[EAH] ♔ Everkowe plotki ♔ spekulacje, przecieki, spam
- LuLu
- Kontakt:
Re: [EAH] ♔ Everkowe plotki ♔ spekulacje, przecieki, spam
Te kiecka na Hani ma róże i kolce - Briar?
Te tajemnicze buty widziałam, gdzieś ostatnio w odmętach internetu jeszcze, ale zapomniałam, gdzie i w jakiej aranżacji, ale bardzo mi się podobają! A może to będą buty jednej z Roszpunek? Tej Rojalki?
Te tajemnicze buty widziałam, gdzieś ostatnio w odmętach internetu jeszcze, ale zapomniałam, gdzie i w jakiej aranżacji, ale bardzo mi się podobają! A może to będą buty jednej z Roszpunek? Tej Rojalki?
Broken Doll in the Middle of Chaos...
- reiha
- Kontakt:
Na tumblerze z everkowymi wyznaniami, ktoś zamieścił klatkę z serialu z podpisem, że ma nadzieję, że to Faybelle Thorn. Inna osoba skomentowała, że to nie może być ona, bo Faybelle Thorn jest opisywana jako posiadająca ciemnoniebieskie włosy spięte w wysoki kucyk i nosząca ubranie czirliderki.
(mam nadzieję, że nie napisałam, że to włosy noszą ubranie...)
Nie wiem skąd mają te informacje, ale pewnie z książek. Lalka mogłaby być interesująca
źródło
(mam nadzieję, że nie napisałam, że to włosy noszą ubranie...)
Nie wiem skąd mają te informacje, ale pewnie z książek. Lalka mogłaby być interesująca
źródło
- Mangalarga
- Kontakt:
- reiha
- Kontakt:
Ja mam ją na oku już od jakiegoś czasu, z okropnie brzydkiej stała się dla mnie interesująco brzydka
Po roku zdecydowałam, że jednak chcę tylko Raven, basic jest kusząca, ale i piżamowa ładna. Jeszcze trochę bez niej wytrzymam, ale pewnie latem będę musiała zamówić je przez internet, nie lubię
Jakiś czas temu ludzie panikowali, że basic są już długo na rynku i pewnie niedługo zaczną znikać, to bardzo pocieszające 
Raven Queen Fairytale Rockstar by TheBloodyMermaid, on Flickr
Raven Queen Fairytale Rockstar by TheBloodyMermaid, on Flickr- Szklanooka
- Kontakt:
Jak to zaczną znikać? Przecież niedługo po 21 maja mają się zacząć pojawiać u nas na półkach sklepowych.
- EvilCupcake
- Kontakt:
Serio?! To potwierdzone?Szklanooka pisze:Jak to zaczną znikać? Przecież niedługo po 21 maja mają się zacząć pojawiać u nas na półkach sklepowych.
- reiha
- Kontakt:
CHCĘSzklanooka pisze:Jak to zaczną znikać? Przecież niedługo po 21 maja mają się zacząć pojawiać u nas na półkach sklepowych.

Tamta osoba uznała, że everki dorobiły się już tak wielu serii, że po prostu nowsze będą zastępowały stare, tak jak to jest u monsterek (nie licząc DDG
- Szklanooka
- Kontakt:
Tak.EvilCupcake pisze:Serio?! To potwierdzone?
- EvilCupcake
- Kontakt:
Miejmy nadzieję, że zbliżone do tych co monsterki miały początkowo... Ciekawe czy rzucą wszystkie postacie czy tylko cztery, które wyszły jako pierwsze.
- Szklanooka
- Kontakt:
Raczej nie rzucą wszystkich na raz. Wydaje mi się, że będzie Raven, Apple, Maddie, Briar i dwupak z Ash i Hunterem. Obawiam się, że ceny będą normalne czyli takie jakie mają nowości monsterkowe, chyba, że jakimś cudem będą się słabo sprzedawać. Do tego musiałaby się rozpętać znowu na pingerze fala w stylu "o nie EAH zastąpi nasze kochane MH!", "Zgapili od MH, hejtujmy to!" a ogólny bojkot doprowadziłby do lalek zalegających na półkach i ceny poszłyby w dół.
...ale to raczej mało prawdopodobne.
- MajorMistakes
- Kontakt:
To, co- bojkotujemy?
Wisdom comes from experience. Experience is often a result of lack of wisdom.
http://offwithmyheadhead.blogspot.com/
http://offwithmyheadhead.blogspot.com/
- Szklanooka
- Kontakt:
Major, chcesz bezwstydnie podburzyć biedne blogerowe dzieci czy po prostu nie kupować lalek?
W sumie jestem ciekawa jak się u nas przyjmie EAH. Na moim kanale z odcinkami już przestały się pojawiać "hejtujące" komentarze, więc wróżę pyzowym mordkom dobry start.
W sumie jestem ciekawa jak się u nas przyjmie EAH. Na moim kanale z odcinkami już przestały się pojawiać "hejtujące" komentarze, więc wróżę pyzowym mordkom dobry start.
- Annorelka
- Kontakt:
Nie chcę straszyć, ale kilka razy z powodu, że grupka dzieci napisała na Facebooku Nickloedonu, że nie lubi jakiegoś serialu/kreskówki, i to jeszcze przed emisją, to najczęściej po jednym puszczeniu go zdejmowali. Choć wypowiadający się na fejsbuku to mniej niż setka osób i ułamek ułamka widowni stacji.Szklanooka pisze:Raczej nie rzucą wszystkich na raz. Wydaje mi się, że będzie Raven, Apple, Maddie, Briar i dwupak z Ash i Hunterem. Obawiam się, że ceny będą normalne czyli takie jakie mają nowości monsterkowe, chyba, że jakimś cudem będą się słabo sprzedawać. Do tego musiałaby się rozpętać znowu na pingerze fala w stylu "o nie EAH zastąpi nasze kochane MH!", "Zgapili od MH, hejtujmy to!" a ogólny bojkot doprowadziłby do lalek zalegających na półkach i ceny poszłyby w dół....ale to raczej mało prawdopodobne.
Marudzące dzieci to potężna siła!
- EvilCupcake
- Kontakt:
Ja w sumie też, zwłaszcza, że rodzice będą raczej przychylniej patrzeć na baśniowe panienki w koronkach niż na kościste i blade upiory. Było nie było to ich kasa na to idzie.Szklanooka pisze:W sumie jestem ciekawa jak się u nas przyjmie EAH. Na moim kanale z odcinkami już przestały się pojawiać "hejtujące" komentarze, więc wróżę pyzowym mordkom dobry start.
Co do hejtów, to wydaje mi się, że te pingerowe już trochę ucichły. Czasami z ciekawości wchodzę sobie na tag EAH/MH i o ile nie tracę wiary w ludzkość to zawsze znajduję coś do "pośmiania".
- Mangalarga
- Kontakt:
Spamnę prześlicznym OOAKiem Maddie:

More Maddie
by Lucy_Gamova, on Flickr
Już wiem, że moja też będzie miała grzywkę!

More Maddie
Już wiem, że moja też będzie miała grzywkę!