[EAH] ♔ Everkowe plotki ♔ spekulacje, przecieki, spam

Wszystko o Everkach
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
LuLu
Kontakt:

Re: [EAH] ♔ Everkowe plotki ♔ spekulacje, przecieki, spam

Post autor: LuLu »

Te kiecka na Hani ma róże i kolce - Briar?
Te tajemnicze buty widziałam, gdzieś ostatnio w odmętach internetu jeszcze, ale zapomniałam, gdzie i w jakiej aranżacji, ale bardzo mi się podobają! A może to będą buty jednej z Roszpunek? Tej Rojalki?
Broken Doll in the Middle of Chaos...

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Post autor: reiha »

Na tumblerze z everkowymi wyznaniami, ktoś zamieścił klatkę z serialu z podpisem, że ma nadzieję, że to Faybelle Thorn. Inna osoba skomentowała, że to nie może być ona, bo Faybelle Thorn jest opisywana jako posiadająca ciemnoniebieskie włosy spięte w wysoki kucyk i nosząca ubranie czirliderki.
(mam nadzieję, że nie napisałam, że to włosy noszą ubranie...)
Nie wiem skąd mają te informacje, ale pewnie z książek. Lalka mogłaby być interesująca :P
źródło

Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Post autor: Mangalarga »

Spamne zrepaintowaną Cerise:

Obrazek
Cerise3 by engelmech, on Flickr

I teraz mam na Cerise mega chcicę! :<
Obrazek

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Ja mam ją na oku już od jakiegoś czasu, z okropnie brzydkiej stała się dla mnie interesująco brzydka :zawstydzony: Po roku zdecydowałam, że jednak chcę tylko Raven, basic jest kusząca, ale i piżamowa ładna. Jeszcze trochę bez niej wytrzymam, ale pewnie latem będę musiała zamówić je przez internet, nie lubię :/ Jakiś czas temu ludzie panikowali, że basic są już długo na rynku i pewnie niedługo zaczną znikać, to bardzo pocieszające :facepalm:

ObrazekRaven Queen Fairytale Rockstar by TheBloodyMermaid, on Flickr

Awatar użytkownika
Szklanooka
Kontakt:

Post autor: Szklanooka »

Jak to zaczną znikać? Przecież niedługo po 21 maja mają się zacząć pojawiać u nas na półkach sklepowych.

Awatar użytkownika
EvilCupcake
Kontakt:

Post autor: EvilCupcake »

Szklanooka pisze:Jak to zaczną znikać? Przecież niedługo po 21 maja mają się zacząć pojawiać u nas na półkach sklepowych.
Serio?! To potwierdzone? O.o

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Szklanooka pisze:Jak to zaczną znikać? Przecież niedługo po 21 maja mają się zacząć pojawiać u nas na półkach sklepowych.
CHCĘ Obrazek

Tamta osoba uznała, że everki dorobiły się już tak wielu serii, że po prostu nowsze będą zastępowały stare, tak jak to jest u monsterek (nie licząc DDG :P). A później pojawiły się inne warianty basic, mające jakieś drobne zmiany w kolorze makijażu, więc wyszło trochę bez sensu.

Awatar użytkownika
Szklanooka
Kontakt:

EvilCupcake pisze:Serio?! To potwierdzone? O.o
Tak. ^^ 21 maja na sklepowe półki trafi "Księga Legend Ever After High" i tego samego dnia ruszy polska strona internetowa. Nie wiadomo jak szybko pojawią się lalki, ale podejrzewam, że nie potrwa to długo. Nie mogę się doczekać, jestem ciekawa jakie będą ceny. :rolleyes:

Awatar użytkownika
EvilCupcake
Kontakt:

Miejmy nadzieję, że zbliżone do tych co monsterki miały początkowo... Ciekawe czy rzucą wszystkie postacie czy tylko cztery, które wyszły jako pierwsze.

Awatar użytkownika
Szklanooka
Kontakt:

Raczej nie rzucą wszystkich na raz. Wydaje mi się, że będzie Raven, Apple, Maddie, Briar i dwupak z Ash i Hunterem. Obawiam się, że ceny będą normalne czyli takie jakie mają nowości monsterkowe, chyba, że jakimś cudem będą się słabo sprzedawać. Do tego musiałaby się rozpętać znowu na pingerze fala w stylu "o nie EAH zastąpi nasze kochane MH!", "Zgapili od MH, hejtujmy to!" a ogólny bojkot doprowadziłby do lalek zalegających na półkach i ceny poszłyby w dół. :hyhy: ...ale to raczej mało prawdopodobne.

Awatar użytkownika
MajorMistakes
Kontakt:

Post autor: MajorMistakes »

To, co- bojkotujemy?
Wisdom comes from experience. Experience is often a result of lack of wisdom.

http://offwithmyheadhead.blogspot.com/

Awatar użytkownika
Szklanooka
Kontakt:

Major, chcesz bezwstydnie podburzyć biedne blogerowe dzieci czy po prostu nie kupować lalek? xD
W sumie jestem ciekawa jak się u nas przyjmie EAH. Na moim kanale z odcinkami już przestały się pojawiać "hejtujące" komentarze, więc wróżę pyzowym mordkom dobry start.

Awatar użytkownika
Annorelka
Kontakt:

Post autor: Annorelka »

Szklanooka pisze:Raczej nie rzucą wszystkich na raz. Wydaje mi się, że będzie Raven, Apple, Maddie, Briar i dwupak z Ash i Hunterem. Obawiam się, że ceny będą normalne czyli takie jakie mają nowości monsterkowe, chyba, że jakimś cudem będą się słabo sprzedawać. Do tego musiałaby się rozpętać znowu na pingerze fala w stylu "o nie EAH zastąpi nasze kochane MH!", "Zgapili od MH, hejtujmy to!" a ogólny bojkot doprowadziłby do lalek zalegających na półkach i ceny poszłyby w dół. :hyhy: ...ale to raczej mało prawdopodobne.
Nie chcę straszyć, ale kilka razy z powodu, że grupka dzieci napisała na Facebooku Nickloedonu, że nie lubi jakiegoś serialu/kreskówki, i to jeszcze przed emisją, to najczęściej po jednym puszczeniu go zdejmowali. Choć wypowiadający się na fejsbuku to mniej niż setka osób i ułamek ułamka widowni stacji.
Marudzące dzieci to potężna siła!

Awatar użytkownika
EvilCupcake
Kontakt:

Szklanooka pisze:W sumie jestem ciekawa jak się u nas przyjmie EAH. Na moim kanale z odcinkami już przestały się pojawiać "hejtujące" komentarze, więc wróżę pyzowym mordkom dobry start.
Ja w sumie też, zwłaszcza, że rodzice będą raczej przychylniej patrzeć na baśniowe panienki w koronkach niż na kościste i blade upiory. Było nie było to ich kasa na to idzie. ;)
Co do hejtów, to wydaje mi się, że te pingerowe już trochę ucichły. Czasami z ciekawości wchodzę sobie na tag EAH/MH i o ile nie tracę wiary w ludzkość to zawsze znajduję coś do "pośmiania". :zawstydzony:

Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Post autor: Mangalarga »

Spamnę prześlicznym OOAKiem Maddie:

Obrazek
More Maddie :) by Lucy_Gamova, on Flickr

Już wiem, że moja też będzie miała grzywkę! :serducho:
Obrazek

ODPOWIEDZ