Ever After High
- Grażyna
- Kontakt:
Re: Ever After High
Jeśli będą się trzymać schematu monsterowego, to potrzebny jest dwupak ;-)
Początkowo myślałam o dwupaku Apple i Księcia, ale już wiemy, że Apple będzie pojedyncza. Może więc Różyczka i Hunter (było chyba wspominane, że randkują)?
Przypominam też, że widzieliśmy buty Kapturka i Kopciuszka, więc prace nad tymi lalkami muszą być zaawansowane ;-)
Osobiście widziałabym lalki Legacy Day jako wydanie specjalne na ComicCon. Nie wszystkie, ale tylko Jabłko i Raven (oddzielnie albo w dwupaku).
Początkowo myślałam o dwupaku Apple i Księcia, ale już wiemy, że Apple będzie pojedyncza. Może więc Różyczka i Hunter (było chyba wspominane, że randkują)?
Przypominam też, że widzieliśmy buty Kapturka i Kopciuszka, więc prace nad tymi lalkami muszą być zaawansowane ;-)
Osobiście widziałabym lalki Legacy Day jako wydanie specjalne na ComicCon. Nie wszystkie, ale tylko Jabłko i Raven (oddzielnie albo w dwupaku).

- Szklanooka
- Kontakt:
W dwupaku mogą być córki Roszpunki - bliźniaczki Poppy i Holly O'Hair oraz rodzeństwo Gus i Hilda Crumb.
Przydałoby się jakieś zdrobnienie na te lalki - tak jak na MH mówi się Monsterki. EAH wygodnie się pisze, ale ciężko wymawia ("i-ej-ejcz"? lol) Może Everki?
Przydałoby się jakieś zdrobnienie na te lalki - tak jak na MH mówi się Monsterki. EAH wygodnie się pisze, ale ciężko wymawia ("i-ej-ejcz"? lol) Może Everki?
- mobe
- Kontakt:
Obstawiam pierwszą czwórkę, czyli wiadomo Raven, Apple,, Maddie, Ta różowa córką Pięknej i mam nadzieję Cerise.
Słuchajcie, tak spojrzałam teraz i zastanawiam się, czy w jakimś stopniu dziewczyny z eah są odpowiednikami mh? Alicjowata nasunęła mi Ghoulię, a Maddie Draculaurę. A może tylko jestem zmęczona po wieczornych biegach.
edit :
Słuchajcie, tak spojrzałam teraz i zastanawiam się, czy w jakimś stopniu dziewczyny z eah są odpowiednikami mh? Alicjowata nasunęła mi Ghoulię, a Maddie Draculaurę. A może tylko jestem zmęczona po wieczornych biegach.
edit :
ever afterki XDSzklanooka pisze:W dwupaku mogą być córki Roszpunki - bliźniaczki Poppy i Holly O'Hair oraz rodzeństwo Gus i Hilda Crumb.
- Szklanooka
- Kontakt:
Hmm, widzę podobieństwo pomiędzy Spectrą a Blondie, która prowadzi szkolnego bloga czy coś w tym stylu. Daring powala uśmiechem, to nasuwa jakieś skojarzenia z Deucem - i na tym moja znajomość postaci z MH się kończy.
Jestem ciekawa, które nazwy będą tłumaczyć/spolszczać u nas. Sama wymyśliłam coś jeszcze głupszego niż Głowenia Krewnicka, uwaga: Śnieżka Jabłczyńska.
Eee, tego raczej nie będą tłumaczyć...
Jestem ciekawa, które nazwy będą tłumaczyć/spolszczać u nas. Sama wymyśliłam coś jeszcze głupszego niż Głowenia Krewnicka, uwaga: Śnieżka Jabłczyńska.
- reiha
- Kontakt:
A może to będą po prostu lalki, których blogi wiszą na stronie, czyli Apple, Raven, Różyczka i Maddie 
Ale fakt, jakiś ken w dwupaku by się przydał...
Ale fakt, jakiś ken w dwupaku by się przydał...
- dextella
- Kontakt:
http://24.media.tumblr.com/869ef3d7155d ... o1_500.png a jednak w tym roku?
- Mangalarga
- Kontakt:
- reiha
- Kontakt:
dextella pisze:http://24.media.tumblr.com/869ef3d7155d ... o1_500.png a jednak w tym roku?

- dextella
- Kontakt:
ja chcę więcej
jaram się jak akowcy bigosem <3
jaram się jak akowcy bigosem <3
- Mangalarga
- Kontakt:
"July, 2013: Raven Queen's first doll is released."
Informacja z Ever Ater High Wiki: http://everafterhigh.wikia.com/wiki/Rav ... n#Timeline
Informacja z Ever Ater High Wiki: http://everafterhigh.wikia.com/wiki/Rav ... n#Timeline
- dextella
- Kontakt:
ASAAaAAAAAaAAA <3 JAK WSPANIALE
- Mangalarga
- Kontakt:
Ja bym się jednak wstrzymała z radością, to nie jest oficjalne info 
-- 20 cze 2013, o 20:39 --
Informacja nr dwa, tym razem z komentarzy na oficjalnym FB serii - ktoś zadzwonił i brytyjskiego oddziału Mattela i powiedzieli mu, że produkty, które ukazują się w październiku i później są zaliczane do następnego roku, stąd informacja o roku 2014. I dotyczyło to UK, więc pewnie Amerykanie dostanę je wcześniej.
-- 20 cze 2013, o 20:39 --
Informacja nr dwa, tym razem z komentarzy na oficjalnym FB serii - ktoś zadzwonił i brytyjskiego oddziału Mattela i powiedzieli mu, że produkty, które ukazują się w październiku i później są zaliczane do następnego roku, stąd informacja o roku 2014. I dotyczyło to UK, więc pewnie Amerykanie dostanę je wcześniej.
- Szklanooka
- Kontakt:

Mówię wam, że pokażą przynajmniej dwie na SDCC, to będzie idealna okazja!
- Mangalarga
- Kontakt:
Obstawiam Apple i RavenSzklanooka pisze:Mówię wam, że pokażą przynajmniej dwie na SDCC, to będzie idealna okazja!
Kurcze, ja też się na nie nakręciłam!
- Pariflora306
- Kontakt:
Ok zdjęcia już były więc stwierdzę tylko,że
Apple White skradła me serce

Apple White skradła me serce

Raz się żyje! Dlaczego mam sobie odmówić lalki, która mi się podoba i sprawia że się uśmiecham? Ja również nie widzę przeciwwskazań 
Wszystkich miłośników lalek zwłaszcza Monster High i Pullip zapraszam na mój blog
http://pariflora.blogspot.com/
Wszystkich miłośników lalek zwłaszcza Monster High i Pullip zapraszam na mój blog
http://pariflora.blogspot.com/