remember, she will be a Walmart exclusive in the U.S."
"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."
- EvilCupcake
- Kontakt:
Jakie?KiciaKocia pisze: Wyjdzie poza granice USA. U nas wallmartowe exclusivy są dostępne w Smyku.