[EAH] ♔ Everkowe plotki ♔ spekulacje, przecieki, spam

Wszystko o Everkach
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Pat
Kontakt:

Re: [EAH] ♔ Everkowe plotki ♔ spekulacje, przecieki, spam

Post autor: Pat »

Ale z drugiej strony, tylko jedna Raven? Jakby nie było to dobrze zaopatrzony sklep a wątpię żeby inne wykupili od razu.
W sumie jest odcinek everek po polsku, więc może na coś czekają z wydaniem żeby było większe buum?...
Dolls... Dolls everywhere...

Awatar użytkownika
Lacrima
Kontakt:

Post autor: Lacrima »

Sporo sklepów na allegro już je ma i w dośc niskich cenach, bo pewnie malo osob kupuje. Pewnie jest tak jak z Mosterkami, narazie nieśmiało wchodza i małolaty nie wiedzą czy to jest fajne bo jeszcze nikt im tego reklamami nie wmówił. Jak ruszy kampania to i ceny będą.. zacne.
You can't buy happiness, but you can buy dollies. And that's kind of the same thing.
Mój flickr: http://www.flickr.com/photos/108814335@ ... 910744495/

Awatar użytkownika
Dampirg85
Kontakt:

Post autor: Dampirg85 »

Z tego co obserwowałem na necie to Everkowe lalki najbardziej opłaca się kupować na FLTE, bo tam ich ceny są najniższe, nawet wliczając w to koszt przesyłki. ^^
Pewnie z czasem sam będę chciał kilka Everkowy postaci np: Madeline Hatter, Hunter, Briar Beauty czy Raven Queen. :zakochany:

Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Post autor: Mangalarga »

Dampirg85 pisze:Z tego co obserwowałem na necie to Everkowe lalki najbardziej opłaca się kupować na FLTE, bo tam ich ceny są najniższe, nawet wliczając w to koszt przesyłki. ^^
Prawda, i chyba mają jeszcze tendencję spadkową - szlafroczkowa Maddie jest teraz tańsza niż jak kupowałam ją w styczniu.

Ja zacieram łapki na Cedar, reszta interesuje mnie wyłącznie jako dawczynie ciałek :hyhy:
Obrazek

Awatar użytkownika
LuLu
Kontakt:

Post autor: LuLu »

Potwierdzam. U siebie również widziałam TYLKO jedna Raven w niemieckim pudle. Z tą różnicą, że u mnie ceną było bagatela 150zł... Chciałam spytać czy nie mieli innych, ale akurat kolejka była.
Broken Doll in the Middle of Chaos...

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Post autor: reiha »

Widziałam na allegro, że jakiś sklep mający siedzibę w moim mieście sprzedaje dwie Everki. Kosztują za dużo, ale zastanawiam się czy nie iść na przeszpiegi, może mają je też na sklepie :mysli: Tylko mało znam to osiedle, jeżdżę tam tylko do kerfura :P Chociaż fajnie że go nie znam za dobrze, nudzi mnie moje miasto :facepalm: Na wszelki wypadek nie zapuszczam się jeszcze w niektóre miejsca, zacznę je zwiedzać jak już zupełnie znużą mnie wyprawy do leklerka, który jest Bardzo Daleko. Za nim jest wielki las (no ok, spory kawałek za nim), korci mnie żeby tam pójść. I WODA z plażą. (byłam tam kiedyś, ktoś zrobił kupę na brzegu kąpieliska, jakie to mądre).
koniec offtopu XD Brakuje mi tematu o miastach XD

Awatar użytkownika
MajorMistakes
Kontakt:

Post autor: MajorMistakes »

Odpowiem filozoficznie: lepsza kupa na brzegu plaży, niż pod prysznicem. Obóz harcerski w Pólku, niezapomniane przeżycie.
Wisdom comes from experience. Experience is often a result of lack of wisdom.

http://offwithmyheadhead.blogspot.com/

Awatar użytkownika
LuLu
Kontakt:

Ja to bym po każdym takim miała traumę :D
Czekam na te Everki i chyba się nie doczekam. Ciekawa jestem jaka jest szansa, że do lata zdobędę Maddie :mysli: Knuję na boku pewną sesję i jest mi lekko niezbędna. Ale z drugiej strony 150zł nie zamierzam bulić ;(

Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Po Flickrze krążą te zdjęcia:

Obrazek
ever after high prototype dolls by bratzillaz, on Flickr

Oraz informacja, że lalki maja wyjść na przełomie kwietnia i maja.
Obrazek

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Prawdziwa Pinokia miała inny kolor ust na środku, a taki kolor włosów, ust i serca, jaki ma Lizzy, wychodzi jak w gimpie ustawi się warstwy na "kolor"... chyba. Nie potrafię wytłumaczyć :P Łabądka ma brzydko wklejone włosy, nawet nie rzucają cienia na twarz. Jak dla mnie to fotoszopka.

Ale karta Lizzy pojawiła się już na stronie everkowej, może naprawdę niedługo zobaczymy lalkę :hyhy:

Awatar użytkownika
EvilCupcake
Kontakt:

Post autor: EvilCupcake »

To już chyba było, ale na pewniej stronie szykują się do wprowadzenia Lizzie na niemiecki rynek więc, może w kwietniu ją nam zaprezentują?
Obrazek

Edit.

Znalazłam jeszcze takie coś.

This seller was kind enough to share some information with me. They have a spread sheet with release date info, updated monthly directly through Mattel. Now, Mattel keeps changing the dates around so nothing’s set in stone, but currently these are the release dates for the next wave of basics (according to their sheet):
Cedar Wood - February 23
Dexter Charming - March 31
Lizzie Hearts - July 31
Their next early order is Legacy Day Cerise, no news yet on Maddie or Ashlynn, but they’ve promised to keep me updated.

Awatar użytkownika
LuLu
Kontakt:

W reszcie coś rusza w jej sprawie, w takim razie :D Mam nadzieję, że jej nie zepsują...

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Byłam dzisiaj w tym sklepie na obcym osiedlu i mieli dwie Everki. DROGIE. Wyglądały tak samo, jak na zdjęciach XD Nie podobały mi się, więc pod znakiem zapytania stoi część mojej chciejlisty (i tak się jej nie trzymam). Zapomniałam spojrzeć na pudełka, ale zgaduję, że jednak nie były polskie.

Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Spamnę śliczną zrepaintowaną Maddie!

Obrazek
Ever After High Custom by Rakeru Space, on Flickr

Te buźki z odpowiednim malowaniem są naprawdę śliczne!
Obrazek

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Śliczna :zakochany:

Na flickru pojawiły się nowe ubrania monsterkowo-everkowe. Na niektórych zdjęciach są i everkowe i monsterkowe kiecki, ale wrzucę je wszystkie w ten wątek, żeby nie robić zamieszania :zawstydzony: Istnieje też szansa, że to nie są ubranka, które uciekły z fabryki, tylko samoróbki fanowskie :P

zdecydowanie everkowe (Maddie?)
Obrazek
Honey & Devil Girl by Margarit-chan, on Flickr

Kieca thronecoming? I tajemnicze buty! (no i dwie sukienki kotołaczek z Zombie Dance)
Obrazek
New dresses for my ghouls! 2 by Margarit-chan, on Flickr

Skrzydła MH Freaky Fusion.
Obrazek
New stuff to play with by Margarit-chan, on Flickr

ODPOWIEDZ